bedava numuneler(kampanyalar) paylaşım

ama haklılar canım..onlar arkadaşına istediğini bilememişlerdir ki.Tekrar kendine istiyosun sanmışlardır...

ne ayıp şey pavlodermin yaptığı.
herşeyin bi adabı var,numune gönderilmiş üyelerimize tekrar gönderilmemektedir yaz,numune dağıtımı yapılmamakta yaz.
etik olmayı onlardanmı öğrenicekmişiz

kühne de nereye yzaıyorsunuz sos istediğinizi bide kargo ücretsiz mii

denemekbedavadan numune alan arkadaslar cevaplarsanız cok sevinirim ne kdar yorum yaptıgınız zaman geldi ürünler ben de yorum yapıp duruyorum ama ortada birşey yok gelmeyecekse bırakıcam :):):):)

vvvuuuuugıcık oluyrum pavloderme benim bebişime göndermedi

pinti firmaa:44:

birkaç hafta sonra tekrar dene cnm

ARKADAŞLAR MERHABA.ÇOOKK SAYFALAR VAR OKUNMASI GEREKEN.AMA BİLEN ARKADAŞLAR NUMUNE GÖNDEREN FİRMALARIN LİNKİNİ YA DA SİTE ADRESİNİ KISACA ÖZETLERSE SEVİNİRİM.KIRMAYIN BENİİİ

doğadan iletişim bölümünden numune geliyo bu ara çay yolluyorlar

birde pavloderm ve baby star yolluyoo ücretsiz

bende eşimin mailinden istemiştim mail adreslerimiz nerdeyse aynı adres soyisminide aynı görünce
'eşinize gönderdik! '
yazmışlar bende çok utanmıştım

çok saygısızlar ççoook

ama haklılar canım..onlar arkadaşına istediğini bilememişlerdir ki.Tekrar kendine istiyosun sanmışlardır...

:26: öyle denmeski ama

herşeyin bir kibarcası var

üstelik bu bir firma

sormaaaa

kızlar bu super çekiliş güvenlimidir cep telefonu onayı istiyor? :26:

güvenli gibi gözüküyor canım ben üye oldum, ünlü firmalar var, çekilişler var bir sürü.. ben çok beğendim siteyi.. tabi siz bilirsiniz yine de, bu arada bilekliğin fotosunu en kısa zamanda yükleyeceğimmmm..

slm kızlar denemek bedavaya üye oldum ama üyelık aktıvasyonumu yapamıyorum mail adresmıe gelen lınke tıklıyorum ama hiç bişi olmuyo ne yapmalıyım?
birde bu pavloderme nası uye olcam ve de istiycem?

povloderm mail atmıştı numuneleriniz kargoya verildi diye.10 gün oldu gelmedi tekrar istedim biz gönderdik siz almadığınız için kargo bize geri iade yaptı dediler.
tekrar göndereceklerini söylediler..

Güzel 100 - Dijital Yüz Güzelliği Yarışması bende böyle bişi buldum ,her ay seçilen dijital yüz güzeli yarışması katılsak mı ne yapsak

photoshoplular en güzeli seçilir bizde yine şans yok

bilekliği bekliyorz, güle güle kullan

kühne de nereye yzaıyorsunuz sos istediğinizi bide kargo ücretsiz mii

anketi vardı kaçırdın:82:

uuwww süper tatlım sağol, bu arada bunun deneme boyunu dağıtmışlardı ilk çıktığında gayet iyi tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…