Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Genelde etmem.hayatimda iki kisiye ettim cok iyi konumlara geldiler o gun biraktim etmeyi
Ay bana da eder misinGenelde etmem.hayatimda iki kisiye ettim cok iyi konumlara geldiler o gun biraktim etmeyi
Ahahahha olecemGenelde etmem.hayatimda iki kisiye ettim cok iyi konumlara geldiler o gun biraktim etmeyi
Kiz anam insalalh evde kalirsin dedigim benden once evlendi.insallah yuvan yikilir dedim ilk benimki yikildi. Benden iyisini bulamassin dedim gul gibi hatun bulmus yetmemis reklamlarda iynatacak kadar guzel coxugu olmussAy bana da eder misin![]()
Kiz anam insalalh evde kalirsin dedigim benden once evlendi.insallah yuvan yikilir dedim ilk benimki yikildi. Benden iyisini bulamassin dedim gul gibi hatun bulmus yetmemis reklamlarda iynatacak kadar guzel coxugu olmuss
Sözün bittiği yer resmen, gülcem gülemedim resmen sinirim bozuldu.Kiz anam insalalh evde kalirsin dedigim benden once evlendi.insallah yuvan yikilir dedim ilk benimki yikildi. Benden iyisini bulamassin dedim gul gibi hatun bulmus yetmemis reklamlarda iynatacak kadar guzel coxugu olmuss
Bu aralar issizde kaldmm beduuanin alasinj ben yemisim megerAhahhaha ay cay bogazimda kaldi![]()
Bu aralar issizde kaldmm beduuanin alasinj ben yemisim meger