- 29 Ağustos 2011
- 1.440
- 292
- 173
- Konu Sahibi uhappygirl
-
Bende ; ilerde çocuklarım iyi olursa, mutlu hayatım olursa kendi kendine dövünecen, Allah'a niye mutsuz olmadı dicen herhalde diyorum.. Kötü bir şey olursa büyük ihtimal bana ettiğini çekiyon dicek. Sanki ben ona ne yaptıysam. bazen ettiğini çek diyor peki sen ne ettin annene diyom yok ben anneme şöyle iyiydim böyle iyiydim diyor o zaman sen niye mutsuzsun. Bunun böyle bi orantısı olamaz herhalde. Sadece bana dese dicem sorun bende diğer kardeşlerime de öyle (abim hariç) hepimizde sorun olamaz herhaldesenin başına kötü bişe gelse kendisi kına mı yakacakmış
bu arada korkma Allah büyüktür
sen mazlumsan senin hakkın yerde kalmaz
aynen öyle iyi bildin..annen zamanında çok ezildi galiba
bu yüzden kızlarına yükleniyor
Annem kendimi bildim bileli böyle. Evet sinir hastası kötü bi durum bende farkındayım ama bizide hasta etmesinin ne anlamı var? onun yüzünden bende psikologa başlıyorum ayrıca kişiye özel muamele yapıyor. Gerçekten herkes yaşadığını bilir benim anlayış gösterecek halim kalmadı şu genç yaşımda beni hasta etti..Saçmalama anne sinir hastasıymış benım annem de sinir hastası emin ol isteyerek yapmıyor ne yapıyorsa , benim annemde bana çok kızar beddua eder benım çoktan agzım burnum yer degıştırırdı tutsaydı, öyle bişey yok, annene anlayış göster gerçekten çok kötü bir hastalık , mutlaka psikiyatriye gitsin zorla götur ilaç kullanacak ömür boyu başka yolu yok, annene yardımcı ol .
malesef öyle.. Düşünmeyin bencede çok kötü bir durumKorkmayın, haksız yere edilen beddua tutar mı?
Annenizin psikolojisi iyi değil sanırım, her fırsatta,en ufak iş beğenmezlikte beddua,hakaret eden bi anne düşünemiyorum çünkü..
Eğer psikolojisi bozuksa doktora yönlendirin belki aşarsınız bunları,hem kendisine de zarar..malesef öyle.. Düşünmeyin bencede çok kötü bir durum
sağol canım.. Zamanında gitmişti aslında ilaçta kullandı ama yine aynıEğer psikolojisi bozuksa doktora yönlendirin belki aşarsınız bunları,hem kendisine de zarar..
Ayrıca sen üzülme kardeşim,madem psikolojisinin bozuk olduğunu kabul ediyosun,hareketlerine sözlerine de anlam verme.Rahatsızlığına ver.Sen de daha az yıpranırsın.Takma kafana,öyle beddua tutmaz üzülme..
aynen..Allah kim haklı kim haksız görüyordur muhakkak.
Gerçekten anlayamıyorum amaç ne..Bunu bende cok merak ediyorum. Annemde aynı sekilde'' yok evlen geri gel bu kapıya, yok dul kal'' daha nelerini duymadım ki. Ama ciddiye almıyorum. Aptal küçük şeyler için beddua olmaz heraldr
Bazen yapmaya çalışıyorum duymamazlıktan geleyim diyorum ama öyle bir şey ki unutmuyor susmuyor hani o anlık laf söyleyip konuyu kapatsa neyse. Başka şehirde okuyorum ben annem aradığında telefonu meşgule attım bi 10 defa aradı o an açamayacak durumdaydım sonra açtım konuştuk tartıştık kapattı. 1 hafta geçti üzerinden beni aradı ve kavga etmeye aradım 1 hafta önce niye telefonumu hemen açmadın dedi.. Düşünün yani yan yanayken bile uzaklaşsam sonra mecbur dönüyorum ama ya laf söylüyo yine ya da küsüyo, surat asıyor. Bıktırdı kendinden...Anneniz sinir hastası olduğu için böyle davranıyor sürekli ilaç kullanıp bu davranlarini baskilamasi lazım. Maalesef size de böyle bir anne denk gelmiş cocuklugunuz böyle bir psikoloji ile geçmiş Anneniz böyle davrandiginda bilin ki hastalıklı bir davranış sergiliyor ortamdan uzaklaşin yüksek sesle müzik dinleyin onun sesini duymayin
inşallahBu arada kinle kızgınlıkla ve haksız yere edilen beddua tutmaz. Ister anne olsun ister derviş tutmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?