bedava numuneler(kampanyalar) paylaşım

Tekin Acar Cosmetics
kızlar çekiliş var erkkekk parfumu hediye bi bakın isterseniz

sağol tatlım bende kendi sitesinde maceraperest,çılgınlık akrobatı ve asilzade yazıyodu bende bunları yazdım bakalımm

pavloderm sitesine baktım iletişim formu yoktu. mail göndererekmi numune istediniz.

artık göndermiyo cnm, olarak numuneleri tükenmş

http://www.ozsut.com.tr/benimozsutpastam.php kızlar bunda pasta yarışması var

http://www.gevezeshow.com/default.a...NkChjxqA==&ContentID=4oEu6KjEmU33gGZTiL4GkQ== bundada tişört yarışması var

Son düzenleme:
Yeni bir Kampanya ile Karşınızdayız...

Hediye Ürün

Dekoratif Saat olup 30cm x 30cm bir alan kaplamaktadır.

Yarışmaya katılım şartları;

* Çekilişi duvarınızda paylaşmanız ve arkadaşlarınıza önermeniz.
* Resim Altına Yorum yazarak ( Çekilişe Katılmak istiyorum ) Yazmanız Yeterlidir.
* Çekiliş kişi sayısına göre olmayacak.
* Facebook hayran sayfamız 1000 Kişiye ulaştığında yarışma sona erecektir.

Dizayna | Facebook

basit bi çekiliş bayanlar buyruuun

Sporx Haftanın Sorusu Anketine Katıl Takımının Formasını Kazan (GS-FB)

--------------------------------------------------------------------------------

Katıldığınız için teşekkürler. Doğru cevap veren 1000., 2000. ve 3000. katılımcı ödül kazanacaktır. Kazanmanız durumunda sizinle e-mail ile iletişime geçilecektir.

http://www.virusvirusvirusvirusviru...virus/SPORX/31295228644?v=app_143541715705990

yada facebooka sporx yaz ölede çıkıyor..

Tiffany
--------------------------------------------------------------------------------

Yarışma Kuralları:

* Yarışma müşterilerimizin ürünlerimiz hakkında beğenilerini paylaşmaları üzerine yapılmaktadır.
* Yarışmaya sadece Tiffany Web Sitesi üyeleri katılabilir. Üye değilseniz ücretsiz üye olmak için tıklayınız.
* Yarışmacılar 4 ürün içerisinde en beğendiğini seçerek beğenisine göre 0 ile 10 arası puan verir. Yarışma sona erdiğinde ürünlere verilen puanların ortalaması alınarak ürünlerin beğeni puanı belirlenecektir.
* Yarışmayı kazanan ürünün ortalama puanına en yakın tahmini yapan üye Tiffany’den 50 TL hediye çeki kazanacaktır.
* Her üyenin sadece bir oy kullanma ve tahmin hakkı vardır.
* Her yarışmaya ait sonuçlar yarışma bittikten sonraki gün Tiffany Web Sitesi üzerinde açıklanacaktır.

Tiffany

Tiffany

bugün salata sosum geldi

tekin acarın cevabı maskülen, kaliteli ve sofistike..

kızlar kühne den hot chilli sosum geldi acı bile değil bildiğin ketçap tadında. Birde ahşah kutu gönderecekti doğadan onun yerine sanırım bir koli gizli bahçe demlik poşet çayı göndermişler çok şaşırdım :)
numunesi gelen arkadaşlar güle güle kullansın..

kampanya için saol cnm
katıldım ama isim soyisim adres telefon bilgisi falan hiç bişe istemedi

kızlar ben düşündüm neden hergünkampanya trübin hazırlıyor da biz hazırlamayalım dedim ve kadınlar klübü tribünü oluşturdum. eğer kazanırsam da maç biletini adminerin kararıyla isteyen birine ya da çekilişle isteyene yollarım diye düşündüm. eğer yanlış birşey varsa iptal edebilirim. benim amacım kadınlar kulübü olarak facebookta gücümüzü gösterelim ve formayı da kazanmak istiyorum tabiiki :)))
nasılsa çekilişle verilecek forma ve bilet. yani asıl önemli olan kadınlar klübünün tribünü olsun :)))

Tribün Aşkı Facebook'ta

not: eğer kurallara aykırı bir durum varsa dediğim gibi iptal edebilirim... maç bileti ve forma çekilişle verileceği için bu durumdan aslında maddi olarak bir kazancım olmayacak. kendi adıma da tribün oluşturabilirdim ama aklıma böyle birşey geldi...

Son düzenleme:

Yanlış bişi varmıdır bilemem zaten katılmayacaktım 'napiyim ben maçı' durumu KK trübünde bir fazladan taraftar olayım dedim , KK trübününe katıldım yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…