• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beddua ediyor sürekli :(

bi iliskiyi erkek cekip cevirir..boyle sorun cikaran biriyle olmaz.simdiden boyleyse evlenince de zor degisir.sevgi bi yere kadar aklina yatip yatmadigina bak..sonra kalbine koy..gaz vermek gibi kesinlikle anlasilmasin akilli kizmissin bastan gormussun..insan degisir diyor ileride ama sadece kendini kandiriyor erkekler degismiyor tek degisen kadinlar oluyor.

kesinlikle ömrümün sonuna kadar unutamayacagım ettigi hakaretleri bunu çok iyi biliyorum ama kendimi onun yerine koymaya çalışıyorum beni terk etse ben böyle yapar mıydım diye soruyorum kendime.hayır.çok üzerine gitmezdim ve kafasını toparlaması için zaman verirdim ona her şeyi düşünmesi için.ama çok çok farklı bir tepki verdi.önceki ayrıldımızda sevgi sözcükleriyle yaklaştı hep.ama bu sefer anladı sanrıım geri dönmeyecegimi o yuzden agzına geleni söyledi :S
zaman iyi iilaçmış telafisi varmış.ve söylediklerinin acısını çok çekiyomuş öyle söylüyor durmadan kendini ifade ediyor

Sürekli dediğine göre hala görüşüyorsunuz ...

İnşallah yeniden görüşmeye başladığın için pişman olmazsın.

bana çok baglı gerçekten seviyor bundan hiç şüphem yok.

--senin gözün başkasına bakana kadar kör olsun da görme inşallah

--attıgım her adımda,aldıgım her nefeste ah'ım alevleniyor,bir ömür mutlu olma,gün yüzü görme inşallah,sen anca insanları eskiterek yarı yolda bırakırsın

--rüyalarında kabusum bundan sonra bunu aklından çıkarma diyo.

-uyku tutmasın gözünü kanter içinde uyan inşallah

--karaktersiz...sana insan bile demem

--yüzün hiç gülmesin mutsuz ol bi ömür benim çektigim acıyı allahım sana da iki cihanda nasip etsin tek dilegim bu diyor

--bedduam iki cihanda da sürecek
--hakkımı helal etmiyorum dedi.

--çoktan birini bulmusundur sen diyo((((bunu da sırf beni kızdırmak için dedigini de biliyorum,çünkü öyle bişey yapmayacagımı iyi biliyo)))

--5 ayda 30 dk bile kendime layık görmemişim ben onu sözde.böyle insana ben ne hakkımı helal ederim ne de ah'ımdan dönerim diyo

--ölümümün bile sebebi sensin.senin için ölmem(senin için ölürüm bile diyodu zamanında)
ama kalpten gidersem sebebi sensin,yazıklar olsun dedi

allahtan seni seviyomuş, bi de sevmese...
bu sadece terk edilmenin kuyruk acısı, seni sevdiği falan yok
sana bu kadar lanet ve hakaret saydıran bi insanın ne bedduasından ne duasından etkilenmemelisin
:hulya:

bak canım b u tipler hep aynı emin ol...yapar yapar sonra canımın acısıyla saöyledim,yaptım,affet bir daha olmıycak bik bik bik....kesinlikle değişmez ben sana söyliyim...

kendini onun yerine koymuşsun ve ben terk edilsem böyle yaparmıydım demişsin...cevabında hayır olmuş...bak ne güzel mantığını kullanmışsın,demekki akıllı bir kızsın...olayı aslında kafanda bitirmişsin sadece duygusal taraftan bakıp uygulamaya geçemiyorsun...ama emin ol sana böyle beddualar eden birine olan sevgin uzun sürmez...ilk başta üzülürsün özlersin vs ama sonunda geçer gider...eğer mantığın hayır diyorsa kesinlikle devam etme....çünkü mantığın hayır dediği bir ilişki eninde sonunda bitmeye mahkumdur....

bak canım b u tipler hep aynı emin ol...yapar yapar sonra canımın acısıyla saöyledim,yaptım,affet bir daha olmıycak bik bik bik....kesinlikle değişmez ben sana söyliyim...

kendini onun yerine koymuşsun ve ben terk edilsem böyle yaparmıydım demişsin...cevabında hayır olmuş...bak ne güzel mantığını kullanmışsın,demekki akıllı bir kızsın...olayı aslında kafanda bitirmişsin sadece duygusal taraftan bakıp uygulamaya geçemiyorsun...ama emin ol sana böyle beddualar eden birine olan sevgin uzun sürmez...ilk başta üzülürsün özlersin vs ama sonunda geçer gider...eğer mantığın hayır diyorsa kesinlikle devam etme....çünkü mantığın hayır dediği bir ilişki eninde sonunda bitmeye mahkumdur....

aynen öyle.duygusal tarafından bakıp uygulamaya geçemiyorum. :S içimdekileri o kadar iyi anlatmışsınki

5 aylık bi beraberliği silip atmak çok zor geliyo bana.alakası varmı bilmiyorum ama bide ilk çıktıgım, sanrıım o yuzden

gene aynı davranırsa resti çekicem bu sefer.çok kararlıyım.gene aynı davranırsa sözünde durmuyor demektir diye düşünüyorum

aynen öyle.duygusal tarafından bakıp uygulamaya geçemiyorum. :S içimdekileri o kadar iyi anlatmışsınki

canım seni emin ol çok iyi anlıyorum sanırım 89 lusun nickinden anladığım kadarıyla...sana bir ablan olarak tavsiyede bulunuyorum sadece...bizde yaşadık aynı şeyleri...biliyorum zor gelir ama inan bana daha çok üzüleceksin ve sonra neden zamanında bitirmedimde vaktimi harcadım diyceksin...

ama birde şu var,hiç bir zaman özellikle böyle durumlarda başkalarının ne dediği etkili olmuyor,olsa bile o an için uygulaması zor oluyor,yaşayarak görünce anlıyor insan...anladığım kadarıyla sen bitiremiyceksin bu ilişkiyi...dediğim gibi duygusal bakıyorsun,duyguların mantığına yenik düşüyor ha ilerde yanlış yaptığını anlıycaksın ama sanırım bunu yaşayarak görmen gerekecek biz ne desek boş aslında....

umarım yanılırız...

aman hiç muhattap olma, şöyle düşün;

köpeklerin duası kabul olsa gökten kemik yağardı.

beddua döner sahibini bulur, sen merak etme.. telefon numaranı değiştir gerekirse, salak mesajları almamış olursun.

ıyi akşamlar, yazdığınız ilk yazıyı okudum fakat yapılan hiç bir yorumu okumadım o nedenle sadece okuduğum ilk yazıya göre cevap veriyorum ki sonuçta ister 5 ay olsun ister daha az yada daha kısa ilişki ilişkidir... herkes farklı etkilenir biri çok sever diğeri daha az sever ki bırakır... sizin durumunuzu ve beraberliğniz sürece neler yaşadığınıız bilmiyorum ama elbette bitirmek istemek senin en doğal hakkın. ve geride kalan kişinin de bu derece öfkelenip ağır sözler söylemesi çok normal,hele ki seni çok seviyorsa... Fakat ne olursa olsun arkanda ah bırakma... Bir şekilde ardırnda gözyaşı bırakma,bir şeyleri gönül alarak yap derim. ve mutlaka helalleş. tabi bu yorumu ben sadece okuduğum kadarına yaptım ve sadece kendi fikirlerimi yazdım. Hakınızda hayırlısı olsun.

bnmkide beddua ediyor sürekli fakat ben hic kulak asmiyorum cünki nedenlerim var. ve süphelendigim cok seyler oldu onunla beraberken..bana güven vermiyordu acikcasi..böyle bi birlikteligi nasil yürütebilirdim ki...ama maalesef zamanla farkettim. allah biliyor halimi, icimi....onu da anlyiorum, terkedildigi icin cok öfkeli....insallah öfkesi hemen gecer, dogru insani bulup, mutlu mesut bi yuva kurar...o bana beddua ediyor fakat ben aciyorum ona beddua edemyiorum ve gercekten de iyi olmasini istiyorum..ona maillerine cvp yazmamanin sebebi ise, onunla tekrar iletisime gecmek istemememdir....yine tartisicak neden diye, söledigim nedenlere ise inanmayacak yine...

aa onlar nasıl sözler öylee cıkcık nefret ederim beddua eden insandan ya en güzeli Allaha bırakmak o bilir yapıcağuını vericeği cezayıda en iyi o bilir bence:olmaz:

Back
X