bedava numuneler(kampanyalar) paylaşım

bi arkadaş yazmıştı burda sanırım. herkes birgün hoojo dan sıkılacak diye... sanırım o gün bugün

eveeeet ben yazmıştım

hayır salaklar insan gibi hediye koysalar sıkılan olmıcak yada madem dandik hediyeler koycanız bari aralarını bu kadar uzatmayın , resmen kimse tıklamıyo , ayrıca benim kazandığım 2. hediye 2 hafta olup gelmediği için benim gözümden düştü tıklamıyorum artık

arkadaşlar bişey sorucam...Sitede konu başlıklarını kendimiz yazamıyoruz galiba öylemi..mesela avonla ilgili öylemi..kampanyalarla ilgili

ce ee diyip milletin gözünü boyayıp kaçtılar demekki önce güzel güzel hediyeler koydular, milleti bağladık sandılar. şimdi bişi vermiolar.

daha öncede sormuştum ama cevap alamadım denedim biliyorum da olay total effects zincirine katılmıştık krem kazanan var mı???

fikrimühim de aile planlaması ile ilgili anket var...

bi maillerinize bakın isterseniz...

sadece puan veriyor....

fikrimühime üye olmak isteyenlerede davet gönderilir... :81:

---

ayrıca ürünleri gelen arkadaşlar güle güle kullanın...

bi de neler gelmiş fotolarını da görsek

Son düzenleme:
:18::18::18::18::18:kızlar benım ınternet ı aşmışımmmmmm acaba HOJO dan mıııııııııı tıkladımmmmmmmmm da:26::26::26::26:

O döneme ait bir şey gördüğümüzde, hepimizin yüzünde gülümseme beliren 80'li yıllar... Bize çocukluğumuzu anımsatan bu döneme ait soruları doğru cevaplayan her 50. kişi kendi adına özel olarak üretilecek ahşap bir kutu da Coca-Cola'dan Efsane Cam Şişe 1 Litre kazanıyor.
migroskop.com.tr/migroskop05/coca_cola.html sayfasından ödüllü teste ulaşabilirsiniz

aynen katılıyorum,hediyeler hep aynı,10-20 tl lik hediyeler,bende tıklamıyorum çünkü hala 2. hediyem gelmedi,:95:artık benim için bitti hoojo

kızlar bana bu akşam ups kargodan mail geldi. kargonuz 26 şubatta elinize ulaşacak yazıyo. ne gelecek ki ya. mail gelen var mı? nerden gönderildiği belli değil çok merak ettim.

kızlar bana bu akşam ups kargodan mail geldi. kargonuz 26 şubatta elinize ulaşacak yazıyo. ne gelecek ki ya. mail gelen var mı? nerden gönderildiği belli değil çok merak ettim.

ayyyyy arayıp sor bence ups e bende merak ettim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…