ne güzel yuppııı
bende ıstedım bakalım gelecek mı sız nasıl istedınız neler yazdınız
ben niye yorum yazamıyorum kızlar üye oldum fakat yorum yazamıyorum
numune geldikten sonra teşekkür için tekrar mail atıyomusunuz kızlar denedim memnun kaldım falan diye :93:
Denemekbedavaya yzıyorum olmuyo denemeniz alanınızı doldurmak zorundasınız diyo
1 ay kadar olmuştu şöle böle dolaylı yoldan numune istediğimi belirten form doldurmustum iletişim bölümünde baktım gelen giden yok. sonra aynı bilgilerimle ' ürünlerinizi denemek için numunune gönderiyormusunuz?' yazdım aynen bu şekilde ertesi gün bilgilerimi isteyen bi mail geldi onu doldurdum geri cevapladım aradan sadece 1 gün geçti ve göndermişler ama ne göndermişler bakamadım
ahhh bide doğadan gönderse gerçi orayada yazdım az önce numune gönderirmisiniz diye açık sözlü olmak lazımmış ben onu anladım
denemekbedavadan numunelerim geldişimdi deterjan kapsünülüne deneyip yorum yapacam tekrar.bunlarda resimleri...
bende beklıyım bıraz olmazsa senın gibi bende isterım cevabın için teşekkürle canım ben bebişler için krem arıyorum malum yaz geldıye koruyucu krem hak.bılgın var mı acaba canım
Sağolun kızlar bakalım bana bişe gelecekmi
çayını afiyetle iç cnm
doğadan da bende ümidimi kestim artık
bu numuleri nasıl ıstedın o siteden??
arkadaşım adına pavlodermden 2. kez numune istedimmm
gelen cevaba bakınn:18::18::18:
Size kaç defa numune göndermemiz gerekiyor, yaptığınız etik değil.
kendimi kötü hissettim yaa attıkları maile bakın:95:
Bioblas tan daha 2 gün oluyo numune istiyeli ne kadar hızlılar bugun öğlen kargom geldi işler yoğun sadece göz ucuyla bakabildim :) eve gidince incelicem .
arkadaşım adına pavlodermden 2. kez numune istedimmm
gelen cevaba bakınn:18::18::18:
Size kaç defa numune göndermemiz gerekiyor, yaptığınız etik değil.
kendimi kötü hissettim yaa attıkları maile bakın:95:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?