bedava numuneler(kampanyalar) paylaşım

huggies te soruya cevap verdim bilgilerimi de girdim ama en altta adres istiomuş onu yazmdan çıktım üyeliğiniz kaydedildi paket ve numuneleriniz gönderilecektir yazdı ama adresiiim yok kiii nasıl yollucaklaaaar

ahhh ahhh ay da yılda şans gülecekti belki deee

tekrar gir siteye yap olur....

fnish den %50 indirim kazanıp fnishini alanlar acaba nasıl alıyoruz,fiyatı ne kadar yazarlarsa sevinirim..buradada migros yok

neden bana kimse cevap vermedi bende uye olmak istiyorum ama gerçek kimlik bilgilerimizle mi olcaz?

neden bana kimse cevap vermedi bende uye olmak istiyorum ama gerçek kimlik bilgilerimizle mi olcaz?

ben gerçek bilgilerimle üye oluyorum çünkü katılım koşullarında hediye teslimatı sırasında kimlik isteniomuş yaaa gerçek olsun istiolar

kızlar bu trendyol ve limangoda kargo ücretleri var mı varsa ne kadarrr

Sizlerden ricamız facebook üzerinde beğendiğiniz linklerde yorum hakkı varsa yorumlarda Kadınlar Kulubü Ekibi olarak imza bırakmanızı rica edeceğim.

www.kadinlarkulubu.com şeklinde

Buradan link veren o konudaki mesajının linkinide burada verirse sevinirim.

Örnek Koska Kampanyası bakalım link verdiğinizde bizim linki silecekler mi ?

Bu konuda yardımcı olurmusunuz ?

Dumankaya’dan Ödüllü Facebook Yarışması: “Hayatımın Teklifi”

En romantik evlenme teklifiyle en çok oyu alan bir kişi Dumankaya’dan ‘ev’lenebiliyor.

23 Şubat 2011/Istanbul – Teknolojiyi sadece konut üretiminde değil, yaşama alanlarıyla bütünleştirerek yorumlayan Dumankaya, “Hayatımın Teklifi” isimli kampanya ile sosyal medya uygulamalarına bir yenisini daha ekliyor. DUMANKAYA | Facebook web adresinde yer alan “Hayatımın Teklifi” yarışmasında en romantik evlenme teklifini yapıp en çok oyu alan bir kişi Dumankaya’dan üç farklı ödül birden kazanıyor.

21 Şubat 2011’ta başlayan “Hayatımın Teklifi” yarışmanın birincisini birbirinden değerli üç hediye bekliyor. Yarışma birincisi 10.000 TL değerindeki Dumankaya ödül çeki ile Dumankaya’dan ‘ev’lenebiliyor. Ödül çeki haricinde şık bir restoranda romantik bir akşam yemeğine çıkıyor ve evlenme teklifini gazetede ilan vererek yapabiliyor. En romantik evlenme teklifinin Facebook kullanıcılarının oyları ile seçildiği “Hayatımın Teklifi” yarışması 13 Nisan 2011’e kadar sürecek.

Teknolojiyi yakından takip ederek son gelişmeleri bünyesine katan Dumankaya, müşterileri ve diğer tüm sosyal paydaşları ile iletişimde olduğu mecraları her geçen gün daha efektif kullanıyor. Facebook, twitter, Vimeo,Flickr ve LinkedIN’deki mevcudiyetini aktif bir şekilde sürdüren Dumankaya, eğlenceli sosyal medya kampanyaları ile bu iletişimi daha güçlü hale getirirken yenilikçi uygulamalarını daha da geliştirmeyi hedefliyor.

09 Mart 2011
Muhteşem Yüzyıl Dizisi için Entrika ve Aşk Sözleri Yarışması

Ödüller: Birinciye 30 TL, ikinciye 20 TL değerinde Hepsiburada.com Hediye Çeki.
Son katılım 26 Mart 2011

Muhteşem Süleyman, Hürrem Sultan, ya da bir başka Muhteşem Yüzyıl dizisi karakterinin ağzından en güzel aşk, entrika sözlerini yaz, yarışmamıza katıl, hepsiburada.com hediye çeki kazanma şansını yakala.

Kanuni Sultan Süleyman, yani "Muhteşem Süleyman"ın aşklarını ve zaferlerini anlatan Muhteşem Yüzyıl dizisi aşk sahneleri ve entrikalarıyla hüküm sürmeye devam ediyor.
Dizideki karakterlerin birbirlerine söyledikleri aşk, öfke, kin, entrika dolu sözler şan, güç, ve aşk peşinde koşan insanların sergiledikleri tutumların bugün için de pek değişmediğini gösteriyor.
İşte Valide Sultan ve Hürrem'in laf cambazlıklarından bir örnek:

Valide Sultan: Sen Süleyman'ın malısın
Hürrem Sultan: Ben kimsenin malı değilim.

Muhteşem Yüzyıl dizisinden muhteşem Entrika ve Aşk Sözleri Yarışması

Yarışmamızın konusu Muhteşem Yüzyıl. Diziden akılda kalan sözleri, ya da senin aklına gelen ve Kanuni, Hürrem, Valide Sultan şöyle dese süper olurdu dediğin replikleri yazarak yarışmamıza katılabilirsin.

Ya da istersen Muhteşem Yüzyıl karakterlerini günümüze taşıyabilir, kendi sahnelerini yaratabilirsin.

Muhteşem Süleyman bugün yaşasaydı blogunda Hürrem'e aşkını hangi sözlerle ifade ederdi?
Hürrem Sultan Muhteşem Süleyman'a aşkı ya da entrikaları hakkında Facebook'ta nasıl bir durum mesajı paylaşırdı?
Valide Sultan öfkesini twitter'da nasıl kusardı?

Muhteşem Yüzyıl için Muhteşem Entrika ve Aşk Sözleri Yarışması paylaşımıyla en çok oy alıp birinci gelen üyemize 30 TL, ikinci gelen üyemize 20 TL değerinde hepsiburada.com hediye çekini ödül olarak veriyoruz. Son katılım 26 Mart 2011

İster iki karakterin karşılıklı diyaloğunu yaz, ister tek bir karakterin sözlerini. Yarışma paylaşımlarını yazarken sözleri söyleyen karakterin ya da karakterlerin isimlerini de yazmayı unutma (yukarıdaki Valide-Hürrem örneğinde olduğu gibi).

http://www.virusvirusvirusvirusviru...virus/yarismalar/muhtesem-yuzyil-ask-sozleri/

Merhaba
Yepyeni bir yarışma!
Hiç kimsenin aklına bile gelmeyecek hijyen kurallarınız var mı? EL-Bİ Elektrik, en yaratıcı cevabı veren 3 annemize, tüm evin ihtiyaçlarını karşılayacak yaklaşık 40 üründen oluşan zenaantibacterial anahtar ve priz seti hediye seti veriyor.

el bi yarışma - Anneysen.com

Günün Kahvesi İkramımız
40.yılımızı siz değerli misafirlerimiz ile kutlamak için, 10 Mart 2011 tarihinde, Starbucks Türkiye mağazalarına uğradığınızda tall boy günün kahvesi bizim ikramımız!

Linkte yer alan kuponun çıktısını alarak ya da etkinlik duyurusunu telefonunuzdan mağaza çalışanlarımıza göstererek, tüm Starbucks Türkiye mağazalarından tall boy günün kahvesini ücretsiz alabilirsiniz.

http://virusvirusvirusvirusvirusvirusvirus/ikgUeS

Kurallar:
-Kupon sadece 1 gün süreyle; 10 Mart 2011 tarihinde geçerlidir.
-Kupon çıktısının alınması ya da telefondan etkinlik duyurusunun mağaza çalışanlarına gösterilmesi gerekmektedir.
-Para yerine geçmez, paraya çevrilemez. Başka bir promosyon ile birleştirilemez.
-Bir alışverişte yalnızca 1 adet kupon kullanılabilir.

kızlar nokia nın ana sayfasında anket var katılımcılardan kazanan a bluetooth kulaklık hediye şansınızı deneyin bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…