bedava numuneler(kampanyalar) paylaşım

gelince resim eklerimmm canımmm..en son yapılan yarışmada kazandımm ama çooook mutlu oldummm :)

özel mesaj yazamıyoruz ki

her forumda msj yazmaya çalış, msj saın 50yi geçince sanırım özelden atabiliyosn..

cart dore faceden girdim 2. dememde kazandım
bu arada kızlar kühne 'den bende anket doldurmustum
ürünleri gelenler olmus bana neden gelmedi acaba dagıtıma yenı basladılar ondanmı?

gönderimler yeni başladı,gelmesi zmn alabilir cnm

burdaki kızların çoğunluğu buna katılıp kazandılar zatii

iyi pazarlaarrr
cart doredan bi türlü kazanamadım ya 30 kere denedim yok olmuyo

tatlım farklı zmnlarda katılmayı dene

:81::81::81::81::81::81::81::81::81:

dün akşam pavloderm'den numune istemıştm.sabah mail gelmiş.aras kargoya verilmiştir diye ne kadar hızlılar :):81:
cartedordan kazanamdım bi .
finishde 1. bölümü bitirdim ama indirim kodu mailime gelmedı .

Banada mail gelmiş,, kargoya verilmiştir diye umarım minnacık şeyler değildr p (buldumda bunuyorum D)

Banada mail gelmiş,, kargoya verilmiştir diye umarım minnacık şeyler değildr p (buldumda bunuyorum D)
değil canım sabun orjinal boy pişik önleyici krem de 80ml orjinal bol numunelerde 5 tane ben hayal kırıklığı yaşamadım sende yaşamayacaksın umarım

kızlar bende istedim sizden sonra pavlodermden ama sadece istekte bulundum adres falan yazmadım acaba yazsamıydım yoksa adres isteme maili sonra mı gelir :26::26::26:

bioblas den kişisel bilgilerim istende (cilt tipi vs...) ilk numunelerim geliyor :)

Son düzenleme:
pavloderme bende yazmıştım ama mail gelmedi siz adresinizi yazmışmıydınız isterken ben nasıl olsa göndericeklerse adres isterler diye yazmamıştım

kızlar şimdi mail attım hemen cevap geldi ürünleriniz kargolanmıştır diye demek ki yollayacaklar yaşasın:81::81::81::81:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…