bedava numuneler(kampanyalar) paylaşım

olarak bir not koymuş konuyu açan arkadaşımız.

Şimdi sizlerden ricam facebook üzerinde beğendiğiniz linklerde yorum hakkı varsa yorumlarda kadınlar Kulubü Ekibi olarak imza bırakmanızı rica edeceğim.

Buradan link veren o konudaki mesajının linkinide burada verirse sevinirim.

Örnek Koska Kampanyası bakalım link verdiğinizde bizim linki silecekler mi ?

Bu konuda yardımcı olurmusunuz ?

kızlar bende finish %50 indirm çeki kazandım ama burda migros yok başka nasıl alabilirim

tansaş veya şok varmı canım oralarda da geçiyor olması gerek ama önce kasadaki görevliye sorman gerek geçip geçmediğini

kızlar hiç numunesi olmayan birisi olarak size bir de ben bilgi vereyim :))) vaselin in facebook sayfasındaki anketi cevaplayın 100 kişi hediye sepeti kazanıyor haydi ilk şansım olsun inşşşş

kızlar hiç numunesi olmayan birisi olarak size bir de ben bilgi vereyim :))) vaselin in facebook sayfasındaki anketi cevaplayın 100 kişi hediye sepeti kazanıyor haydi ilk şansım olsun inşşşş

teşekkürler canım

anneler ve hamile bayanlar huggies in ana sayfasında bir anket var bebek bezi numunesi göndereceklermiş ben katıldım sizde bir bakın

ya arkadaşlar bi kaç gündür burayı açamıyorum facebooktan eklentilerime eklemiştim ordan oynuyodum sonra birden kayboldu ve bidahada bulmadım. güzel bir oyundu açan varmı acaba :44:

artık kendi sitesinden oynanıyor oyun..

slm canım finishe bende katıldım indirim mail adresinize gönderildi dedi ama hala mailime gelen bişey yok sana hemen geldimi

firmalardan gelen mailler genel itibariyle gereksizlere düşer arkadaşlr

ürün gelen arkadaşlarr resim istiyoruzzz
sanki bi hareketlilik olduuu

dimi bi artış var allah bozmasın valla

ya ben huggiese zaten üyeyim ama giriş yapamıorum ben nası alıcam??

şifremi unuttum diye bi seçenek varsa ona tıkla mail adresi ister senden,girince mail adresine gereksizlere üyük ihtimal yeni şifren gelir:81:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…