beddua

Nazli gelin

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2014
1.461
1.045
158
35
selamun aleykum kizlar aranizda beddua eden var mi,beddua edipte tutan var mi benim bazen canim cokkk yaniyor ve beddua ediyorum sonra pisman oluyorum cunku cok gunah aranizda var mi beddua eden

Önceki konularını biliyorum..Yaşadıkların çok zor canım ama sen Allaha havale et seni üzenleri beddua etme boşver,eden bulur zaten..

Benim ahım tutuyor, anneminde tutar. Tuttuğunu da görürüz. O yüzden hiç ah etmiyorum, kendimi kötü hissediyorum. Cezayı da ödülü de Allah versin.

Ya beddua etme ne olur.
Ben ettim de ne oldu, ettiğim bedduadan ben de etkilendim.
Boşver Allaha havale et iste en temizi.

Beddua aman ha döner dolaşır sahibine gelir en iyisi dua edip Allah'a havale etmek.

selamun aleykum kizlar aranizda beddua eden var mi,beddua edipte tutan var mi benim bazen canim cokkk yaniyor ve beddua ediyorum sonra pisman oluyorum cunku cok gunah aranizda var mi beddua eden

Beddua etmekten çok korkarım Allah a şükür hiç etmedim Umarım etmem şu söz yetiyo zaten
"beddua arşa çıkıp sahibine geri döner" ne gerek var kendime beddua edeyim ?

Benim tek bedduam Rabbim bana haksız yere yaptığın herşeyin hesabını senden sorsundur.. Allahın adaleti var emin olun er yada geç eden mutlaka bulacaktır.

Maalesef benim icim yaninca ceneme vuruyor, baska yerden tasamiyorum cunku.
Arada ediyorum ama tuttugunu gormedim, bir yerim agridiginda ya da rahatsizlandigim da esim sana donup geliyor etme oyle seyler diyor. Bela dilden cikan soze tabi imis. Soylememekte fayda var.

Allah kimseye kaldıramayacağı yükü vermez...Mutlaka her zorlukla beraber bir kolaylık vardır diye müjdelemiyor mu zaten bize inşirah süresinde...İnşirah süresini oku ferahla sabret..Sabır ve şükür Allahın en sevdiğimiz kulluk göstergeleridir..Bir de ibadetlerimiz tabi..:)

beddua etme Allaha havale et,ben bikaç kez büyük haksızlığa ugradığımda Allahım sen al hakkımı diye dualar etmiştim gerçektende aldı gördüm o yüzden beddua olarak değilde daha farklı et bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…