Beddua....

dermannn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2011
332
19
68
Ankara
kızlar eski sevgilinizin size haksızlık ettiğini düşünüp.
size verdiği hiç bi sözü tutamayarak yüzüstü bırakmasına
ölürüm senn için derken en ufak sorunda kaçmasına
emeklerinizi bi anda silmesine
sizden ayrılınca başkabi insan kişiliğine bürünmesine
sizi üzüp rencide etmesine
mutsuzluğunuzla mutlu olmasına ve mutsuz olmanız için elinden geleni yapmasına
kendi mutluluğunu gözünüze gözünüze sokan hareketlerde bulunmasına yıllardır
tanıyamadığınız karakterine
daha biçok durumlar

canınızı sıkıp beddua edeniniz ve bedduası tutan var mı.... evet beddua etmek ah etmek iyi bişey değil ama canımızın çok yandığı durumlarda ah edebiliyoruz... sizin fikirleriniz yorumlarınız nedir..

Son düzenleme:
Evet emin ol tutuyor. Eden bulur, emin ol. Asla yaptığı yanına kar kalmaz. Mutlaka bir yerden o da bir şekilde hesabını verecek yaptıklarının. Sen yoluna devam et.

Cok buyuk beddua ettım hatta ettıgım bedduayı da kendısıne maıl olarak yazdım ve gonderdım buna karsılıkta daha fazla konusmak ıstemedıgını soyledı.. Beklemekteyım.. Allah (C.C.) "müminin en buyuk sılahı duadır" buyurmuslar. Sabretmek lazım. Her gece dualarla yatıyorum, 3 aydır bırsey yok ama olacak ınanıyorum.

Evet emin ol tutuyor. Eden bulur, emin ol. Asla yaptığı yanına kar kalmaz. Mutlaka bir yerden o da bir şekilde hesabını verecek yaptıklarının. Sen yoluna devam et.

bunun için inşşallah denilirmi inşallah hesabını fazlasıyla verir:))

bende hergece duayla yatıyorumm ah ediyorummm inşşallah yaptıklarının fazlasını çeker...

Son düzenleme:
insan sadece zamanında sevdiği aşık olduğu kişiye beddua ediyo ama inanın içinizdekiler bitince Allah onu da mesut etsin beni de diyo...hatta onun gibi biriyle birlikte olmadığınız için onu sizi terk etmesine şükrediyosunuz.

Benim sevgilim de beni terk etti, 2 yıl beraber olmuştuk. bana yaşattığı acıların ayrıntıları bu linkte http://www.kadinlarkulubu.com/ask-hikayelerimiz-dertlerimiz/458785-ettiklerini-cekerlermi-sizce.html, herkesin okumasını istiyorum hikayemi, ben hergün ah ediyorum hergüüüün,Allah'ım güzel Allah'ım ne yaşattıysa teeeek tek çıkarsın ondan.ona ettiğim ahların bazıları tuttu gibi görünüyo ama bilmiyorum yine de Allah bilir. ama bana yaşattıkları acının bedeli bu kadar basit olamaz.
benden ayrıldıktan 10 ay sonra biriyle nişanlandı. diyeceksiniz ki senden sonra olmuş neden beddua ediyosun.Çünkü beni ümitlendirip yarıyolda bıraktı, bir hiç uğruna ayrıldı benden, herşeyimi yıktı, 2 sene de yaptıramadıgım nişanı sadece 2 hafta cıktıgı ve hiç tanımadıgı bir kıza yaptı. nişanlarından 2 ay sonra anlaşamayıp ayrıldılar, 1,5 ay sonra geri barıstılar.Şimdi çok mutlu, ama ben hala bıraktıgı yerde acılarımla nefes almaya çalışıyorum. Geçen faceinde görsüm benle kurduğu hayalleri şimdi kızla kuruyo bana söylediklerini şimdi ona söylüyo..çok üzüldüm anlatamam, hala hayatımı yoluna sokmaya çalışırken adam nişanlandı ve 15 tatilde düğünü olacak...Bence illa da ah almaları için bir başkası için terk etmeleri gerekmiyo, beni başkası için bırakmadı ama bana çok acı yaşattılar ailecek hatta, benim ahlarım sadece kendisine değil ailesine de aynı zamanda, şimdi o nişanlısını çok seviyo, ben de onu çok sevmiştim ama canımı aldı, bunu yüzüne söyledim dilerim Allah'tan senin sevdiğin de senin canını alsın dedim...yazdığım linki oku mutlaka, anlayacaksın...

edilen ah yerde kalmıyor arkadaşlar benide çok üzen bir sevdiğim oldu başta beni elde etmek uğruna neler neler yapan adam şimdi eften püften bahanelerle beni bıraktı üstelik hala seni seviyorum diyerek...çok ümit verdi bana ona o kadar bağlıydım ki çevremde o kadar erkek benimle ilgilenirken ben her zaman onun geleceği günü bekledim hep dürüstçe ve safça duygular besledim ona...o üniversitede benden bir sene önce mezun oldu hala görüşüyorduk o amcasıının yanında aile şirketlerinde çalışmaya başladı artık beni umursamıyordu bile birgün bana yeter bunaldım çok fazla aramandan mesajlarından diye bana birdaha bu tlfonu açarsam msjlarına cevap verirsem en VirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüs insanım dedi ve günlerce aradım ağladım ağladım açmadı o günler resmen zindandı bana oysaki ben sadece akşamları arıyordum işine saygı duyuyordum anlayış gösteriyordum öyle içimi yaktı ki ona ah ettim Allah o umut bağladığın kapıları kapatsın bana bu haksızlığı ettiğin için diye dayanamadım ettim bu bedduayı..epey sonra biz tekrar barıştığımızda söylediki ailece iflas etmişler.................
hiçbişey demedim sustum... çünkü bana haksızlık yapmıştı bilmiyorum benim ahımmı tuttu eminde değilim fakat etkisi mutlaka vardır....
evet kızlar şimdi yine beni saçma bir sebeple bıraktı şimdi yine ahım boynunda bu defa sadece kendisine değil teyzesinin kızı var abla dediği onada ediyorum çüünkü yine haksızlığa uğradım...........
MEVLAM GÖRELİM NEYLER NEYLERSE GÜZEL EYLER....

İnşallah canım inşallaaah...

Ever boşuna dememişler sevenin ahı tutar diye...
Çok sevdim 3 sene beraberliğin sonunda ailesinin istemediğini ve onların istediği kişiyle evleneceğini söyledi ayrılır ayrılmaz nişanı taktı,utanmadan hala daha arıyodu seviyorum unutamadım diye,ama cok ah ettim ve bunu onada cok kez söyledim cok ahım var sana bu ahlarla beddualarla mutlu olamazsın dedm.Kendide kabul ediyordu olamıycam seni bu kadar üzdügüm için mutluluk haram diyordu.Aradan 1 seneye yakın geçti şimdi hayatımda birisi var ve gercekten deger bilen,sevebilecegim birisi bununla beraberliğimizin ilk haftası yabancı numaradan aradı unutamıyorum ne olur bir şans daha ver olmuyo sensiz diye,sen o şansı çoktan kaybettin dedim nişan yüzügünü takarak,kimse yok hayatımda flan dedi ama tabi ne kadarı dogru bilinmez,pişman oldu benim istedigimde buydu intikam peşinde flan değildim,en büyük intikam onu red etmektir diye düşündüm ve istedigim oldu Rabbime sükür.Şimdi çok mutluyum beni benden cok düşünen brisi var Rabbim herkesin gönlüne göre versin..

hiç korkma canım benim nişanlımda o kadar beddua ediyorki bana hiç korkmuyorum.çok büyük sorunlar yaşıyoruz benim alnım açık hiç korkmuyorum bişey olur die.diyorumki söyle tutma içinde dök dinliyorum ben beddualarını o kadar sıradan bişeymiş gibi dinliyorumki..o yüzden sen karşı tarafa beddua etsende etmesende Allah biliyor ve görüyor senin ahın sen beddua etsende etmesende onu bulur.bu dünyada bulmasa öbür dünyada bulur.

okudum canımm çokkk üzüldüm gerçekten inaşşalah sana yaptığı ettiği ne varsa hepsini çekerler ki ben eminim çekeceklerinden o gelin diye aldıkları kız burunlarından getirecek bakma şimdi böyle göründüklerine elbet biyerden patlak verecek o zaman inşallah haberlerini alırsınnn

inaşşalahhhh tutar ahların baksana ilki tutmuş bile kimsenn ahı kimsede kalmıyo..banada ümitler verip o kadar çok şey söylemiştiki hiçbisözünü tutmadı o kadar yılı bi mesajla kesip attı...şimdi orda burda kızlarla yemediği halt yok dilerim allahtan bende bulduğu mutluluğu kimsede bulamasın hiçbi işi ras gitmesin kimse benm yaptığım fedakarlıkları yapmasın ve ömrü boyunca bana yaptiğini vicdan azabıyla taşısın......

geçenlerde bi söz okumuştum bi insan ne kadar namaz kılarsa kılsın ibadet ederse etsin ümit verip yarı yolda bıraktığı insanın yükünden kurtulamaz diyordu...

allah bunu banada yaşatır inşallah o bana gelsin ben ona cevap verecek kadar değer vermeyimmm....

aminn canım inaşşah bulur Allahta bunu bana gösterir inşallah.....

İki kişi canımı bir hayli yaktı ama ne oldular ;bilmiyorum..

Ben dün duyduğum bir habere göre beddua eğer gerçekten de haklıysan tutuyor aradan 9 yılı geçti tabi öncesinde de o kişinin hayatı yavaş yavaş değişmeye başlamıştı ama en acısı dün duyduğum olsa gerek ve bir o kadar da çok şaşırdım tabi onu yine ALLAH bilir. Ama beddua eden kişi gerçekten çok büyük bir haksızlığa uğratıldı, mazlumdu yani.

Arzulum ne oldugunu da anlatsaydin bare merak ettim ya :)

Ahh ah , adamın gözlerinin içine baka baka, sırıta sırıta ettim hem de.. :)) Çatır çatır da çıkıyor acısı... :)) Ama sorarsanız ,keşke etmeseydim... Haklı çıkmak çok da mutlu etmedi açıkçası...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…