kızlar selam ya porsan ın kampanyasnda hediye neydi:) ben kazanmışım ama hatırlamıyorum nasıl katıldım:)
kızlar merhaba yeni topiği açtım sadece destekler için kopyalayıp yapıştıramadım pc de sorun var indirimler kampanyalarda zaten bir arkadasımız bunu yapabilir mi benim yerime artık sadece oyları destekleri orada paylaşalım numune topiğimiz kirlenmesin canlarım
kızlar bloğumdaki kampanyalara beklerim
şansınızı deneyin orjinal boy hediye kazanmak isteyen
katılan kazanıyor
****Cennet Bahçem İremim****: 3 güncel kampanya ve toplam 6 hediye katılmadıysanız beklerim zaman kısıtlı
kızlar beni duyun lütfen topiğimiz kirlenmesin :)
yukarıda verdiğim linke bakın.dartı diye bi markadan hediye kazanma şansı varmış kızlar
kızlar merhaba yeni topiği açtım sadece destekler için kopyalayıp yapıştıramadım pc de sorun var indirimler kampanyalarda zaten bir arkadasımız bunu yapabilir mi benim yerime artık sadece oyları destekleri orada paylaşalım numune topiğimiz kirlenmesin canlarım
kızlar hepinizi beğendim veet te bende link vermek istiyorum ama beceremiyorum nasıl veriliyo
aa geçmiş olsn cnm iyki başka biyerin yanmamış
doğru diyorlar komik ama:))))
inş. geçer çabuk cnmmmm
yanık kötüdür yaa:/
maşallah cnm yaa :)
kızmı süper yaa
banada dua et bende çokkkkk kız istiyorum yaa
bu arada benimde 3 ay olucak 3 gün sonra cnmm
cinsiyetine birdahaki gelişinde bakarıs dedi doktorum bakalım neler olucak:)
amin cnm cümlemize allah kolaylık versin
hadı bakalım seymacım allah hayırlsını versın ıns.benım ılk bebgım esımde kız dıye dua edıyodu doktordan duyunca cok sevındım harıka bır duyguu dılerım sızınde gonlunuze gore olur ıns.
cnm hamile olduğuma bebeğim için ürünlerinizden denemek istediğime dair mesaj attım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?