kızlar denemek bedava com a sadece üye olup yorum yapıyorsunuz değil mii? nekadar zaman sonra ve neye göre ürün gönderiyorlar?
oley için arkadaşa bilgilerimizi verdik,mesajda attık ama ses seda yok.cart dor da aybaşında yollayacak diye duydum:26:
güle güle kullan cnm. ben kazanamadım dove(
haklısın tribün zor ilerlio... sadece ben 3-4 kişi ekledim. aslında herkes öyle ekleyebilse eş dost felan... ilk 3e girmemiz zor görünüo. girebilseydik maç biletini burdan birine verirdik ne gzl olurdu((
bioblasa iletişim bilgi formundan mail atıyorum ama bana neden göndermiolar acaba??
bioblasa iletişim bilgi formundan mail atıyorum ama bana neden göndermiolar acaba??
arkadaşlar,girdiğiniz site bedava .com değil mi?ben üye oldum ama orada yorum yazacak yer göremedim.çok merak ettim.bana da bir el atıverin olmaz mı??
kızlar denemek bedava com a sadece üye olup yorum yapıyorsunuz değil mii? nekadar zaman sonra ve neye göre ürün gönderiyorlar?
çayını afiyetle iç cnmDogadan ümidimikesmişken az önce kurye geldi
1 kutu büyülü bohça geldi
çayını afiyetle iç cnm
doğadan da bende ümidimi kestim artık
acaba ben de ümidimi kessem bana da gönderirler miii??
Hiç zannetmiyorum yaa kesin göndermicek bu doğadan beni sevmedi mi yoksa
aaa kızlar çok ümitsiz gördüm sizi:97:bende doğadan zedeydim ta kii düne kadar.müşteri memnuniyeti bölümünden form doldurdum başlığa diğer seçtim ve büyülü bohçayı denemek istediğimi yazdım veee 2 gün sonra geldiii.sizde form doldurun gönderiyolar o zaman
günaydın bayanlar the body shop açıklanmış ben tabi yine yokum :)))))) çok kesat bu ara çooookkkk
çayını afiyetle iç cnm
doğadan da bende ümidimi kestim artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?