B
birsam
Ziyaretçi
- Konu Sahibi Karamsar18
-
valla canım kendini bu kadar yıpratıyorsun.bir psikoloğa falan görün istersen.
Haklısınız..Yarın nasıl davranmalıyım.kaybetmek ıstemıyorum.Hiç bu denli sevmemiştim.İlk kız arkadasıydım onunda.Belkide bu yüzden gelemedi böyle davranışlara triplere.Aklım çok karışık.. mafoldumben
Haklısınız..Yarın nasıl davranmalıyım.kaybetmek ıstemıyorum.Hiç bu denli sevmemiştim.İlk kız arkadasıydım onunda.Belkide bu yüzden gelemedi böyle davranışlara triplere.Aklım çok karışık.. mafoldumben
seni bölemi kandırdı ilk kız arkadaşımsın ayağıyla sende inandınmı canım burdan inanmışa benziosun k.bakma ama 5 ayda ilk kız arkadaşına istediğini yapacak kadar profesyonelmiş senin ilkçi sevgilinlmaz:
Ben haLa seviyorum. çok söyledim baştan.Bak bi gün gelir sevmezsen diye yok daha çok sever bağlanırım bana ait olduğunu bildikçe dedi..İlk ve son hatamdı buda..
o zaman bakir erkeklerle olmayan kadınların hepsi geniş.
Çok acı cekıyorum.ona aidim ama o yOk.Zaman tanımakLa olcak mı sanki.İyice uzaklaşmasından korkuyorum aramayıp sormayınca..
Ya 20 dakika olayı şu. Normalde Ders çalışmak için gelıyo buraya bi abladan.Oda bizim burda oturuyo.Senlede buluşuruz o sıra dedi.dayanamayıp ağlicağımı fılan bildiği için belkide bu kadar az kalıyo bilmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?