Tekin Acar Cosmetics
kızlar çekiliş var erkkekk parfumu hediye bi bakın isterseniz
pavloderm sitesine baktım iletişim formu yoktu. mail göndererekmi numune istediniz.
Fuşya rüyası(ayakkabım)
--------------------------------------------------------------------------------
2000 kişi olunca çekilişle ayakkabı verilecek.
Link: http://www.virusvirusvirusvirusviru...Fuşya-rüyasıayakkabım/112115338864567?sk=wall
aynı adresemi istiosunz kızlar başkaları adınada
pavloderm sitesine baktım iletişim formu yoktu. mail göndererekmi numune istediniz.
kızlar tribüne katıl en kalabalık tribünmaç bileti ve milli takım forması kazanıyomuş olay zinciri gibi biz yine olay daki zincirin sahibinin tribününe katılalım bence yine o kazanır
haydi katılın bakalım
Tribün Aşkı Facebook'ta
kızlar tribüne katıl en kalabalık tribünmaç bileti ve milli takım forması kazanıyomuş olay zinciri gibi biz yine olay daki zincirin sahibinin tribününe katılalım bence yine o kazanır
haydi katılın bakalım
Tribün Aşkı Facebook'ta
haydi katılın bakalım
Tribün Aşkı Facebook'ta
haydi katılın bakalım
Tribün Aşkı Facebook'ta
kızlar ben düşündüm neden hergünkampanya trübin hazırlıyor da biz hazırlamayalım dedim ve kadınlar klübü tribünü oluşturdum. eğer kazanırsam da maç biletini adminerin kararıyla isteyen birine ya da çekilişle isteyene yollarım diye düşündüm. eğer yanlış birşey varsa iptal edebilirim. benim amacım kadınlar kulübü olarak facebookta gücümüzü gösterelim ve formayı da kazanmak istiyorum tabiiki :)))
nasılsa çekilişle verilecek forma ve bilet. yani asıl önemli olan kadınlar klübünün tribünü olsun :)))
Tribün Aşkı Facebook'ta
not: eğer kurallara aykırı bir durum varsa dediğim gibi iptal edebilirim... maç bileti ve forma çekilişle verileceği için bu durumdan aslında maddi olarak bir kazancım olmayacak. kendi adıma da tribün oluşturabilirdim ama aklıma böyle birşey geldi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?