bedava numuneler(kampanyalar) paylaşım

nivea da çekiliş var kızlar soruyu bilenler arasında ki
zaten çoğunluğun cevabı gözüküyo

Prima Dünyası hayran sayfasını beğenerek 1 bebeğin hayatının kurtulmasına destek olabilirsiniz. Prima, 1 Mayıs itibari ile Prima Dünyası sayfasında bulunan her üye adına, Unicef’e 1 yenidoğan tetanosu aşısı bağışlayacak. Daha fazla destek olmak için arkadaşlarınızı davet edebilirsiniz. Unutmayın, 1 beğeni = 1 hayat kurtaran aşı… :94:

Detaylar için Bebek Bakımı Hakkında Bilgi & Size ve Bebeğinize Prima'dan Öneriler

QUOTE=gecekusu;18088335]Kühne gelmiş bugün bana , orjinal boy acılı sos gelmiş bir şişe. :)[/QUOTE]

Aaa başladı demek ki Kühne'nin dağıtımları. Hadi bakalım gelsin soslarrr :)))) Güle güle kullan cnm

Kühne gelmiş bugün bana , orjinal boy acılı sos gelmiş bir şişe. :)

uuuvv süperrrr:78: güle güle harca cnmmm:81:

QUOTE=gecekusu;18088335]Kühne gelmiş bugün bana , orjinal boy acılı sos gelmiş bir şişe. :)

Aaa başladı demek ki Kühne'nin dağıtımları. Hadi bakalım gelsin soslarrr :)))) Güle güle kullan cnm[/QUOTE]

bendeeee bendeeeee istiyooooreeeee:84::84::84:

kızlar vaselin in facebook çekilişleri sonuçlanmış bana yok tabiki inşş bizden birilerine çıkmıştır hadi iyi haberler:84::84::84:

bübchen den numune istemiştim adres istediler şimdide numuneleriniz gönderildi diye mail atmışlar merakla bekliyorum var mı bübchen numunesi gelen neler gönderiyolar ki

emsan yarışması Emsan Yarışma Başlıyor kayıt olup yarışmaya katılabilirsinz.Emsan Mutfak Gereçleri Doğru cevabı verenler arasında 1. takipçimiz 3'lü Kuğu set, 50. takipçimiz Taurus cezve seti, 100., 200., 300., 400., 500., 600., 700., 800., 900., ve 1000. takipçilerimiz ise 18 cm Balım sahan kazanacaklar

vaselinden banada bişi çıkmamış poffff o kadarda cevapladım yahuuu gene kesat bugünler :)))
emsanın cevabı orbis kızlar :)
bu arada banada kühneden bişi gelmedi ama yaa inşallah gelir :))

Son düzenleme:
kızlar isvecayak.com sitesinin iletişim kısmına numune yazıp gönderdiğinizde numune geliyormuş ancak kargo bedeli size aitmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…