Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne olursa olsun beddua etmemeliydi ilişkinizdeki saygıyı yok etmiş,saygı olmadan da ilişki ayakta duramaz.. ama dediği gibi hırsına yenilmiş belli ki pişman olmuş beddua ettiği için ikinizin adına da üzüldüm aslında canım benimm hakkınızda hayırlısı olsun..
aranızda çok büyük sorunlar yoksa bence bu sözlere karşılık bikere daha dene derim.ha herşeyi yaptın baktın olmuo oda değişmio ozaman döner gidersin..
dünden beri çok karısıgım kafam allak bullak oldu.hiç hoşlanmayacagım,dogru olmayan sözleri etti canının acısından.
teşekkür ederim:1hug:
haklısın.-ki ondan böyle böyle hakaretler beklemezdim.
aynen katılıyorum..ettiği bedduları haketmedini ona göster ama ayrılarak değil.biraz ara verin kafanızı dinleyin daha sağlıklı olur bence bianda ayrıldık olmuo falan çözüm değil bence..bi de daha önceden böyle yapmamış mesela bu ilk hatası oluyor hakaret yönünden dimi?
herkes bi şansı hak eder bence.
kafam karışık diyosun haklısın da canım..bence en iyisi biraz zaman ver kendine de ona da..
bu zamanda biraz kendini dinle,onun da dediği gibi 5 ayınızı saniye saniye düşün,bu 5 ay seni mutlu mu etti,yoksa geriye baktığında yaşanmaması gereken kötü anılar mı görüyosun..bunları düşün
bu zaman içerisinde seni kaybetmekten daha da korkacağına eminim,bırak korksun,bunu ona yaşat. yaşat ki bi daha tartışsanız da böyle beddualar etmeye cesaret bile edemesin.
yorumlarınız için sağolun arkadaşlar.rahatladım az da olsa
ben onu ne aldattım ne de bişi yaptım.anlaşamıyacagımızı düşündüm,gördüm,ne bilim konuşma tarzlarımız,hal ve hareketlerimiz falan hiç uymuyor.ben agır başlı sakin bi kızım.o çok çocuksu konusuyor hareketleri falan nasıl anlatsam burda bilmiyorum ama yaşamak lazım işte.
anlaşamadıgımızı,heemen hergun tartışıyoruz 5 aydır mutlu zamanlarımız çok az dedim.böylelikle ayrıldım yani.bu tür laflar edecegi de aklımın ucundan geçmezdi hiç yanlış tanımısım sanırım.ben senden başkasınaa bakarsam benim gözlerim kör olsun -ki bakmayacagım allah şahit diyo,eger sen başkasına bakarsan,bakana kadar kör olsun gözlerin diyor.bu nasıl bir mantıktır ya
bunları yapan insan nasıl seviyo olabilir ki
sevse mutlu olmanı ister herşeye rağmen
takmamaya çalış
belliki saçmalıyo
kafam çok karışık.yorumlarınızı okudum arkadaşlar teşekkürler.
dün gece o mesajı attıgımdan beri hakaretleri kesti.çok canım yandı bi de kendini benim yerime koy o zaman anlarsın dedi.canının yanmasıyla o tarz laflar etmiş sonra da pişman olmuş yanlış oldugunu çok iyi biliyorum dedi.ben zaten dün tek attıgım mesajda belirtmiştim ne olursa olsun beddua etmemeliydin falan diye
Ben mantıgımla duygularım arasıda kaldım kafam çok karışık.mantıgım diyor olmaz,kalbimi dinliyorum seviyorum diyorum kendi kendime az da olsa güzel geçirdigimiz günler aklıma geliyor.ama işte ilişkimiz boyunca en en ufak şeyleri sorun yapması ve çogu şeye alınganlık göstermesi,darılmayacak şeylere surat yapıp susması,biraz sonra dargınlıgı geçiyodu ama işte o zaman da ben kızıyodum darılmayacak şeylere darılıyosun ne var bunda diye.çogunlukla 5 ay böyle olunca sogudum bu tavırlarından .kendisine bahsediyodum sürekli böyle böyle hiç hoşlanmadıgım şeyleri yapıyosun diye.tamam düzelicem diye sözler ettim.çok çok az düzeldi ama bilmiyorum.bu sogumamdan dolayı bu yuzden mantıgım hayır diyor aslında .hangisini dinleyecegimi bilmiyorum :S
ikilemdeyim :S