bedava numuneler(kampanyalar) paylaşım

demekki olayda bizim zincir kazanmıs k k zinciri süper bişi bu bende kazanmısım haliyleeee süperrr gerci 3 tane acılmamıs var evde ama neyse degiştirme kampanyasından almıstım

cnm banada tebrikler kazandınız diye yazdı :)) yanii o çekilişe hak mı kazandım yoksa direk gelecekmi hediyem?

carte door bana da kazandınız yazdı 7.denememde..bu hediyelere yada numunelere kargo oduyomuyuz tecrubeli arkadaşlar?

Günaydın kızlar :79:
Kazananlar güle güle kullansın hediyelerini
Carte Dor bende sonunda kazandım ama kazandınız dedi sayfa olduğu gibi kaldı

Son düzenleme:
sabah kapı çaldı ama banyodaydm kim o dedim kargooo dedi.galiba kremim geldi ama geri gitti böhüüüüüüüüüüü

yok böyle bi şans kızlar ya
Carate dor kazandınız formu doldurun dedi ama tıklayacak hiçbi yer yok napıcam

carte dor dan bende kazandım kazandınız yazıyo öle kalıyo ama gelecekmiş face de duvar ı okursanız öle yazıyo

kızlar lansinoh un ana sayfasında çekiliş var kazananlara Lansinoh Emzirmeye Başlangıç Seti ; 1 kutu göğüs pedi, ağrılı meme uçları için Lansinoh lanolin, bir kutu Steril Süt Saklama Poşeti ve sürpriz promosyon ürünleri içermektedir. katılın bakalım

kızlar yanlış anlamazsanız denedm biliyorumdan olay krem kazanmışım. bir çok mailden girdm yani elimde fazladan kazanılmış mail var ve bir kişiye birden fazla verilmiyo. iletişim bilgilerinizi gönderirseniz 18 kişiye form doldurabilirim boşa gitsin istemmm. isim adres tc kimlik no, adres tel isteniyo ilgilenen olursa...

teşekkür ederim 1520.denemen oldu ama çıkmıo bana ( olay kremde kazanamadım

ay süper olur ben o kadar katıldım banamasın demedi yaa ((
gönderiyorum ben :)

Ben de gönderebilir miyim bilgilerimi , iki mail ile katılmıştım ama...

bende istesem mümkünmü

carte dor dan bende kazandım 9 yada 10.denememde kazanmak için bilgileri her defasında doldurmak lazım sanırım çünkü gönder die yazı çıkmıoo
kampanyayı paylaşan arkadaşa teşekkürleeeer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…