güle güle kullan cnmmm
bendeee beceremeyenlerdenimmm
güle güle kullan cnm resim isteriz gelincee bende çok istedm onu ama cıkkkkk kazanamadmmm
yaaa kızlar bugün yeni bi yarışma duydum şimdi baktım son gün 14 mart diyo malesef ama yinede paylaşayım dedm:S
Kadın gözüyle hayattan kareler'11
özel mesaj yazamıyoruz ki
cart dore faceden girdim 2. dememde kazandım
bu arada kızlar kühne 'den bende anket doldurmustum
ürünleri gelenler olmus bana neden gelmedi acaba dagıtıma yenı basladılar ondanmı?
kızlar hergun kampanya die bi site var siz bu konuyla ilgileniyorsunuz o yüzden yazıorum o sitedekiler admine yükleniyorlar oy haklarını adminden yana kullanıyorlar ve admini birinci yapıyorlar mesela olay zinciri oluşturmuşlar olayın hediyelerini o şekilde kazanmışlar ben hiç etik bir davranış bulmadım ve şikayet malimi de bildirdim belki siz de ilgilenirsiniz die yazmak istedim
iyi pazarlaarrr
cart doredan bi türlü kazanamadım ya 30 kere denedim yok olmuyo
ya arkadaslar artık carte dor u da sormayın ya sayfalarca yazıldı azcık okuyun arastırın yaw o ne bu ne bu sitede olma amacınız sadece armut piş agzıma düş olmasın biraz sizde okuyun geçmişi neler olmus ne yapılmıs arada bir girip o ne bu ne diye sormayın lütfen............
adı üstünde numune sayfasındasın ne bekliyordun kikomik olma
değil canım sabun orjinal boy pişik önleyici krem de 80ml orjinal bol numunelerde 5 tane ben hayal kırıklığı yaşamadım sende yaşamayacaksın umarımBanada mail gelmiş,, kargoya verilmiştir diye umarım minnacık şeyler değildrp (buldumda bunuyorum D)
değil canım sabun orjinal boy pişik önleyici krem de 80ml orjinal bol numunelerde 5 tane ben hayal kırıklığı yaşamadım sende yaşamayacaksın umarım
Eki Görüntüle 157885kızlaaaar biraz önce kargom geldi pavloderm den bebek sabunu pişik önleyici kerem bunlar orjinal boy 5 adet şampuan numunesi 5 adet pişik önleyici kerm numunesi oldukça bonkör davranmışlar ilk kargom sevindirik oldum valla
bilgi@pavloderm.com.trkızlar bu pavloderme numuneleri içinnereye mail atıyoruz
pavloderme bende yazmıştım ama mail gelmedi siz adresinizi yazmışmıydınız isterken ben nasıl olsa göndericeklerse adres isterler diye yazmamıştım
hadi bakalım gelince haber ver neler varkızlar şimdi mail attım hemen cevap geldi ürünleriniz kargolanmıştır diye demek ki yollayacaklar yaşasın:81::81::81::81:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?