bedava numuneler(kampanyalar) paylaşım

palette facebook kazananları açıklanmış şansıma küs
1. Arzu Dalgıç

2. Deniz Yılmaz

3. Özlem Kalın

4. Serpil Karadağ

5. Sevcan Kalkan

bugün kimse yok galiba

swatch kampanyası var facebookta sayfasında yeni koleksiyonun keşfedin saat kazanın yazıyor benim iş yerinde facebook kapalı akşam bende bakacağım

kızlar tribün için eş dost da söyleyin otursunlar yerlerine. ben ablamın oğlumun kocamın feysinden de giricem şimdi :)))

inanmıyorum inanmıyorum inanmıyorummmmm denemekbedava'dan ürün gönderilecekmiş mail gelmiş az önce çok sevindim yaaaa dove ve bulaşık makinası tableti göndereceklermiş deneyip yorum yazmamı istiyorlar.
Hemen bulaşık makinasını doldurmaya başlayayım

Bu arada tribüne ben de katıldım dün ama çok az kişi vardı yaa

Edit: Pardon heyecandan yanlış okumuşum çamaşır makinası tabletiymiş :))) Olsunnn

Son düzenleme:

güle güle kullan cnm. ben kazanamadım dove (
haklısın tribün zor ilerlio... sadece ben 3-4 kişi ekledim. aslında herkes öyle ekleyebilse eş dost felan... ilk 3e girmemiz zor görünüo. girebilseydik maç biletini burdan birine verirdik ne gzl olurdu ((

banada balzamikli ve italyan salata sosu geldi...ayrıca bioblastan 2. 3. hatta4. numunelerinizi anne,eş,abi,abla vs isimlerini yazarak isteyin.bana 3kez geldi skıldım artık istemiyorum

bioblasa iletişim bilgi formundan mail atıyorum ama bana neden göndermiolar acaba??

denemek bedavadan banada mail gelmiş dove ve deterjan kapsülü için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…