- 30 Ocak 2011
- 1.530
- 448
Bir akrabam var istemediği gibi olunca bir şeyler abi kardes yigen demeden beddua ediyor herkese.... Mesala ailecek bir yere mi gittiler onu almadilar mi tatile mi gittiler işallah kavga ederler. ...lastikleri patlar.... Allahindan bulsun Vs. Kendi 50 yaslarinda evlenmemis. ..parası pulu olduğu halde hiç harcamak istemeyen...... bir yere gidilse. .. maddi olarak hiç bir şeye yanaşma. ....bir su alsa ...fiyatını arabadaki kişi sayısına bölüyor. .........insanların damarına basıp sinirlendirip tepki gösterince hemen beddua ediyor.... gidilen yerlerde davranışları tavırları da görgüzce bir yere gitsek herkes bakıyor. ..... kardeşlerinden herseyin parasini aliyor Anneme en büyük kazigi atmış buna rağmen annem katlanıyor ....ve ben bu kişiyle bir yere gitmek istemiyorum....sonra bana sen kimseyi beğenmiyorsun buyuk burunlu diyor .... hiç bir alakası yok aslında her kesimden hertürlü arkadaşım var. ..... O kadar laf sokuyor ki..... Mesala kadın calismamaliymis kadının görevi evde çalışmakmis. ..el kapısında çalışan kadının getirdiği para helal olmamış. ..... organ nakli caiz değilmiş yapılmamaliymus. .... her lafı dedikodu ..beddua. .. ya ben bu kişiyle gezmek mi zorundayım. ...gittiği yerler de cok kotu şartlar da parası olduğu halde para harcamak için afedersiniz çalılıklara yapar wc ...denize yaparım ne gerek var wc der.... ben hoşlanmıyorum bunlardan ailem de birarada olmak konusunda direniyor. ... ben gelmeyince o şahıs suçluyor beddua ediyor