• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bedduasi tutar mi?

anabelmontero

idare edemem anne !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2014
2.284
1.248
163
Annemin sevgisinden hicbi zaman emin olamadim... surekli icinde biriktirdigi nefret cumleleri, hakaretler, beddualar.. butun iletisimimiz bu. Ne zaman iletisim kurmaya calissam, şakalaşsam hep kizacak muhabbetin icine edecek kizacak bagiracak biseyler buldu. Biraz once herzamanki gibi kavga ettik sen anne bedduasi aldin sen hayatta mutlu olamayacaksin dedi... bunu soylerken hincini almis olmanin mutlulugunu gordum onda, bi anne hicbi zaman eve laf soz getirmemis, baslarini belaya sokmamis, hep ailesini gururlandirmis basari getirmis saygisizligini kufrunu duymadigi bi evladina nasil bunlari soyleyebilir inanamiyorum gordugum muameleye... beddualarinin tutmasindan cok korkuyorum, simdiye kadar hic kolay mutlu bi hayatim olmadi tek umudum geleceğim, ya bedduasi tutarsa? Ya gercekten hayatta hic bir zaman mutlu olamassam?

Beddua iyi birşey değildir. Annenizde olsa haksız yere yapılan beddua tutmaz bence. Hatta söyleyen kişiye döner geri derler.

Haksiz yere edilen beddua sahibine doner canim, sen kalbini ferah tut ama annenle cok polemige girme her konusmada kabga ediyorsaniz, bulundugun odayi terket, en azindan su rutin kavgalari aza indirirsiniz, konusmayin biraz birbirinizle

Beddua iyi birşey değildir. Annenizde olsa haksız yere yapılan beddua tutmaz bence. Hatta söyleyen kişiye döner geri derler.

Hadi diyelimki ben hak ediyorum.. ilkokula giden kardesimde mi hakediyo..bir ilkokul cocugu annesinden beddualar isitecek kadar ne yapmis olabilir ya

Hadi diyelimki ben hak ediyorum.. ilkokula giden kardesimde mi hakediyo..bir ilkokul cocugu annesinden beddualar isitecek kadar ne yapmis olabilir ya
Diyorum ya anneniz dahi olsa bedduası tutmaz bu durumda tabi Allah bilir ama. Anneniz neden böyle peki? Insan çocuğuna beddua eder mi?

Haksiz yere edilen beddua sahibine doner canim, sen kalbini ferah tut ama annenle cok polemige girme her konusmada kabga ediyorsaniz, bulundugun odayi terket, en azindan su rutin kavgalari aza indirirsiniz, konusmayin biraz birbirinizle

Onuda denedim, herşeyi denedim olmuyo... gerekiyosa odama gelip orda kavga ediyo benle, sinirini benden, bizden çıkarmaya okadar alismiski...

anneninki değilde babanınki tutar derler.çünkü anne içten beddua edemezmiş..öyle derler :KK51:

Diyorum ya anneniz dahi olsa bedduası tutmaz bu durumda tabi Allah bilir ama. Anneniz neden böyle peki? Insan çocuğuna beddua eder mi?

Ben psikolojik bi rahatsizliginin olduğunu düşünüyorum kesin olarak, en ufak biseyde küfür, beddua hatta şiddete yöneliyor normal bulmuyorum yaptiklarini

Ben psikolojik bi rahatsizliginin olduğunu düşünüyorum kesin olarak, en ufak biseyde küfür, beddua hatta şiddete yöneliyor normal bulmuyorum yaptiklarini
Evet hiç normal değil. Anlattıklarına göre. Geçmişte rahatsızlık geçirdi mi? Belliki sinir hastası

Anne haksizsa bedduasi tutmaz.
Durduk yere mi söyledi bunu

Durduk yere degil, yine bi kavga olmustu kardesimle kavga ediyodu söylemek istemiyorum ama vurmuştu kardesime küçük biseyden dolayi niye vuruyosun diye girdim araya siz bana hic saygi göstermiyosunuzdan girdi bende bizi dayak arsizi yaptin sen artik saygisizlik varsa bu kimsenin sucu degil senin sucun dedim (babama atiyo sucu) orda söyledi agzina geleni

Back
X