bi arkadaş yazmıştı burda sanırım. herkes birgün hoojo dan sıkılacak diye... sanırım o gün bugün
Doğadana bende üyeyim bana da çay gelmiyor
eveeeet ben yazmıştım
hayır salaklar insan gibi hediye koysalar sıkılan olmıcak yada madem dandik hediyeler koycanız bari aralarını bu kadar uzatmayın , resmen kimse tıklamıyo , ayrıca benim kazandığım 2. hediye 2 hafta olup gelmediği için benim gözümden düştü tıklamıyorum artık
daha öncede sormuştum ama cevap alamadım denedim biliyorum da olay total effects zincirine katılmıştık krem kazanan var mı???
:18::18::18::18::18:kızlar benım ınternet ı aşmışımmmmmm acaba HOJO dan mıııııııııı tıkladımmmmmmmmm da:26::26::26::26:
aa hojo dan olabilir mi bende bu ay aşmışım da neden diyordum
eger öyleyseeeeeeeee iyi tıkladılar bıze
eet hoojo dan sebep canım ://///////
eveeeet ben yazmıştım
hayır salaklar insan gibi hediye koysalar sıkılan olmıcak yada madem dandik hediyeler koycanız bari aralarını bu kadar uzatmayın , resmen kimse tıklamıyo , ayrıca benim kazandığım 2. hediye 2 hafta olup gelmediği için benim gözümden düştü tıklamıyorum artık
sen nerden bılıyonnnnnnnnnnnnnnnn:18::18::18:
kızlar bana bu akşam ups kargodan mail geldi. kargonuz 26 şubatta elinize ulaşacak yazıyo. ne gelecek ki ya. mail gelen var mı? nerden gönderildiği belli değil çok merak ettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?