bedava numuneler(kampanyalar) paylaşım

olay total effects ten krem kazanmışııııııım
en uzun zincire katılmışııııım

ama tc no su istio biraz tedirgin oldum daha önce kimlik nosu veren var mı hediye formuna arkadaşlaar :26:

bende kazanmışım verdim vala tc yi.

ama tc no su istio biraz tedirgin oldum daha önce kimlik nosu veren var mı hediye formuna arkadaşlaar :26:

bende kazanmışım bende verdim tc yi ama çokkk sevindimmm.

bende verdim gitti zaten kimlik noyu aynen yaa bende pek bi sevindim ilk hediyem buu

yalnız eve mi gelcek hediye kargoyla ? üye olduğum zincirin sitesinde belli merkezlerden verilecek galiba yazmış kafam karıştı ama bilgilerde adreside istediler

ay sevincimi paylaşayım diye girmiştim hayırlı olsun bende kazanmışım çok şaşırdımmmmm çok iyi oldu.yalan oldu diye düşünürken haber geldi yupiiii

olay'den ben de kazanmışım hiç beklemiyordum ççok şaşırdımm :) Ev adresini verdik bilgilerde ben eve gelir zannediyorum ama bilemiyorum cnmm

Olaydan krem ben de kazanmışım.. Nişanlımın mailinden kazanmışım ama onun şansına :) Bende verdim adres bilgilerini ama doğru düzgün yazamadım adresi bazı karakterleri kabul etmedi. Umarım bi terslik olmadan gelir.

Adresi ben de bi yerde yanlış yazmışım denedimbiliyorum'un iletişim bölümünden yanlış yazdığımı doğrusunun ne olacağını söyledim umarım dikkate alırlar.

olay kazanan arkadaşlar tebrik ederim hepinizi kremlerinizi güle güle kullanın

bişi sorcam kazandığınızı nerden haber geldi mail mi telefon mu yoksa liste mi açıkladılar

oh ohhhh bi krem hareket getirdi ortama:)) darısı diğer kampanyalara inşallaaah

mail olarak msj geldi arkadaşım tebrikler kazandınız die öyle bilgimiz oldu :)

banada gelmiş olay için mail sevindim :) iyi günlerde kullanalım kızlar

ayy ben de kazanmışım
çoookkk sevindim ne zamandır bişey kazanamamıştım
siz söyleyince maillerime baktım bana da gelmiş

bakalım ne zaman gönderecekler merakla bekliyorum
gündüz kremi kazanmışım bu arada keşke gece kremi olsaydı daha çok isterdim

güle güle kullanın kızlarrrr acaba normal boyuttamı gelicek kremlernz? onun hakkında bişey demişlermi:26:

Son düzenleme:
oleyy krem bende kazanmışım hemde 4 mail adresimden...annemin,kardesimin kimlik numaralarını yazdım ...hemen gelir inş:86:

Carte d'Or Yeni Dondurmalı Pasta Facebook'ta

adresinde carte d'or un yeni pastasını bilen her 10. kişiye hediye tarif kitabı yolluyorlar. ben kazandım üst üste 7. bilişimde 10. kişi oldum bi kere bilmek yetmiyor yani. cevabını vereyim benim gibi uğraşmayın ilk soru browni li ikinci soru ise ikinci şık uzundu ne yazdığını hatırlamıyorum.3. sorunun cevabıda 3. şık. kolar gelsin size bayanlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…