Beddua etmek istiyorum cok yaralandim...

Kabullenilicek hic bir tarafi yok bunun cunku saglari sollari belli deil ya maasini kesiyorlar. Yada evini arabasini alyorlar. Oda ayri bir is yapmiyor. Belirsizlik icinde yasanmaz. Bende ayrilmayi sectim...

Kabullenilicek hic bir tarafi yok bunun cunku saglari sollari belli deil ya maasini kesiyorlar. Yada evini arabasini alyorlar. Oda ayri bir is yapmiyor. Belirsizlik icinde yasanmaz. Bende ayrilmayi sectim...

Zaten adam size en başında demiş ailem tuhaftır diye.
Belli ki kendi de farkında,hakkınızda hayırlısı olsun.

ailesi berbat mis ama nisanlinda melek degilmis.. annesine ailesine sizi kabullendirememis, sizi yetim gibi gelin etmeye calismis, ama eltinize dünyalari yigmislar.. üstelikde nisanliniz buna göz yumuyor, üstelik benim ailem tüm mal varligimi sadece kardesimin üzerine yapsa cok bozulurum. herkesin hakki kendine... sen yol yakinken dön.. nisanlinida sil gitsin

Oyle yaptim zaten en son yaptiklari zaten beni bu hale getirdi. Kizinnailesi gelecek diye kahve fincanlari pahali sabun takimlari... sonra bayramda kizin babaannesine gitmeler sanki onun karisi bunlar benim.icimdekileri yok etti. Ona aciyordum. Bana surekli sikayet ettigi ailesiyle birlik oldu. Beni doldurup doldurup... Sonra daha beterini yaptilar. Basladi yine derdini anlatmaya... Buda ona kapak oldu...

Aman ya sizi hep yok saymislat birakin ne halleri varsa gorsunler zengin diye aldanmayin boyle insanlara.

Ailesi beni kac kere gordu diye sorun
Hic uzulme bile bosver..

Zenginlikleri falan yok oyle ama insanlıklarida yok...

Saol canim uzulmuyorum degmezler cunku bir damla gozyasima...

Kızz bana da şöle bir 15 kilo verdirseen, mikemmel olurum ama

Roman gibi anlatmışsın iyiki olmamış aile ve çocuk zengin ama küstahmış sana faydaları dokunmayacaktı bilerek üzülmek niye ?

60 kilo nasıl verdi yahu . .
Geçmiş olsun. .
Uygun bir aile değilmiş . .
Hakkında hayırlısı olsun. .

Roman gibi anlatmışsın iyiki olmamış aile ve çocuk zengin ama küstahmış sana faydaları dokunmayacaktı bilerek üzülmek niye ?

Canim hep dizilerde olur sanirdim boyle seyler... benim basimada grldi. O diziler hrp gercek hayattan alinti emin olun...

Zengin erkek ile evlilik risktir bu aile için niye çabalıyorsun seni kabul etmemişler , bence kendi denginle aşk ve evlilik yaşaman senin için daha hayırlı olur

Zengin erkek ile evlilik risktir bu aile için niye çabalıyorsun seni kabul etmemişler , bence kendi denginle aşk ve evlilik yaşaman senin için daha hayırlı olur
Canim cocuga bisey verdikleri yok. Kardesi yiyor. Babasinin dedigide su gezmeyi yemegi seviyormus. Ya nasil anlatayim. Karisik ... oyle cok zengin deiller ama hava civa cokkk... benim nisanlim olacak sahsin ustunde 2 ev var ikiside kredili normal.apartman dairesi... bir tanesinin onu kapali... kardesi yiyor ne varsa

Benim icin hersey bitti. Ailem onlari asla istemiyor ve zaten altinini yolladim. Son olarak bu kadar canimim yanacagini bilmiyordum. Agliyorum yazmis cevap dahi vermedim...

Cabaladigim falan yok yasadiklarima inanamiyorum. Sadece insanlar nasil bu kadar kotu olabiliyor. Bunu anlamis deilim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…