Beddua etmek istiyorum cok yaralandim...

Bu kadar kiloyu nasıl verdirdin neler yaptırdın anlatırmısın?
Canim sevgi insana herseyi yaptiriyor arada sevgi vardi. Yasam kocuna basladi. Bende hergun ne yedigini surekli soruyordum. Oda boylece fazla kacirmis olmuyordu. Aksamlarda yuruyordu...

Canım ailesinde sorun yok senin nişanlının gerizekalıymış şu yazdıklarına göre.

Nişanlının verdiği 60 kilodan daha fazla mevzu var burda
Senin konu içeriğin Burak Kut şarkısı gibi olmuş
"Yaşandı bitti saygısızca" misali yaşanmış ve bitmiş iyiki de bitmiş.
Bunların devamında yeni bir ilişkiye yelken açman en doğru seçim, başka da bişey olmaz olmamalıda zaten.
Annen seni Kadir gecesi doğurmuş herhalde ucuz kurtulmuşsun dua et şükret

Isin tuhaf tarafi sonunda gece dortte mesaj yazmis cok agir geldi aglamaktan yazamiyorum yazmis. Evet canim malesef oyle oldu. Ama buda Allahin hikmeti daha oncede buna benzer bir mevzudan Allah son anda kurtardi.

Benim dugunum 350 kisilikti. 100bin tl'lik taki takildi. Oyle 1 trilyon falan imkansiz bir rakam.
Ben aile kiza 1 trilyon takacak sandim ilk basta. Yahu kim ne kadar altin toplarsa toplasin kime ne? Sanki kadin altinlari toplayip adamin ailesine mi verecek? Konu sahibine gelince bence sizin sorununuz nisanlinizla degil ailesiyleymis. Cocuk arada kalmis. Yok onlar gelcek diye porselen sabunluk alinmis falan. Alinirsa alinsin. Baskasina yapilan size yapilmak zorunda degil. Aile isterse butun mallarini yakar isterse bi cocuguna verir. Buna siz karisamazsiniz. Ya herseye susup hayatiniza aileyi karistirmadan devan edecektiniz ya da ayrilacaktiniz ki ayrilmissiniz.

Kusura bakmayin ama siz gercekten sacmalamissiniz. Basiniza gelirse ne demek istedigimi anlarsiniz. Konuyu dikkatli okuyun once ondan sonra yorum yapin lutfen... sizin iki cocugunuz var ve ayrim yapiyorsunuz kusura bakmayin ozaman sizin insanliginizdan suphe ederim arti bn kimsenin der babasi deilim surekli gelecek annem babam kotu insan degiller kardesim adi bir insan diyecek sonra gidip tersini yapacak hergun sorun bitmeyecek en ufak bir sorunu bana soyleyecek. Neyse size neden anlatiyorumki... hak hukuk bilseniz zqten bunu yazmazdiniz...

Hak hukuk bilmiyor olabilirler evet adaletsizler ama siz o adamin karisi degilsiniz. Aile islerine bu kadar karismaniz normal degil. Ayrica sacmalamiyorum dusuncemi soyluyorum. Evet aile adaletsiz ama kim kime ne isterse verebilir. Haksizliga ugradigini savunacak olan siz degil nisanlinizdi ve bunu en bastan sizinle tanismadan yapmasi gerekiyordu. Ailesi kotuymus ve adam onlarca sene onlara ses cikarmadan adaletsizligine katlanmis. Siz sadece konusabilirsiniz bu konuda ama karisma hakkiniz oldugunu dusunmuyorum.

Hi ayrica basima gelmedi sanmayin. Ailevi sorunlardan dolayi ailem mirastan reddetti beni. Ama bu beni ilgilendirir nisanlimi degil. Ben de kimsenin malina kalmadim. Ben kendimi savunmazken nisanlim gelip beni savunsa istemem. Kendi kararim yok mu? Ailem ister kardesime verir ister satar ister yakar.

Tamamda bu miras olayi deilki adam calismis hakki var. Surekli haksizlik goruyor. Bunuda bana yansitiyor
Surekli kavga icindeler. Siz nasil okudunuz anlamadim. Kusura bakmayim bizim ailelerimiz cocuklarinin mutlulugu icin elinden geleni yapar. Olmazsa neyse ustelik deger vermede hiç yok. Kimse kimsenin kolesi deil...

Ya Allah askina sesini cikamadigini nereden biliyorsunuz. Birbirlerini yiyorlar huzur yok. Ayrica karistigimi kim soyledi. Neyse ya siz nasil algiliyorsunuz anlamadim... sanirim sizde birilerini bu sekilde yaralamissiniz yoksa bu kafar acimasizca ithamda bulunmazdiniz...

Evet kimse kimsenin kolesi degil. En bastan nisanliniz madem duzen boyle sizinle is yapmam deseydi siz bu kadar ailenin gozune batmazdiniz. Olay nisanlinizda bitmis. Herkes adaletli ailesi olsun ister ama malesef oyle degil her zaman.

demek istedigim sesini cikartiyorsa madem bu is surekli kavgayla olmaz isini gucunu ayirsaydi boyle sorunlar yasamazdiniz.

Kimseyi yaralamadim yemin ederim uzerime bir igne bile yok :)

Ailedeki sistem böyle oturmuş belli.
Nişanlınız iki sızlanıyor size dert yanıyor ama demek ki bir şeyleri düzeltecek ya gücü yok ya mecali yok ki hep başa sarıyor.
Bu devran böyle sürüp gidecek.
Siz de fazlasıyla yıpranacaksınız.
Ya tamamen bitirin ya da her şeyi olduğu gibi kabullenin.

Bir saattir bunu demek istemistim :) tesekkurler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…