• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beddua ediyor sürekli :(

aranızda çok büyük sorunlar yoksa bence bu sözlere karşılık bikere daha dene derim.ha herşeyi yaptın baktın olmuo oda değişmio ozaman döner gidersin..

ne olursa olsun beddua etmemeliydi ilişkinizdeki saygıyı yok etmiş,saygı olmadan da ilişki ayakta duramaz.. ama dediği gibi hırsına yenilmiş belli ki pişman olmuş beddua ettiği için ikinizin adına da üzüldüm aslında canım benimm hakkınızda hayırlısı olsun..

teşekkür ederim:1hug:
haklısın.-ki ondan böyle böyle hakaretler beklemezdim.

aranızda çok büyük sorunlar yoksa bence bu sözlere karşılık bikere daha dene derim.ha herşeyi yaptın baktın olmuo oda değişmio ozaman döner gidersin..

dünden beri çok karısıgım kafam allak bullak oldu.hiç hoşlanmayacagım,dogru olmayan sözleri etti canının acısından.

dünden beri çok karısıgım kafam allak bullak oldu.hiç hoşlanmayacagım,dogru olmayan sözleri etti canının acısından.

bak kendin diyosun canının acısından diye.gerçekten seviyosa ki şüphem yok diyosun ozman ayrılık onu bu sözleri söylemeye ite bilir canınn acısıyla naptını bilemez kimisi tabiki yaptığı doğru değil ama gerçekten pişman olduysa tekrrdan gözden geçir derim her erkekte böyle yapmaz yani bedduasını yapar alır başını gider takmasa..

teşekkür ederim:1hug:
haklısın.-ki ondan böyle böyle hakaretler beklemezdim.

bi de daha önceden böyle yapmamış mesela bu ilk hatası oluyor hakaret yönünden dimi?
herkes bi şansı hak eder bence.
kafam karışık diyosun haklısın da canım..bence en iyisi biraz zaman ver kendine de ona da..
bu zamanda biraz kendini dinle,onun da dediği gibi 5 ayınızı saniye saniye düşün,bu 5 ay seni mutlu mu etti,yoksa geriye baktığında yaşanmaması gereken kötü anılar mı görüyosun..bunları düşün
bu zaman içerisinde seni kaybetmekten daha da korkacağına eminim,bırak korksun,bunu ona yaşat. yaşat ki bi daha tartışsanız da böyle beddualar etmeye cesaret bile edemesin.

bi de daha önceden böyle yapmamış mesela bu ilk hatası oluyor hakaret yönünden dimi?
herkes bi şansı hak eder bence.
kafam karışık diyosun haklısın da canım..bence en iyisi biraz zaman ver kendine de ona da..
bu zamanda biraz kendini dinle,onun da dediği gibi 5 ayınızı saniye saniye düşün,bu 5 ay seni mutlu mu etti,yoksa geriye baktığında yaşanmaması gereken kötü anılar mı görüyosun..bunları düşün
bu zaman içerisinde seni kaybetmekten daha da korkacağına eminim,bırak korksun,bunu ona yaşat. yaşat ki bi daha tartışsanız da böyle beddualar etmeye cesaret bile edemesin.
aynen katılıyorum..ettiği bedduları haketmedini ona göster ama ayrılarak değil.biraz ara verin kafanızı dinleyin daha sağlıklı olur bence bianda ayrıldık olmuo falan çözüm değil bence..

bunları yapan insan nasıl seviyo olabilir ki
sevse mutlu olmanı ister herşeye rağmen
takmamaya çalış
belliki saçmalıyo

yorumlarınız için sağolun arkadaşlar.rahatladım az da olsa
ben onu ne aldattım ne de bişi yaptım.anlaşamıyacagımızı düşündüm,gördüm,ne bilim konuşma tarzlarımız,hal ve hareketlerimiz falan hiç uymuyor.ben agır başlı sakin bi kızım.o çok çocuksu konusuyor hareketleri falan nasıl anlatsam burda bilmiyorum ama yaşamak lazım işte.
anlaşamadıgımızı,heemen hergun tartışıyoruz 5 aydır mutlu zamanlarımız çok az dedim.böylelikle ayrıldım yani.bu tür laflar edecegi de aklımın ucundan geçmezdi hiç yanlış tanımısım sanırım.ben senden başkasınaa bakarsam benim gözlerim kör olsun -ki bakmayacagım allah şahit diyo,eger sen başkasına bakarsan,bakana kadar kör olsun gözlerin diyor.bu nasıl bir mantıktır ya

hiç uyuşmadığınızı görüyorsun,mutlu zamanlarımız az diyorsun...o zaman doğru karar vermişsin...birde ayrılınca bu şekilde tepki vermesi,beddualar etmesi verdiğin kararın doğruluğunu kanıtlıyor...

bence hiç üzme kendini...sonradan yazdığı o mesajlarda sırf senin tepkinden dolayı...taktik değiştiriyor kısacası...sert yaptı,sende sert yaptın bu sefer yumuşak ve duygusal takılmayı deniyor...emin ol böyle...

ne var yani uyuşamadığını düşününce ayrılabilir insanlar,neden böyle tepkiler veriyor bazı erkekler anlamıyorum...tamam üzülürsün acı çekersin vs ama karşı tarafa saldırmak,kırmak yaralamak,karalamak niye...? bu tür insanların pekte sağlıklı olmadıklarını düşünüyorum ben....

bunları yapan insan nasıl seviyo olabilir ki
sevse mutlu olmanı ister herşeye rağmen
takmamaya çalış
belliki saçmalıyo

hayatında olamayacagımya,başkasına yar olurum diye oyuzden acısını buşekilde almaya çalıştı diye düşünüyorum.ondan hiç beklemedigim hakaretlerdi bunlar gerçekten çok şaşırdım ve üzgünüm

ortada sevgi varsa işler çok karışıyor işte...

buna benzer bir durum başıma gelmişti benimde...
birgün beraberken bir hareketini gördüm bana aşırı derecede itici gelmişti aynen çocuk gibiydi çok itti o an beni kendinden bi kaç gün sonra bizim beraber olamayacağımızı anladım ve ayrıldım...
ardından yemediğim hakaret kalmamıştı aynı bu şekil beddualarla üstelük ona verdiğim resmimede boynuzlar çizmişti sözde beni aldatmışşş kahretsin ki hırsıma yenildim aynı şeyi bende ona yaptım resmine çirkin boynuzlar çizdim gerisin geri yolladım...
biraz uğraştı bnimle sonra hiç yüz vermeyinde it havladı havladı sustu işte...

sende sevgi varsa içinden nasıl geliyorsa öyle davran yok ise bir daha cevap verme yaptıklarına susmasını bilir eninde sonunda....

tatlım ah etmek beddua etmek o kadar kolay değil üzme sen kendini.. denemiş ve kısa sürede yapamadığını anlamışsın, tabiki ayrılıcaksın. bu ne çocuka bir tavır.. hadi yıllarını geçirmiş olsan yarı yolda bıraksan belki bir derece diycem :umursamaz: 5 ayda da tartışmlarınız olmus zaten.. boşver söyler söyler susar, ama çokda rahatsız oluyorsan bu şekilde devam edersen bende sana hakkımı helal etmiycem yeter de, içinden etsin bedduasını.. olmadı değiş numaranı olsun bitsin.. hala bırakmazsa savcılığa şikayet edersin, en temizi de bu :delphin:

icine sinmeyen biseyler varmis..uzerine de bunlar olunca en dogru karari verdigini dusunuyorum..tamam seversin sevgiye saygim sonsuz.ama beddualar da ne oluyor.eger biraz mantikli biri olsaydi tamam der,birbirinize zaman tanir sonra da bakti olmuyor kendini affettirmeye calisirdi.gercekten seven erkek inan bunu yapmaz.zarar vermekten korkar.kendini bi dinle icinde biseyler kalmissa istersen son bi sans verirsin.

Yalnız bir kelimeyi yanlış kullanmış arkadaş.''Sana ettiğim dualar gerçekleşmeyecek merak etme ,hepsi bana geri dönecek bunu da biliyorum '' dua etse iyi :delphin: dua etmiş olsaydı da keşke gerçekleşseydi.

Ama ettiklerinin duayla uzaktan yakından alakası yok.Beddua etmiş dua değil :delphin:

Baya canı yanmış ayrılık kararı.Zamanla unutur,unutulmayacak hiçbirşey yoktur şu hayatta...

5 ay uzun bir süre değil.Birdaha karşılık verme mesajlarına ve aramalarına boşver.Birdaha seni üzmesine de müsade etme .

hepsi mi Böyle ? azıcık erkek olun yaa.. ayrılığı adam giBi göğüsleyin ! Bu kadar aciz olmayın.. Benim eski nişanlım Bir Buçuk sene oldu hala intizar eder. en son sevgilimin yanında msj attı "inşallah Bi gün Bile mutlu olmazsınız, inşallah allah sizi ayırır" dedi. hee o intizar etti diye ayrılacaz ya Bizde :delphin: Bu intizarlar dönüp dolaşıp onu Buluyor. hala mutsuz hala yalnız ! dön Bi kendine Bak Ben neden mutsuzum diye. sen Başkalarının mutsuzluğunu dilersen yüzün güler mi Be :delphin:

kafam çok karışık.yorumlarınızı okudum arkadaşlar teşekkürler.
dün gece o mesajı attıgımdan beri hakaretleri kesti.çok canım yandı bi de kendini benim yerime koy o zaman anlarsın dedi.canının yanmasıyla o tarz laflar etmiş sonra da pişman olmuş yanlış oldugunu çok iyi biliyorum dedi.ben zaten dün tek attıgım mesajda belirtmiştim ne olursa olsun beddua etmemeliydin falan diye

Ben mantıgımla duygularım arasıda kaldım kafam çok karışık.mantıgım diyor olmaz,kalbimi dinliyorum seviyorum diyorum kendi kendime az da olsa güzel geçirdigimiz günler aklıma geliyor.ama işte ilişkimiz boyunca en en ufak şeyleri sorun yapması ve çogu şeye alınganlık göstermesi,darılmayacak şeylere surat yapıp susması,biraz sonra dargınlıgı geçiyodu ama işte o zaman da ben kızıyodum darılmayacak şeylere darılıyosun ne var bunda diye.çogunlukla 5 ay böyle olunca sogudum bu tavırlarından .kendisine bahsediyodum sürekli böyle böyle hiç hoşlanmadıgım şeyleri yapıyosun diye.tamam düzelicem diye sözler etti.çok çok az düzeldi ama bilmiyorum.bu sogumamdan dolayı bu yuzden mantıgım hayır diyor aslında .hangisini dinleyecegimi bilmiyorum :S

Son düzenleme:
kafam çok karışık.yorumlarınızı okudum arkadaşlar teşekkürler.
dün gece o mesajı attıgımdan beri hakaretleri kesti.çok canım yandı bi de kendini benim yerime koy o zaman anlarsın dedi.canının yanmasıyla o tarz laflar etmiş sonra da pişman olmuş yanlış oldugunu çok iyi biliyorum dedi.ben zaten dün tek attıgım mesajda belirtmiştim ne olursa olsun beddua etmemeliydin falan diye

Ben mantıgımla duygularım arasıda kaldım kafam çok karışık.mantıgım diyor olmaz,kalbimi dinliyorum seviyorum diyorum kendi kendime az da olsa güzel geçirdigimiz günler aklıma geliyor.ama işte ilişkimiz boyunca en en ufak şeyleri sorun yapması ve çogu şeye alınganlık göstermesi,darılmayacak şeylere surat yapıp susması,biraz sonra dargınlıgı geçiyodu ama işte o zaman da ben kızıyodum darılmayacak şeylere darılıyosun ne var bunda diye.çogunlukla 5 ay böyle olunca sogudum bu tavırlarından .kendisine bahsediyodum sürekli böyle böyle hiç hoşlanmadıgım şeyleri yapıyosun diye.tamam düzelicem diye sözler ettim.çok çok az düzeldi ama bilmiyorum.bu sogumamdan dolayı bu yuzden mantıgım hayır diyor aslında .hangisini dinleyecegimi bilmiyorum :S

Sen hala dönmeyi mi düşünüyorsun ben o mesele kapandı sanmıştım -tatlicadiarzu-

kesinlikle ömrümün sonuna kadar unutamayacagım ettigi hakaretleri bunu çok iyi biliyorum ama kendimi onun yerine koymaya çalışıyorum beni terk etse ben böyle yapar mıydım diye soruyorum kendime.hayır.çok üzerine gitmezdim ve kafasını toparlaması için zaman verirdim ona her şeyi düşünmesi için.ama çok çok farklı bir tepki verdi.önceki ayrıldımızda sevgi sözcükleriyle yaklaştı hep.ama bu sefer anladı sanrıım geri dönmeyecegimi o yuzden agzına geleni söyledi :S
zaman iyi iilaçmış telafisi varmış.ve söylediklerinin acısını çok çekiyomuş öyle söylüyor durmadan kendini ifade ediyor

Son düzenleme:
Back
X