bedava numuneler(kampanyalar) paylaşım

kızlar bioblasa yazdım ama onlarda bana kişisel bilgilerimi soran bi form yollamışlar yeni ürünler çıkınca iletişime geçmek için sizdede böylemi oldu

kızlar denemek bedava com a sadece üye olup yorum yapıyorsunuz değil mii? nekadar zaman sonra ve neye göre ürün gönderiyorlar?

evet üye oldum ve hoşuma giden ürünler hakkında yorum yaptım. yorumlarımda ürünü övmek için değil gerçekten ne düşünüyorsan onu yazdım.üye olalı daha bir ay olmadı.

oley için arkadaşa bilgilerimizi verdik,mesajda attık ama ses seda yok.cart dor da aybaşında yollayacak diye duydum:26:

evt aybaşı diye yazıyodu syfsındada

bende facede profilimde yayınladım ama :26:

bioblasa iletişim bilgi formundan mail atıyorum ama bana neden göndermiolar acaba??

spamlerini kontrol et, oraya düşmüş olablr

yaa benimde philipsten çantam gelmedi, şu bikaç gün daha gelmezse yazıp yollayacam

philips çantaları bugün başlamış dağıtmaya bu hafta gelir sanırsam gerçi ben kazanamamıştım amaaaa

arkadaşlar,girdiğiniz site bedava .com değil mi?ben üye oldum ama orada yorum yazacak yer göremedim.çok merak ettim.bana da bir el atıverin olmaz mı??

günaydın bayanlar the body shop açıklanmış ben tabi yine yokum :)))))) çok kesat bu ara çooookkkk

kızlar denemek bedava com a sadece üye olup yorum yapıyorsunuz değil mii? nekadar zaman sonra ve neye göre ürün gönderiyorlar?

canım sen siteye gir biraz incele zaten site hoşuna gdicek. sonra istediğin konulara yorumlar yap. kesin gelicek diye bişi yok. arkadaşların kazandığı konuya ben de yorum yaptım mesela ama bana gelmedi ama bana da daha öncede 3m ayakkabı şeklinde bant kesici gelmişti. yani belli olmuyo... siteyi inceleyin lütfen sonra soru sorun daha iyi olur...

Ben de çok beğenerek okuyorum denemekbedava'daki yazıları ve kullanıcı yorumlarını. Düşüncelerimi de açık açık yazıyorum hiçbir ürünü övmek gibi bir derdim olmadan ne düşünüyorsam onu yazıyorum. 1 ay falan olmuştur üye olalı belki daha fazla bilemiyorum. Ama ilk defa ürün yolluyorlar bana...

Dogadan ümidimikesmişken az önce kurye geldi

1 kutu büyülü bohça geldi

acaba ben de ümidimi kessem bana da gönderirler miii??
Hiç zannetmiyorum yaa kesin göndermicek bu doğadan beni sevmedi mi yoksa

çayını afiyetle iç cnm
doğadan da bende ümidimi kestim artık

acaba ben de ümidimi kessem bana da gönderirler miii??
Hiç zannetmiyorum yaa kesin göndermicek bu doğadan beni sevmedi mi yoksa

aaa kızlar çok ümitsiz gördüm sizi:97:bende doğadan zedeydim ta kii düne kadar.müşteri memnuniyeti bölümünden form doldurdum başlığa diğer seçtim ve büyülü bohçayı denemek istediğimi yazdım veee 2 gün sonra geldiii.sizde form doldurun gönderiyolar o zaman

süpersin tubbik. Hemen gönderdim :))) Bakalım 1 hafta süre veriyorum bu Doğadan'a bu sefer de gelmezse..... Sağlık olsun

bende ümidi kesenlerdenim ikinciye yazıp yolluyorum bakalım gelecek mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…