- 12 Ağustos 2016
- 238
- 98
- 18
- 29
- Konu Sahibi uhappygirl
-
İnşallah.. yoksa durum fenatutmaz. süt korur derler.
keşke bende öyle umabilsem ama malesef küçücük çocuktum ederdi kocaman kız oldum hala aynı mutsuz geleceğim olsun istiyorEskiler der ki annenin duası babanın bedduası tutar. Ama bi anne olarak annenin içten beddua etmediğini düşünüyorum en azından umuyorum diyelim
olabilir.. sanırım bu yüzden sürekli hastaHaksız edilen beddua döner dolaşır beddua edeni bulur derler.
kötü bi evlatım desem küçücük bir çocuğun ne kötülüğü olacak.. Belki saçma ya da tuhaf gelebilir ama örn; evi süpürürken şöyle yap derdi yapamayınca beddua ederdi çok iyi hatırlıyorum.. sinir hastası ama ilaç kullanmıştı zamanında geçmediKötü bir evlat mısınız yoksa anneniz sinir hastası mı? Bİr anne çocuğuna nasıl beddua edebilir ki? Ürkütücü geldi bana. Sadece yaptığınız işi beğenmemekle hele . Anlam veremedim.
İnşallah..tutmaz.
Haklısın yine de anne olunca insan tedirgin oluyorAllah neyin ne olduğunu bilir.
Kötü bir evlat mısınız yoksa anneniz sinir hastası mı? Bİr anne çocuğuna nasıl beddua edebilir ki? Ürkütücü geldi bana. Sadece yaptığınız işi beğenmemekle hele . Anlam veremedim.
bazen bir şey demiyorum ama çoğu zaman deli ediyor cevap vermeden duramıyorum özellikle hakaret edinceHe deyip geçin annenize. Takilmayin.
İnşallah..Annelerin bedduası tutmaz derler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?