drynites ın ana sayfasında altını ıslatan çocuklar için gece külodu numunesi gönderiyolar
ben 6-7 dk sonra yaptım şans bakalım ilk olamayız ama araya gireriz belkim :)
:: Huggies ::
en altta soru var yanıtlayınca üyelik bilgileri istiyor kaydettiğinizde ilk 300 girdiyseniz deneme paketi hediye
kızlar bende finish %50 indirm çeki kazandım ama burda migros yok başka nasıl alabilirim
kızlar hiç numunesi olmayan birisi olarak size bir de ben bilgi vereyim :))) vaselin in facebook sayfasındaki anketi cevaplayın 100 kişi hediye sepeti kazanıyor haydi ilk şansım olsun inşşşş
kızlar dalin sayfasında ödüllü anket var her 100. kişiye sıvı deterjan hediyeymiş bakarsınız şans güler
bende yeni üye oldum oraya sanırım onlar gönderiyo mailine ondan sonra cevaplıyoruz amafikrimühime üye olan arkadaşlar bi şey sorucam o siteye bende üye oldum da merak ettiğim şu sadece onlar mı anket daveti yapıorlar biz istediğimiz ankete veya bölüme giremiyormuyuz davet almadan yada bi miktar puan mı toplamak lazım bunun için
migrosa gittim bu gün finish %50 indirim çeki için bize böyle bi bilgi gelmedi dediler
sizden alan varmı?
canım onu migrosa gittiğinde kiosklar varya migrosta,ordaki sms şifre kısmına gireceksin çeki bastıracaksın öyle kasadan geçiriceksin.
kızlar the bodyshopta da cilt bakım ürünlerinde 3 al 2 öde kampanyası var
duymuşmuydunuz?
bende yeni üye oldum oraya sanırım onlar gönderiyo mailine ondan sonra cevaplıyoruz ama
üye olalı 4gün oldu bana hala bişey gelmedi
Finish. Pırlanta kadar mükemmel. | Bulaşıkları toplayın, Finish'le yıkayın... Pırlanta yüzük sizin olsun!
ödüllü yarışma var.birinciye pırlanta yüzük.
birinci seviyeyi bitirip formu dolduranlarada %50 indirim kuponu var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?