• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bedduası tutar mı?

tunamega

Guru
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2012
176
22
318
Eskişehir
off çok dertliyim.

çok saçma biliyorum ama 7 ay önce bir hata yaptım internetten biriyle tanışıp flört etmeye başladık. 6 ay kadar sürdü ilişkimiz tabi ki sadece video ve foto gönderdik birbirimize hiç webcam bile açmadık çünkü o istemiyordu. her neyse ben de baya güvendim buna geçen ay yalan söylediğini öğrendim. bana 22 yaşında olduğunu söylemişti meğer 16 yaşındaymış!gönderdiği fotolar da kuzenine aitmiş (bu arada ben de 20 yaşındayım bilgisayar müh. okuyorum.) her neyse tabi ben çok yıkıldım perişan oldum ilişiğimi kesicektim ama çok yalvardı aşık oldum diyordu biraz daha süre istedi ben de salağım tabi kıyamadım. ayrıca çok da dindar biri ve ilmi bilgisi çok yüksek normalde üni. mezunlarının bile olmadığı kadar ilmi yüksek birisi. her neyse sonra bana anlattığı şekliyle bizim birlikte olmamızı allah istiyormuş rüyalarında peygamberimizi bu şekilde görmüş. sürekli böyle işte ruhani şekillerde mesaj aldığını söylüyordu. sana da işaret gelicek dedi bekle dedi. ve kandil günü rüyamda gördüm evet. ama onu sevmiyorum şuan istemiyorum da. kaldı ki yaşı da küçük. ama allah öyle istiyor bunu sen nasıl karşı çıkabilrsin ki filan diyor bu yüzden hem korkuyorum hem hata yapmak istemiyorum. en son artık görüşmeyi istemediğimi söyledim ve beddua etti:( inşallah sen de imkansız birini seversin de kavuşamazsın dedi:( tutar mı bedduası? hem ya söyledikleri gerçekse yani allah bu şeklide istiyorsa bu başıma bela olur mu sizce?

ne demek Allah boyle istiyor ya yok artık sizde inanıyormusunuz kaptırmayın kendinizi bilincaltına oyle yerlesmiski yavas yavas her dedigini kabul etme meyilindesiniz

off çok dertliyim.

çok saçma biliyorum ama 7 ay önce bir hata yaptım internetten biriyle tanışıp flört etmeye başladık. 6 ay kadar sürdü ilişkimiz tabi ki sadece video ve foto gönderdik birbirimize hiç webcam bile açmadık çünkü o istemiyordu. her neyse ben de baya güvendim buna geçen ay yalan söylediğini öğrendim. bana 22 yaşında olduğunu söylemişti meğer 16 yaşındaymış!gönderdiği fotolar da kuzenine aitmiş (bu arada ben de 20 yaşındayım bilgisayar müh. okuyorum.) her neyse tabi ben çok yıkıldım perişan oldum ilişiğimi kesicektim ama çok yalvardı aşık oldum diyordu biraz daha süre istedi ben de salağım tabi kıyamadım. ayrıca çok da dindar biri ve ilmi bilgisi çok yüksek normalde üni. mezunlarının bile olmadığı kadar ilmi yüksek birisi. her neyse sonra bana anlattığı şekliyle bizim birlikte olmamızı allah istiyormuş rüyalarında peygamberimizi bu şekilde görmüş. sürekli böyle işte ruhani şekillerde mesaj aldığını söylüyordu. sana da işaret gelicek dedi bekle dedi. ve kandil günü rüyamda gördüm evet. ama onu sevmiyorum şuan istemiyorum da. kaldı ki yaşı da küçük. ama allah öyle istiyor bunu sen nasıl karşı çıkabilrsin ki filan diyor bu yüzden hem korkuyorum hem hata yapmak istemiyorum. en son artık görüşmeyi istemediğimi söyledim ve beddua etti:( inşallah sen de imkansız birini seversin de kavuşamazsın dedi:( tutar mı bedduası? hem ya söyledikleri gerçekse yani allah bu şeklide istiyorsa bu başıma bela olur mu sizce?

ya ınternetten boyle kızı cok kandırıyolar ruhanı ısler falan kanma canım boyle seylere

biliyorum ya ben böyle biri değildim :(

cinlerle korkutuyordu en son. ben de çok korkağım zaten bu konularda napıcağımı bilemedim. en son ayrıldım ama korkuyorum şimdi de:(

biliyorum ya ben böyle biri değildim :(

cinlerle korkutuyordu en son. ben de çok korkağım zaten bu konularda napıcağımı bilemedim. en son ayrıldım ama korkuyorum şimdi de:(

senin korktugunu biliyor bu sekild ekullanıyor onun bi doktora gitmesi lazım iyi degil durumu korkma sakın birsey olmaz

Siz, muhendislik okuyan biri olarak nasil boyle bir safsataya inaniyorsunuz????

Su an gercekten soktayim.

tovbe tovbe..
soyledıgın yalanlara sayarsın demek aklına gelmedı mı..

dedim ama bilmiyorum benim tüm psikolojimi yerle bir etti. zorunluluktan dolayı yalan söyledim diyor sen yaşı küçük birini sevmezsin diye diyor.

ve gerçekten naptı bilmiyorum ama bir türlü kopamıyordum ondan büyü mü yaptı naptıysa artık gidemiyordum bir türlü. şimdi ayrıldım ama yine çok perişanım.

İnsanlar Allah in adini boyle islere karıştırmasalar ne kadar guzel olacak. :19:

Bak canım söyle duşun,
Bir ayette diyor ki, kalpleri birbirine ısındıran yalnızca benim,
Allah sizin beraber olmanızı istese, sende ona asık olmaz miydin?
O kadar dini bilgisi varmış da o adamın flörtun, yalanın dinimizce nasil karşılandığını bilmiyor muymuş?
Yalanla kurulan iliskiden hayır gelir mı?
Daha ne konuşuyorsun sen onunla arkadasım, bırak gitsin.
Allahından bul de bitir. Ne oyalanıyorsun anlamadım ki. Bedduaymis, sen ne yaptin da tutucakmis bedduası.
Yalan söyleyen o degil mı. Bırak icin rahat olsun.
İnternetten flört falan bırakın bu isleri ya. Ben İlkokuldayken bıraktım onları. Gercek olmuyor iste.
Adam kamera bile acmamış sana.
Neyse, gecmise mazi, zararın neresinden donsen kar. Sil gitsin.:45:

dedim ama bilmiyorum benim tüm psikolojimi yerle bir etti. zorunluluktan dolayı yalan söyledim diyor sen yaşı küçük birini sevmezsin diye diyor.

ve gerçekten naptı bilmiyorum ama bir türlü kopamıyordum ondan büyü mü yaptı naptıysa artık gidemiyordum bir türlü. şimdi ayrıldım ama yine çok perişanım.

zamanla atlatacaksındır..
bıraz zaman gerekecek..
maddı acıdan durumunuzu bılemıyorum ama..
bır yerlerde meşgale bul kendıne..
yaz kurslarına katılabılırsın mesela..
ortam kur kendıne..

dili iyiymiş, ikna kabiliyeti yüksekmiş, ama o da kurnazlıga kullanıyormuş bunu. telefonunu msn adresini falan degıştir. boşluktan oluyor bunlar. kamera açmamasından belliymiş en başta, nasıl kandın... bundan sonra sakın kanma. senın bilinçaltına girip seni yakacak. sakın kendini canım. o isteklerın sonu gelmez inan. Cinsel ilişkiye girmenizi isteyen olsa olsa ŞEYTANdır! Dini alet etmesin pis işlerine düşüncelerine. tehlikeli biriymiş, görüşmeye devam edersen seni ikna edip kandırıp her istedigini yaptırır sana hipnoz gibi. sakın görüşme. kafanı dağıtmaya, gerçek hayatta bir şeyler yaşamaya çalış.

Keşke üniversite okuyorum demeseydin.Cahil de değilsin ki böyle bir hataya düşesin.
Sanırım hiç görüşmeden yaşamışsınız flörtü internet üzerinden.
Senin birşey hissettiğini sandığın kişide zaten kendisi değil kuzeniymiş
Ahı falan tutmaz.
Ama umarım senin aleyhinde kullanabileceği video ya da fotoğraflar yollamamışsındır.
Yoksa baya başın yanar.

hepinize çok teşekkür ederim içimi ferahlattınız.

yok öyle sandığınız gibi açık foto filan göndermedim yani normal fotolar. ki öyle bir talebi de olmadı açıkcası.

ama çok yalvarıyor ya işte insan kıyamıyor. ama irademe sahip çıkıcam bundan sonra. tekrar teşekkürler rahatladım biraz sizlerin sayesinde.

hepinize çok teşekkür ederim içimi ferahlattınız.

yok öyle sandığınız gibi açık foto filan göndermedim yani normal fotolar. ki öyle bir talebi de olmadı açıkcası.

ama çok yalvarıyor ya işte insan kıyamıyor. ama irademe sahip çıkıcam bundan sonra. tekrar teşekkürler rahatladım biraz sizlerin sayesinde.

sakın laflarına inanma lütfen. sakın...........yelkenleri suya indirme. örneğin ısrarcı biri anormal bir şeyi yapmanı her gün senden istese, bir süre sonra o şey insana sanki normalmiş gibi gelmeye başlar ve yumuşayıp ikna olur. kaldı ki bu kişi seni etkilemiş, dili de kuvvetlıymiş, ikna ediciliği de öyledir, acilen tüm irtibatını kes, bundan sana hayır gelmez hiçbir şekilde, şerrinden koru kendini bari... abla nasihati sana.

sakın laflarına inanma lütfen. sakın...........yelkenleri suya indirme. örneğin ısrarcı biri anormal bir şeyi yapmanı her gün senden istese, bir süre sonra o şey insana sanki normalmiş gibi gelmeye başlar ve yumuşayıp ikna olur. kaldı ki bu kişi seni etkilemiş, dili de kuvvetlıymiş, ikna ediciliği de öyledir, acilen tüm irtibatını kes, bundan sana hayır gelmez hiçbir şekilde, şerrinden koru kendini bari... abla nasihati sana.

tavsiyen için teşekkürler. tam da dediğin gibi oldu galiba. ilk önce çok uçuk kaçık manasız geliyordu sonradan yavaş yavaş ikna etmeye başladı. ama şuan hiç bir mesajına cevap yazmıyorum. kurtuldum çok şükür. kurtulmuşumdur inşallah yani büyü filan yapmadıysa :)

16 yaşındaki çocuğumu kaale aldınız. boşverin gitsin. çocuk ya. reşit bile değil:27:

Back
X