Beddua eden insanlar

dream24

Guru
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2011
1.530
448
Bir akrabam var istemediği gibi olunca bir şeyler abi kardes yigen demeden beddua ediyor herkese.... Mesala ailecek bir yere mi gittiler onu almadilar mi tatile mi gittiler işallah kavga ederler. ...lastikleri patlar.... Allahindan bulsun Vs. Kendi 50 yaslarinda evlenmemis. ..parası pulu olduğu halde hiç harcamak istemeyen...... bir yere gidilse. .. maddi olarak hiç bir şeye yanaşma. ....bir su alsa ...fiyatını arabadaki kişi sayısına bölüyor. .........insanların damarına basıp sinirlendirip tepki gösterince hemen beddua ediyor.... gidilen yerlerde davranışları tavırları da görgüzce bir yere gitsek herkes bakıyor. ..... kardeşlerinden herseyin parasini aliyor Anneme en büyük kazigi atmış buna rağmen annem katlanıyor ....ve ben bu kişiyle bir yere gitmek istemiyorum....sonra bana sen kimseyi beğenmiyorsun buyuk burunlu diyor .... hiç bir alakası yok aslında her kesimden hertürlü arkadaşım var. ..... O kadar laf sokuyor ki..... Mesala kadın calismamaliymis kadının görevi evde çalışmakmis. ..el kapısında çalışan kadının getirdiği para helal olmamış. ..... organ nakli caiz değilmiş yapılmamaliymus. .... her lafı dedikodu ..beddua. .. ya ben bu kişiyle gezmek mi zorundayım. ...gittiği yerler de cok kotu şartlar da parası olduğu halde para harcamak için afedersiniz çalılıklara yapar wc ...denize yaparım ne gerek var wc der.... ben hoşlanmıyorum bunlardan ailem de birarada olmak konusunda direniyor. ... ben gelmeyince o şahıs suçluyor beddua ediyor

Allah akıl fikir versin. Uzak durmakta haklısın bence uzak kalmaya da devam et. Organ nakline kadar dil uzatabilen birisinden hayır gelmez ki.

bedduayı anca çaresiz insanlar eder . kimseye beddua etmedim . herkesi allaha havale ettim sadece her zaman .

resmen Manyak. tedavi bile yetmez allah yardımcınız olsun. derhal hayatınızdan çıkartın. ailenizlede konuşun.

Köpeğin duası kabul olsaydı gökten kemik yağardı derler…

Takmayın. Duymazdan gelin.

Allah akıl fikir versin. Uzak durmakta haklısın bence uzak kalmaya da devam et. Organ nakline kadar dil uzatabilen birisinden hayır gelmez ki.
güzel bir yorum yapmışsınız. o kadından zaten hayır gelmezde birşeye takıldı aklım. organ nakline dil uzatandan hayır gelmez. yanlış anlamayın amacım tartismak değil. organ nakli bir yandan çok güzel birşey hayat kurtarıyorsunda ben günah olduğuna inanıyorum. sonuçta allah bizi tüm eksiksiz gönderiyor bedenimizi bize emanet ediyor emanetimizı verdiğimizde parça parça vermek mantikli değil....

resmen Manyak. tedavi bile yetmez allah yardımcınız olsun. derhal hayatınızdan çıkartın. ailenizlede konuşun.
Annesine olurken söz vermişler tek başına kaldığı için annem ve babam.. can veremiyorum yoksa.... anneme o kadar zarar vermiş ki... annemi babamı boşamaya çalışan ..türlü oyunları olan ..bir kağıt parçası ile bize donumuzu alacagini düzenleyen biri...... ama malesef ailem bağrına basıyor. .. bir konuda beni harcıyor. ...ben geçmişte yaptıkları hazmedemiyirum...ama ailem mecbur bırakıyor. ...ben vakit geçirmekten hoşlanmıyorum. .. AMA BEDDUA ve BÜYÜ yaptirmasindan korkuyorum.

Annesine olurken söz vermişler tek başına kaldığı için annem ve babam.. can veremiyorum yoksa.... anneme o kadar zarar vermiş ki... annemi babamı boşamaya çalışan ..türlü oyunları olan ..bir kağıt parçası ile bize donumuzu alacagini düzenleyen biri...... ama malesef ailem bağrına basıyor. .. bir konuda beni harcıyor. ...ben geçmişte yaptıkları hazmedemiyirum...ama ailem mecbur bırakıyor. ...ben vakit geçirmekten hoşlanmıyorum. .. AMA BEDDUA ve BÜYÜ yaptirmasindan korkuyorum.

Canım sen ailenle konuş istersen.

Normalde dinimizde "anne" ne kadar önemlidir. Cennet annelerin ayağı altındadır. Annemizin sözünü dinlememiz gerek vs vs.

Ama bizim zararımıza bir şey söyledikleri zaman annemizi BİLE dinlememe hakkımız var. Yani annemiz bize git hırsızlık yap dediğinde onun sözünü dinlemezsek günaha girmiyoruz.

Sizin aileniz de söz vermiş, ne kadar güzel bir şey. Ama bu kadın size zarar veriyor. Sözünüzü tutmanız gerekmez artık.

Aileniz sizin sözünüzü dinlemezlerse, sözüne değer verdikleri bir aile büyüğünüze rica edin, o konuşsun.

Ayy uzak tutun bunu kendinizden, bu nasıl bir hasta ruh..

Kendi parası bol ya ondan kadının çalışmasına laf ediyor galiba.. En büyük hayali koca bulup onun da parasını yemek belli ki bunun. Kendi parasını suya tuvalete harcamayan insanın çalışmasını özveriyle para kazanmasını düşünmek imkansız olur zaten.

Komedi yaa kadının çalışmasına dediği şeylere yazacak bişey bulamıyorum elim tutuldu.

Uzak tutun bunu muhattap dahi olmayın, kendi halinde debelensin dursun beddualarıyla. Bu nasıl bir çirkeflik, kapkara bir kalp

güzel bir yorum yapmışsınız. o kadından zaten hayır gelmezde birşeye takıldı aklım. organ nakline dil uzatandan hayır gelmez. yanlış anlamayın amacım tartismak değil. organ nakli bir yandan çok güzel birşey hayat kurtarıyorsunda ben günah olduğuna inanıyorum. sonuçta allah bizi tüm eksiksiz gönderiyor bedenimizi bize emanet ediyor emanetimizı verdiğimizde parça parça vermek mantikli değil....
organ nakli konusunda günah demişsiniz çok üzüldüm halen daha bunları düşünen insanların olması çok üzücü.
farzedin ki allah korusun en sevdiğinizin ihtiyacı oldu o zaman istemeyecekmisiniz ölümemi terk edeceksiniz. başınıza gelmesimi gerekiyor Allah korusun rabbim kimseyi o duruma düşürmesin sağlıklıyken bunları konuşmak çok kolay oluyor sakın büyük konuşmayın kardeşim.kimsenin yarına garantisi yok..

Kanser olunca mesela akciğerimizde, o zaman ameliyat olmak da mı günah? Çünkü akciğeri de kanseri de Allah veriyor??????

organ nakli konusunda günah demişsiniz çok üzüldüm halen daha bunları düşünen insanların olması çok üzücü.
farzedin ki allah korusun en sevdiğinizin ihtiyacı oldu o zaman istemeyecekmisiniz ölümemi terk edeceksiniz. başınıza gelmesimi gerekiyor Allah korusun rabbim kimseyi o duruma düşürmesin sağlıklıyken bunları konuşmak çok kolay oluyor sakın büyük konuşmayın kardeşim.kimsenin yarına garantisi yok..
benim mesajımı iyi okursanız ne demek istediğimi daha iyi anlarsın arkadaşım. ben çok güzel birşey hayat kurtarıyor fakat günah olduğuna inanıyorum dedim karsiyim vs demedim ki.hatta ölünce organlarını bağışlamak isteyen biriyim fakat günah iste günah. yanlış birşey ama mecbur olunca caresiz olunca olmak zorunda oluyor.

Ne yonden gunah hanimefendi...bi insanin hayatini kurtarmak neden gunah olsun aksine sevaptir..oldukten sonra o organlara ihtiyacimiz yok toprak olup curuyecegine hayatta olan yasama sansi olan birini umut isigi olsun..yillarca organ nakli icin sirada bekleyen o kdar cok insan varki...

X