arkadaşım adına pavlodermden 2. kez numune istedimmm
gelen cevaba bakınn:18::18::18:
Size kaç defa numune göndermemiz gerekiyor, yaptığınız etik değil.
kendimi kötü hissettim yaa attıkları maile bakın:95:
numune istemedim sitedeki ürünlere yorum yaptım onlarda bana bu ürünleri yolladı. deterjanları kullanıp tekrar yorum yapmamı isteyen bir mektupda yollamışlar.
anladım canım tesekkur ederim bende uye oldum yorumlar yapıyorum....:)
olay kremi gelen kıızlaar nerde oturuyorsunuz ist de mi ben izmirdeyimde ama 3 günlüğüne başka şehre gidicem hani cumaya kadar gelir mi acaba die sorduum :26::26::26:
denemekbedavadan numunelerim geldişimdi deterjan kapsünülüne deneyip yorum yapacam tekrar.bunlarda resimleri...
vvvuuuuugıcık oluyrum pavloderme benim bebişime göndermedi
ARKADAŞLAR MERHABA.ÇOOKK SAYFALAR VAR OKUNMASI GEREKEN.AMA BİLEN ARKADAŞLAR NUMUNE GÖNDEREN FİRMALARIN LİNKİNİ YA DA SİTE ADRESİNİ KISACA ÖZETLERSE SEVİNİRİM.KIRMAYIN BENİİİ
bende eşimin mailinden istemiştim mail adreslerimiz nerdeyse aynı adres soyisminide aynı görünce
'eşinize gönderdik! '
yazmışlar bende çok utanmıştım
ama haklılar canım..onlar arkadaşına istediğini bilememişlerdir ki.Tekrar kendine istiyosun sanmışlardır...
ne ayıp şey pavlodermin yaptığı.
herşeyin bi adabı var,numune gönderilmiş üyelerimize tekrar gönderilmemektedir yaz,numune dağıtımı yapılmamakta yaz.
etik olmayı onlardanmı öğrenicekmişiz
kızlar bu super çekiliş güvenlimidir cep telefonu onayı istiyor? :26:
Güzel 100 - Dijital Yüz Güzelliği Yarışması bende böyle bişi buldum ,her ay seçilen dijital yüz güzeli yarışmasıkatılsak mı ne yapsak
kızlar bu siteye üye olup arkadaş davet eden 10 kişiye ipad veriliyormuş..ben üye oldum, linki kopyaladım üye olduğum ama doğru mu yaptım bilemiyorum..üye olun isterseniz
supercekilis.com
bu arada zen den kazandığım bileklik geldi, resimdeki gibi büyük birşey değil, ama çok zarif :) kazandığım ilk hediye bu :)
kühne de nereye yzaıyorsunuz sos istediğinizi bide kargo ücretsiz mii
kızlar yakında kampanya başlıcakmış belki ilgilenirsiniz.
Facebook'a Hoş Geldin - Giriş Yap, Kaydol veya Daha Fazla Bilgi Al
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?