arkadaşlar.istediğin şeye yorum mu yapıyorsunuz?ayy kafam karıştı şimdi ifade edemedim.farketmez yani herşeye yorum yapıyoruz.ne gelirse mi??? anlatın ne olur azıcık....
orda okuduysan bazı konuları mesela bu yazıya şu yorumu yaparsanız şu verilecek felan denior abzılarında ama bazılarında da bişi yazmadığı halde, sırf o yazıya yorum yapıldı die bişiler yollayabilioalar. yani hiç belli olmuo cnm. öle çok bişi bekleme ama. üye ol arada aklına estikeç bişiler kaala. gelirse artık şansına...
çok teşekkür ederim.haklısın bu arada.ama ben orada şu yorumu yaparsanız şu verilecek yazısı görmedim.nerde yazıyor canım?
cnm şuanda öle bi kampanyası yok ama fotoda gösterilen yerde yazıo yazarsa genellikle. resimde de kazananlaraı yazmışlar mesela... ama ona da aldanma mesela ben kazandığımda yaptığım yorum herhangi bir ürüne ait değildi. kırmızı hediyelerden hoşlanır mısınız gibi bir konuydu ama bana da yolladılar bişiler. yani hiç belli olmuo... anlatabildim mi şimdi?
Eki Görüntüle 165764
canım çoookkk teşekkür ederim...
daha sorularım bitmemişti kaçtınız.... adrese geliyormuş ya numuneler.içim ürperiyor ya evde yoksam? ne olur o zaman...
o konuda bişi diyemicem ama ben ikeadan katalog istemiştim mesela kargo gelmş evde yoktum kağıt bırakmışlardı alabilirsiniz şubeden diye. ben de aradım ben gelemem çocuğum var deidm o zmn yarını beklerseniz arkadaşlar tekrar gelirler mutlaka demişti ve dedikleri gibi de gelmişlerdi. kargo konusunda ben biraz katı davranıyprum. sonuçta paralarını alıolar evime getirmek zorundalar diye düşünüyorum. bişi gitirir de evde bulamazlarsa da kağıt bırakmak zorundalar cnm. mutlaka haberin olur yani. gidip şubeden alamazsan da ki ben olsam bi numune için gidip almam, ara getirsinler a da bekle zaten tekrar getirirler...[/QUOTE
ikeadan kargo ücreti aldılarmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?