çok saol canım gereksize gelmiş oraya bakmak aklıma gelmedi bu koska yı bende duydum baktım face koska helvacısı diyemi geçiyo yalnız onda beğenen çok yok dimi
koskanın facebook sayfasından ben bugun hediye paketi kazandım
Merhaba
Bloglarinizdaki kampanyalara link veriyorsaniz bloglarinizda KK sitesine mutlaka link olmalidir ! Aksi takdirde uyarisiz uyeliginiz iptal edilcektir.
Verdiginiz linkler mutlaka KAMPANYA icermeli reklam amacli olmalidir ! Aksi takdirde uyarisiz uyeliginiz iptal edilcektir.
Bilginize
bişi değil canım dur sana linkini vereyim
Facebook'a Hoş Geldin - Giriş Yap, Kaydol veya Daha Fazla Bilgi Al
bişi değil canım dur sana linkini vereyim
Facebook'a Hoş Geldin - Giriş Yap, Kaydol veya Daha Fazla Bilgi Al
kızlar bende finish %50 indirm çeki kazandım ama burda migros yok başka nasıl alabilirim
hoojo dan hediyesi gelen varmı?benim 1 ay oldu hala gelmedi
şok var cnm geçermi şokta
kızlar hiç numunesi olmayan birisi olarak size bir de ben bilgi vereyim :))) vaselin in facebook sayfasındaki anketi cevaplayın 100 kişi hediye sepeti kazanıyor haydi ilk şansım olsun inşşşş
tatlım link verirmisin ana sayfada göremedim
ya arkadaşlar bi kaç gündür burayı açamıyorum facebooktan eklentilerime eklemiştim ordan oynuyodum sonra birden kayboldu ve bidahada bulmadım. güzel bir oyundu açan varmı acaba :44:
slm canım finishe bende katıldım indirim mail adresinize gönderildi dedi ama hala mailime gelen bişey yok sana hemen geldimi
ürün gelen arkadaşlarr resim istiyoruzzz
sanki bi hareketlilik olduuu
ya ben huggiese zaten üyeyim ama giriş yapamıorum ben nası alıcam??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?