Canim bunun saflikla alakasi yok kiz cok zengin bir ailenin kizi dugune 600 kisi cagirildi. Kiz bana 1,5 trilyon taki takilir demis...1.5 trilyonluk taki ne yahu. Kusura bakma ama seni fazlaca saf buldum canim. Yani tamam onlar bu lafi soylemistir belki ama ciddiye alip buraya yazman gercekten komik.
Canim aile cok onemli aile cocugu huzrsuz ediyor oda surekli bana anlatiyor. Hergun bugunde napicaklar diye dusunmesi var... dugun yapmiyorlar ama masa Allah herseyin icindeler.Ben kendim toplamda 45 kiloyum ayol adamin icinden bir ben cikmisim :d
Kiloyu sen verdirmedin herhalde adam iradesiyle verdi verdiyse onu niye sahiplendin anlamadim
Konuya gelirsek, nisanlinin sucu yokmus, cok da yardimsever bi adam sana cok destegi olmus. aile paragozmus sadece de o da cok sorun degil bu devirde aileler dugun bile yapmiyo evlenenler her seyini kendileri yapiyo zaten.
Ama bitirmissin artik tabi yapacak bi sey yok
Defnecim beni anladigin icin cok tesekkur ederim.Çok insani bi durum bu.
Kızın gözüne batar tabiki .
Robot değiliz. Etik anlayışları yuklenip ona göre yasamiyoruz.
300 milyarlık takı -Swarovski yüzük farkından sonra kıza her şey rahatsız edici gelir . Oldukça normal
O 60 kiloyu geri aldır öyle bırak
Bedduadan beter
Kardesi cok cakal altinda mersedes var ya goren bisey saniyor. Kizda kilolu kalcadan falan...Valla panpa ders olsun. Şişko alıp kilo verdirmekle uğraştın kahrını çektin herif paragöz çıktı. Onun yerine hazır zayıfından bul al bir dahaki sefere.
O değil de bunlar ailece o..u olmuşlar zengin kız görünce kendilerini peşkeş çekmişler. Benim anlamadığım yer kız madem zengin böyle insanlarla işi ne?
Ben kendim toplamda 45 kiloyum ayol adamin icinden bir ben cikmisim :d
Kiloyu sen verdirmedin herhalde adam iradesiyle verdi verdiyse onu niye sahiplendin anlamadim
Konuya gelirsek, nisanlinin sucu yokmus, cok da yardimsever bi adam sana cok destegi olmus. aile paragozmus sadece de o da cok sorun degil bu devirde aileler dugun bile yapmiyo evlenenler her seyini kendileri yapiyo zaten.
Ama bitirmissin artik tabi yapacak bi sey yok
gelin fakir mi çıktı
Aynen onun bu pisirikliklari zaten ayri sorundu...Bence kurban kes,fakir doyur hayrina boyke akbabalardan kurtuldugun icin.
Ne paragozlermis nisnalinda pisirik ezik karakter vur eline ak ekmegini sakin bakma ardina kurtulmussun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?