kızlar şimdi mail attım hemen cevap geldi ürünleriniz kargolanmıştır diye demek ki yollayacaklar yaşasın:81::81::81::81:
yok ödemedim sadece paketi aldımpavloderm için birde kargo için ücret ödediniz mi?
bioblas den kişisel bilgilerim istende (cilt tipi vs...) ilk numunelerim geliyor :)
aynı mail banada geldi kızlar.ben adres bilgilerimi gönderdim gerci istek formuna yazmıştım adresimi göremiyosunuz heralde diye de laf attım sinir oldum ya bana çok ukalaca geldi bu mail.sonuçta denemeden de alamam yani o ürünü bebeğime birçok ciddi marka gönderiyo ve böyle bir mail atarak değil..kızlar bübchen den mail geldi
Merhabalar,
Öncelikle sitemizi ziyaret ederek markamıza göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz.
Sizin gibi numune talebinde bulunan çok yoğun tüketicimiz var.Sizin numune diye ifade ettiğiniz ürünlerimiz
aslında 50ml seyahat boyu satış ürünlerimizdir.
Bu ürünlerimizin mevcut çeşitlerinden 1-2 tanesini sizleri kırmamak adına bedelsiz olarak gönderebiliriz.
Doldurmuş olduğunuz mevcut formumuza açık adresle birlikte kişilik bilgilerinizi yeniden bizlere dönüş yapmanızı
rica edeceğiz.
Bilgileriniz elimize ulaştığında kargo bedeli size ait olmak üzere adresinize gönderilecektir.
Eğer İstanbul içerisinde iseniz 4.Levent'te bulunan şirketimize gelerek de temin edebilirsiniz.
Ürünlerimizi internetten satış ve adrese teslim e-bebek.com'dan ya da sitemizdeki satış noktaları sayfasını ziyaret
ederek size en yakın noktayı bulabilirsiniz.
Bübchen'le bebeğinizin,çocuklarınızın ve sizin cildiniz güven altında.
Sağlıklı ve mutlu günler dileğiyle,
bendende istendi canım ama gelen giden yok 2 hafta oldu :44:
aynı mail banada geldi kızlar.ben adres bilgilerimi gönderdim gerci istek formuna yazmıştım adresimi göremiyosunuz heralde diye de laf attım sinir oldum ya bana çok ukalaca geldi bu mail.sonuçta denemeden de alamam yani o ürünü bebeğime birçok ciddi marka gönderiyo ve böyle bir mail atarak değil..
Pratik Mutfak Kitapçığı Kazananların Listesi;
• Emine Usta
• Reyhan Ordulu
• Zeliha Sılığ
• Ayşenur Erek
• Derya Aka
• Nevin Özay
• Özlem Erol
• Suzan Doğan
• Ceyhun Mahmutoğlu
• Emine Türk
• Emel Tanyeri
• Bahar Karaman
• Gulten Şen
• Oğuz Akdeniz
• Ozan İlgün
• Hülya Akbay
• Özge B.
• Filiz Adsız
• Evren Kuyu
• Aysun Düzgün
• Müge ESER
• Pelin Yanık
• Fatma Doğan
ben böyle kargo parası peşinde koşan dalga geçer gibi ukalaca davranan firmaları sevmiyorum ve kabul etmiyorum. tabii işime yarar birşey gönderirlerse ayrı... mesele kitap almıştım sabiha paktunanın, ya da şu palvoderm isteseydi kargo öderdim en azından sabun felan yolluo. ama bunlar dalga geçer gibi 1-2 tane numune yollıycaaz diolar. ben de gerçekten oğlum için gzl ürünleri araştıran biri olarak mail atmıştım ama bu cevaba benm de cevabım vardı tabiiki :))) aynen aşağıdaki gibi :
ilginize teşekkürler. aslında benim ilgilendiğim ürün şampuan ve duş jelleri.
1,5 yaşındaki oğluma şimdiye kadar sıradan bebek şampuanlarından neredeyse hepsini kulandığım halde istediğim şampuanı bulamadım. ben de genel olarak etrafımdakilerden ve netten bir araştırmaya gittim ve sizin isminizi de bir arkadaşımdan duydum.
denemek istedim ürününüzü ama öyle her yerde karşımıza çıkan bir marka olmadığınız için en azından numune yoladığınızda deneyip ürününüzü ona göre gerekirse netten sipariş vererek temin edebilirim diye düşünmüştüm. ancak sizin teklfinizdeki gibi 1-2 tane ufak numune için 7-8 lira kargo parası ödedikten sonra ürünün kendisini 12küsür liraya alabilirim.
size numune teklif etmemin sebebi, araştırmalarım sırasında birkaç markanın numune talebimi şartsız koşulsuz kabul edip, daha fazla ilgilenerek birkaç kere kullanıp ürünün işime yarayıp yaramayacaağını anlayabileceğim kadar numuneyi, herhangi bir kargo bedeli talep etmeden yollamalarıdır. sizden de firmanızın büyüklüğünü göz önüne alarak böyle bir talepte bulundum ancak bu şekilde bir mail atıp, kargo parasını siz öderseniz göndeririz gibisinden bir cevap alabileceğim aklıma gelmemişti doğrusu. ben kargolarla anlaşması olabilecek, kargo bedeli peşinde koşmayacak kadar büyük bir firma olduğunuzu düşünmüştüm ancak yanıldığım için özür diliyorum. ufak tefek meblalar peşinde koşan bir firmanın ürünlerinde kullandığı malzemelerde de aynı maliyet hesabını göz önüne alarak üretim yapacağını bu şekilde ürünlerinde benim istediğim kaliteyi yakalayamayacağını düşündüğüm için ürünlerinizi temin etmekten vazgeçtiğimi belirtmek istiyorum.
aynı sebeplerden ötürü artık ürünlerinizin satış yeriyle de ilgilenmiyorum ama gene de siz bana ulaşmak isterseniz numaram aşağıda mevcuttur.
iyi çalışmalar diliyorum.
bende yolladım ama bana kargoya verilmiştir maili falan gelmedi.ypksam bana yollamicaklar mı?
ben böyle kargo parası peşinde koşan dalga geçer gibi ukalaca davranan firmaları sevmiyorum ve kabul etmiyorum. tabii işime yarar birşey gönderirlerse ayrı... mesele kitap almıştım sabiha paktunanın, ya da şu palvoderm isteseydi kargo öderdim en azından sabun felan yolluo. ama bunlar dalga geçer gibi 1-2 tane numune yollıycaaz diolar. ben de gerçekten oğlum için gzl ürünleri araştıran biri olarak mail atmıştım ama bu cevaba benm de cevabım vardı tabiiki :))) aynen aşağıdaki gibi :
ilginize teşekkürler. aslında benim ilgilendiğim ürün şampuan ve duş jelleri.
1,5 yaşındaki oğluma şimdiye kadar sıradan bebek şampuanlarından neredeyse hepsini kulandığım halde istediğim şampuanı bulamadım. ben de genel olarak etrafımdakilerden ve netten bir araştırmaya gittim ve sizin isminizi de bir arkadaşımdan duydum.
denemek istedim ürününüzü ama öyle her yerde karşımıza çıkan bir marka olmadığınız için en azından numune yoladığınızda deneyip ürününüzü ona göre gerekirse netten sipariş vererek temin edebilirim diye düşünmüştüm. ancak sizin teklfinizdeki gibi 1-2 tane ufak numune için 7-8 lira kargo parası ödedikten sonra ürünün kendisini 12küsür liraya alabilirim.
size numune teklif etmemin sebebi, araştırmalarım sırasında birkaç markanın numune talebimi şartsız koşulsuz kabul edip, daha fazla ilgilenerek birkaç kere kullanıp ürünün işime yarayıp yaramayacaağını anlayabileceğim kadar numuneyi, herhangi bir kargo bedeli talep etmeden yollamalarıdır. sizden de firmanızın büyüklüğünü göz önüne alarak böyle bir talepte bulundum ancak bu şekilde bir mail atıp, kargo parasını siz öderseniz göndeririz gibisinden bir cevap alabileceğim aklıma gelmemişti doğrusu. ben kargolarla anlaşması olabilecek, kargo bedeli peşinde koşmayacak kadar büyük bir firma olduğunuzu düşünmüştüm ancak yanıldığım için özür diliyorum. ufak tefek meblalar peşinde koşan bir firmanın ürünlerinde kullandığı malzemelerde de aynı maliyet hesabını göz önüne alarak üretim yapacağını bu şekilde ürünlerinde benim istediğim kaliteyi yakalayamayacağını düşündüğüm için ürünlerinizi temin etmekten vazgeçtiğimi belirtmek istiyorum.
aynı sebeplerden ötürü artık ürünlerinizin satış yeriyle de ilgilenmiyorum ama gene de siz bana ulaşmak isterseniz numaram aşağıda mevcuttur.
iyi çalışmalar diliyorum.
yarışma bugün 12.00 de bitti sonuçlar daha açıklanmamışyuvamaya sonuçları açıklandımı arkadaşlar?
yarışma bugün 12.00 de bitti sonuçlar daha açıklanmamış
çok merak ediyorum sonuçları :18:
kızlar face de palette nin yarışması var bakın isterseniz.
Soruyu en çok arkadaşına cevaplatan ilk 5 kişi Philips Saç Düzleştirici kazanıyor!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?