bedava numuneler(kampanyalar) paylaşım

kızlar bu siteye üye olup arkadaş davet eden 10 kişiye ipad veriliyormuş..ben üye oldum, linki kopyaladım üye olduğum ama doğru mu yaptım bilemiyorum..üye olun isterseniz

supercekilis.com

bu arada zen den kazandığım bileklik geldi, resimdeki gibi büyük birşey değil, ama çok zarif :) kazandığım ilk hediye bu :)

denemekbedavadan numunelerim geldi şimdi deterjan kapsünülüne deneyip yorum yapacam tekrar.bunlarda resimleri...

Eklentiler

• $Görüntü2277.webp
    31,7 KB · Görüntüleme: 41
  • $Görüntü2278.webp
    30,5 KB · Görüntüleme: 31
aldıklarınızı güle güle kullanın kızlarrrrrr

bilekliğin fotosunu koyar mısın ?? güle güle kullan bu arada :81::81:

kızlar bu super çekiliş güvenlimidir cep telefonu onayı istiyor? :26:

numuneler yok artık ya eskisi gibi
firmamalr yanlış yapoyo numune gönderimi önmli bence.. ben mesela doğadan numune gönderdikten sonra artık sürekli doğadanın poşet çaylarını alıyorum vs..

Bioblas tan daha 2 gün oluyo numune istiyeli ne kadar hızlılar bugun öğlen kargom geldi işler yoğun sadece göz ucuyla bakabildim :) eve gidince incelicem .

Bioblas tan daha 2 gün oluyo numune istiyeli ne kadar hızlılar bugun öğlen kargom geldi işler yoğun sadece göz ucuyla bakabildim :) eve gidince incelicem .

ne güzel yuppııı
bende ıstedım bakalım gelecek mı sız nasıl istedınız neler yazdınız

numune geldikten sonra teşekkür için tekrar mail atıyomusunuz kızlar denedim memnun kaldım falan diye :93:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…