bedava numuneler(kampanyalar) paylaşım

ne güzel yuppııı
bende ıstedım bakalım gelecek mı sız nasıl istedınız neler yazdınız

1 ay kadar olmuştu şöle böle dolaylı yoldan numune istediğimi belirten form doldurmustum iletişim bölümünde baktım gelen giden yok. sonra aynı bilgilerimle ' ürünlerinizi denemek için numunune gönderiyormusunuz?' yazdım aynen bu şekilde ertesi gün bilgilerimi isteyen bi mail geldi onu doldurdum geri cevapladım aradan sadece 1 gün geçti ve göndermişler ama ne göndermişler bakamadım

ahhh bide doğadan gönderse gerçi orayada yazdım az önce numune gönderirmisiniz diye açık sözlü olmak lazımmış ben onu anladım

numune geldikten sonra teşekkür için tekrar mail atıyomusunuz kızlar denedim memnun kaldım falan diye :93:

benim daha ilk numunem avon kazanmıştım ama o yarışmaydı yani oyüzden
sorumlu hissetmıyorum kendımı ama numune olayı evet geri dönüş yapmak lazım kı onlarda numunelerinin gerçekten denenmek üzere gönderildiğini bilsinler ve daha çok yollasınlar beğenmediğimiz yanlarını söylersek ürüne çeki düzen versinler :)

Denemekbedavaya yzıyorum olmuyo denemeniz alanınızı doldurmak zorundasınız diyo

yorum yaptığın yerin hemen altında yıldızlı bölüm var oraya ürünü beğenmene göre az yıldız veya çok yıldız şeklinde sanırım onu diyorsun dur. birde yorumların ertesi gün yayınlanıyor.

bende beklıyım bıraz olmazsa senın gibi bende isterım cevabın için teşekkürle canım ben bebişler için krem arıyorum malum yaz geldıye koruyucu krem hak.bılgın var mı acaba canım

bende beklıyım bıraz olmazsa senın gibi bende isterım cevabın için teşekkürle canım ben bebişler için krem arıyorum malum yaz geldıye koruyucu krem hak.bılgın var mı acaba canım

henüz bebiş olmadığı için cevap veremicem üzgünüm

olay kremi gelen kıızlaar nerde oturuyorsunuz ist de mi ben izmirdeyimde ama 3 günlüğüne başka şehre gidicem hani cumaya kadar gelir mi acaba die sorduum :26::26::26:

arkadaşım adına pavlodermden 2. kez numune istedimmm

gelen cevaba bakınn:18::18::18:

Size kaç defa numune göndermemiz gerekiyor, yaptığınız etik değil.

kendimi kötü hissettim yaa attıkları maile bakın:95:

çayını afiyetle iç cnm
doğadan da bende ümidimi kestim artık

teşekkür ederim tatlım...

bugünde kühneden bana İtalyan salata sosu geldi denedim harıka bişeymiş gercekten.

2 gündür üst üste kargo gelmesi çok iyi oldu kendime hediye ediyormusuşum gibi

vvvuuuuugıcık oluyrum pavloderme benim bebişime göndermedi

ARKADAŞLAR MERHABA.ÇOOKK SAYFALAR VAR OKUNMASI GEREKEN.AMA BİLEN ARKADAŞLAR NUMUNE GÖNDEREN FİRMALARIN LİNKİNİ YA DA SİTE ADRESİNİ KISACA ÖZETLERSE SEVİNİRİM.KIRMAYIN BENİİİ

bende eşimin mailinden istemiştim mail adreslerimiz nerdeyse aynı adres soyisminide aynı görünce
'eşinize gönderdik! '
yazmışlar bende çok utanmıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…