bedava numuneler(kampanyalar) paylaşım

kızlar dalin sayfasında ödüllü anket var her 100. kişiye sıvı deterjan hediyeymiş bakarsınız şans güler

kızlar sertex in sitesine girip numune isterseniz hem kumaş numunesi hem de katalog gönderiyorlar. eğer döşemelik değiştirmeyi düşünen varsa mutlaka incelesin. ben taşındığımda değiştirmeyi düşünüyorum ve çok beğendim...

:: Huggies ::
en altta soru var yanıtlayınca üyelik bilgileri istiyor kaydettiğinizde ilk 300 girdiyseniz deneme paketi hediye

ay çok tşkrler bu benim işime yarıyıcak :))

kızıma için çok iyi olucak

kızlar bende finish %50 indirm çeki kazandım ama burda migros yok başka nasıl alabilirim

nerden kazanabilirimm:44:

kızlar hiç numunesi olmayan birisi olarak size bir de ben bilgi vereyim :))) vaselin in facebook sayfasındaki anketi cevaplayın 100 kişi hediye sepeti kazanıyor haydi ilk şansım olsun inşşşş

tşkrler cnm

kızlar dalin sayfasında ödüllü anket var her 100. kişiye sıvı deterjan hediyeymiş bakarsınız şans güler

güzel haber tşkrler:)

oriflame dede üyelik 1 tl . bide üç ay byunca ayrı ayrı 100 puan yapınca birinci ay allık ikinci ay makyaj fırÇA seti üçüncü aysa makyaj paleti hediyeee

fikrimühime üye olan arkadaşlar bi şey sorucam o siteye bende üye oldum da merak ettiğim şu sadece onlar mı anket daveti yapıorlar biz istediğimiz ankete veya bölüme giremiyormuyuz davet almadan yada bi miktar puan mı toplamak lazım bunun için

bende yeni üye oldum oraya sanırım onlar gönderiyo mailine ondan sonra cevaplıyoruz ama
üye olalı 4gün oldu bana hala bişey gelmedi

migrosa gittim bu gün finish %50 indirim çeki için bize böyle bi bilgi gelmedi dediler
sizden alan varmı?

migrosa gittim bu gün finish %50 indirim çeki için bize böyle bi bilgi gelmedi dediler
sizden alan varmı?

canım onu migrosa gittiğinde kiosklar varya migrosta,ordaki sms şifre kısmına gireceksin çeki bastıracaksın öyle kasadan geçiriceksin.

canım onu migrosa gittiğinde kiosklar varya migrosta,ordaki sms şifre kısmına gireceksin çeki bastıracaksın öyle kasadan geçiriceksin.

aaa sağol canım ya bende kioskta herşeyi denedim bi tek oraya basmak aklıma gelmemişti
neyse daha zaman var bi ara gidip tekrar deniyeyim

kızlar the bodyshopta da cilt bakım ürünlerinde 3 al 2 öde kampanyası var
duymuşmuydunuz?

kızlar the bodyshopta da cilt bakım ürünlerinde 3 al 2 öde kampanyası var
duymuşmuydunuz?

evet :) 2 al 1 öde kadar iyi değil ama göz kremimi stokladım c vitaminli göz kremi tavsiye ederim :) cildiniz normal ise
kuru ise e vitaminli :)

ayy emsana yanlış cevap verdim bile bilee orbis diyeceğime dicleyi işaretledimmm

finish çeki nasıl kazanabilirim :26:

neden kimse yanıt vermiyor

herkese merhaba,
face de Bella Gloria da ve Palette Türkiye de çekiliş var ... bol şans

Son düzenleme:
olay total effects ten krem kazanmışııııııım
en uzun zincire katılmışııııım

ama tc no su istio biraz tedirgin oldum daha önce kimlik nosu veren var mı hediye formuna arkadaşlaar :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…