bedava numuneler(kampanyalar) paylaşım

Yanlış bişi varmıdır bilemem zaten katılmayacaktım 'napiyim ben maçı' durumu KK trübünde bir fazladan taraftar olayım dedim , KK trübününe katıldım yani

tşkkrler cnm haklısın ben de bu yüzden aklıma kk geldi yaptım böle bişi. yoka ben de anlamam maçtan felan orda en fazla taraftarı olan tribün en üstte görünüyo. ben de dedim belki kk ismi en üstlerde görünür de güzel olur dedim :)))

Sağlık ve doğallığın adresi Tresan'ın online alışveriş sitesi olan www.tresanonline.com ve sitemiz işbirliği ile hazırladığımız yeni kampanyamız başlıyor.
Kampanya sonunda 3 kişiye M.Asam Vinolift Magic Finish (Sihirli Fondöten) 30 Ml hediye edeceğimiz yarışmada aşağıdaki işlemlerden herbiri size çekiliş hakkı kazandırıyor.
* www.tresanonline.com sitesine üye olmak (1 çekilşi hakkı)
* tresanonline.com | Facebook adresindeki Tresanonline.com sayfasını beğenmek (1 çekiliş hakkı)
* Facebook'a Hoş Geldin - Giriş Yap, Kaydol veya Daha Fazla Bilgi Al adresindeki Tresanonline.com grubuna üye olmak (1 çekiliş hakkı)
* Tresanonline (TRESANONLINE) on Twitter adresindeki @TRESANONLINE Twitter hesabını izlemeye almak (1 çekilşi hakkı)

süper bi fikir cnm tebrik edermmmm katılım koşullarında her kişi en fazla 5 tribüne katılablr diyo, bende maçtan anlamam ama biri bu biride önceki link ve biride gfb olmak üzere katıldım erkek arkadaşmın şansına bakalım yanlız 29 marta kadarmş kızlar:S

Son düzenleme:
kızlaaaar olay kremi ya da bebekler için numune gece külodu ya daaaa şu cart dor un kitabı geleniniz var mııııı :44::44::44:

bende daha bi hareket yok da :26::26:

oley için arkadaşa bilgilerimizi verdik,mesajda attık ama ses seda yok.cart dor da aybaşında yollayacak diye duydum:26:

kızlaaaar olay kremi ya da bebekler için numune gece külodu ya daaaa şu cart dor un kitabı geleniniz var mııııı :44::44::44:

kremi ben kendi adıma kazanmıştım zatende beklemeye devam yaniii

cart dor ay başı demek teşekkürleeer

Ben de üçünden haber bekliyorum günlerdir ama gelen giden yok ((

aynen canım yaa bana kühnede gelmedi daha bide huggies deneme paketi göndericekti sözde ondanda bişey çıkmadı

aynen canım yaa bana kühnede gelmedi daha bide huggies deneme paketi göndericekti sözde ondanda bişey çıkmadı

kühneye katılmamıştım da huggiese bende katılmıştım sadece adres bilgilerini yazmadan çıkmışım ama en kısa sürede gönderilecek die yazı gelmişti adresi yazmadan nası yollucaklarsaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…