bedava numuneler(kampanyalar) paylaşım

carte d'or yeni dondurmalı pastası tam tarif ettiğim gibiymiş ama hediye kazanmamm için tekrar denemem gerekiyormuş 30 kere denedim hala bişi yok

Tebrikler kazandınız

kitapçığı ulaştırmak için formu doldurun diyor

aşağıda da kazandınız yazıyor..

bu kadar mı

Tebrikler kazandınız

kitapçığı ulaştırmak için formu doldurun diyor

aşağıda da kazandınız yazıyor..

bu kadar mı

formun dolu olarak kazandın die çıktıysa tamamdır canım benimde öyle çıktı zaten sayfanın kendisinde öyle yazıyor yorumlarda

Bende alabilirim..

oh beee sonunda ben de kazandım Carte Dor'dan. Dün girmiş bikaç kere uğraşmıştım her seferinde o formu doldurmamız isteniyor ya ona gıcık olup bırakmıştım. Bugün baktım herkes kazanmış ben de hırs yaptım 20 kere falan girdim heralde en sonunda kazandınız dedi

ayyy ne iyisinbende katılmıstım zincire ama çıkmadıbende bende

ayyy çok güzel bu oay yaa bende katıldım aranıza vee carte dor dan da 6. denememde kazandım hemencik.. henüz bebişim yok ama emzirme seti içinde form doldurdum :) şimdi geçmişe bakiim neler yapmışsınız kızlarr

kızlar olay kremin linkini yazarmısınız bende kazanmak istiyorum ama olay kozmetikte yarışmaya dair bişi bulamadım:26:

Selam arkadaşlar kazandınız çıktı ama formu doldurdum öylece dondu kaldı Carted'or öylemi oluyor
Ayrıca total zincirin hediyesi nedir ,

filix 18 tane mail adresindenmi katıldın masallah aşmışsın sen numune olayını pes vallaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…