Bedelini ödüyorum..

nasıl mı davranacaksın yerinde olsam tüm samimiyetimle sölüyorum böle bir olayı hiç yaşamamış gibi davranırım kendim bile unuturum.nasıl bir insanmış ki erk ark ın konuşuruz ama 20 dk diyebiliyo sana.ne bu hayatından çıkar onu.eğer dönmek isterse de süründürmeden affetme

ben kimseyi yargılamadım kendimle kıyasladım..bu sitede fazla cesur olan sonra da pişman olan bir sürü kız var..okurlarsa anlarlar nerde yanlış yaptıklarını..

Benim de bir arkadaşım vardı. O da kız arkadaşıyla birlikte oldu neyse nişanlandılar sonra düğün arefesinde kızın babasıyla küçük bi sorun yaşadılar. Çocuk düğün davetiyelerini bile dağıtmıştı.. Bu sorun yüzünden düğünü iptal ettirdi. ayrıldılar Sonra da telini falan deiştirdi sonuç olarak bu erkekler eline ipleri geçirince ne yapacakları belli olmuo. Herşeye hazırlıklı ol derim.. Ama oraya gelene kdr ipler kızların elindeyken neden fırsatı değerlendiremiosunuz ki Allah kimseye yaşatmasın.. :Saruboceq:

seni bölemi kandırdı ilk kız arkadaşımsın ayağıyla sende inandınmı canım burdan inanmışa benziosun k.bakma ama 5 ayda ilk kız arkadaşına istediğini yapacak kadar profesyonelmiş senin ilkçi sevgilin lmaz:

Ben haLa seviyorum. çok söyledim baştan.Bak bi gün gelir sevmezsen diye yok daha çok sever bağlanırım bana ait olduğunu bildikçe dedi..İlk ve son hatamdı buda..

Bağlanmış hali bu mu yani???Akıl sır erdiremiyorum bu erkeklere...Tabi bunlara inanan biz kızlara da..Bu söz amacını anlatıyo gibi geldi bana.Sen yoluna bak bence bundan sonra,eğer konuşmak istersen de konuş bence,en azından içindekileri dök.düşüncesi böyle biriyse zaten,beraber karar vermeniz biraz zor olur.Biz burada yorum yapıyoruz ama gene sen tanırsın sonuçta onu,yani sadece bizim kendi fikirlerimiz bunlar.Kendini daha da kötü hissetmene neden olsun istemem burda yazılanlar.kendin için en doğru kararı,yine sen vericeksin..

o zaman bakir erkeklerle olmayan kadınların hepsi geniş.

ona zaten geniş birini bulursun dedim .evet ben genişim. benim için problem değil kocamın sevgilimin benden önce ne yaptığı.ama türkiyede yaşayan çoğu erkek geniş değil kabul etmezler.ben bunu kastederek konuştum herkes kendi kafasına göre birşeyler söyledi.. sevgiliyken normal bişey gibi kabul edip evlenmeye gelince geçmişine bakan çok insan gördüm. bu şimdi size normal geliyo diyelim. ilerde şuanki ilişkiniz bitti ve birine aşık oldunuz.o kişi de kabul etmiyor böyle birşeyi.çünkü ailesinden bunu görmüş. sırf bu yüzden hayatınızı mahfetmeye değer mi ? :1no2:

olan olmş artık cnm, olanla ölene çare yoktur demişler.. ama böle bişe yaşadın die bu utançla yaşayamam moduna girme sakın, ölüm falanda çıkar aklından.. onunla birlikte olup ayrılmış olmanız bi utanç taşıosun anlamına gelmez, namus haysiyet bacak arasında değildir sakın unutma..

yoluna dewam et, adımlarını daha sağlam bas a.s.

Çok acı cekıyorum.ona aidim ama o yOk.Zaman tanımakLa olcak mı sanki.İyice uzaklaşmasından korkuyorum aramayıp sormayınca..

üzerine gittikce iyice kacacakdır. sevgilinin yasını bilmiyorum ama erkekler karsısındaki bakireyse ilk cinsel ilişkiden sonra sorumluluk almaktan korkarlar. suan olay cok taze o yüzden biraz kafasını toparlasın. eger gercekten sana deger veriyorsa tekrar birlesmek isteyecektir. eger aramazsada bosver bu durumda seni yalnız bırakan erkek ilerde daha büyük sorunlarınız oldugunda da kacacakdır. o zaman daha büyük hayal kırıklıgı yasarsın. her işde bir hayır vardır. Allaha eger benim için hayırlı insansa tekrar kavusmamızı sagla değilse hiç karsıma cıkmasın diye dua et canım. üzme kendini

Ben onunla birlikte oldum ona aidim diye süklüm püklüm sevgilim dediğin şahsın karşısına çıkarsan kendine saygını kaybedersin
ılk baş bu düşünceni kır,ona muhtaçmışsın gibi davranma ve yaşadıklarının arkasında dur..
ımkanın varsa psikolojik destek de alabilirsin..
Bir erkek seni seviyorsa zaten sen olduğun için bütünüyle sever,geçmişin ve geleceğinle;gerçek sevgi budur.
Şimdi o adamı hemen hayatından çıkar ve hayatına kaldığın yerden devam et.Bir daha da pişman olacağın şeylere kalkışma ve erkeklerin ilkimsin ömrümsün sözlerine inanma.

suan cok yeni oldugu için cok mantıklı düşünemiyorsun canım. hiç görüsmesen daha iyi olacak. görüstüğünde kesin aglayıp ayrılmak istemediğinden onu bu halde seni bıraktıgı için perisan oldugundan falan bahsedeceksin bu seni onun gözünde iyice düşürecek biraz güçlü olup benimde kafamı toparlamam gerek yarın görüsmek istemiyorum. haftaya su saatte sakin kafayla konusalım diye sen ona saat ver.

ya ben yanlış mı düşünüyorum bilmiyorum,
ama bir erkekle beraber olmak(cinsel anlamda) sadece cinsel çekime,hoşlanmaya bakıyor bende.
yani bir adamı istiyorsam yatmalıyım,
evleniriz düşüncesi girdi mi, yorar insanı gibi geliyor.
ha ben yattım mı yatmadım.
ama biriyle yatacağımda o sadece arzuladığım, o an zevk almak istediğim kişi de olabilir.
nedense bu kadar tabu göremiyorum bekareti.
ki buna annem dahil herkes tepkili bakıyor.

aman yaa ay neden ölcekmişsin sen hayatının baharında sositososito
dünyada tek erkek omu ya :jeyyar:
allah allah sevdin birlikte oldun anlaşamadın :umursamaz:
kimse almaz beni diyemi sanıyosun ay köydemi yaşıyoruz allah aşkına

bi anlık zevk için birlikte olunuyor sonrada benimle evlenmezse diye telasa kapılıp karsı tarafıda bulantılıyor.tabi erkeginde rolu büyük.karsındaki kız bu psikolojiyi kaldıramayacaksa neden el sürerki düsüncesiz.nasıl olsa evleniriz diye birlikte olmak hangi akla yatar bilemem ama bana ters geliyor.yarın ne olacagımız belli mi?birlikte olduktan 5 dakika sonra birlikte oldugun kişinin ölmeyecegi ne malum?helal olmaya el uzatınca işte hayat böyle karısıyor.olan olmus artık gelecegine bakıp hata yapma.hersey erkek demek degil

bencede olan olmus. hayatı kendine zindan yaptıkca dahada üzüleceksin. bir söz vardır ağıt ağıtı ceker diye. ne kadar üzülür, aglar kahrolursak mutlaka yanında baska üzülecek seylerde cıkıyor...

Yorumlarınız için gercekten teşekkür ederim.Bu arada oda benimle aynı yaşta.Okuldan tanışıyoruz demiştim.ılk kız arkadası olduğuna gelince gercekten doğru.Onu sadece bu 5 ay içinde tanımıyorum çünkü.Bugun doktora gittim.Ve Hiç bişey olmamış esnek zar olduqunu bu yüzden yırtılma fılan olmadığını söyledi.Üstümden bi yük kalktı sanki.Zorla benle beraber olmasınıda istemezdim çünkü.Bir ömür boyu mutsuzluk üstüne bi yuva kurulmazdı.Ama onu buna söylemedim.

dediğim gibi, sadece bir zar için bu kadar kendini kahrettin. şimdi zar esnek çıktığına ve yırtılmadığına göre her şey yolunda zihniyetine çok üzülüyorum gerçekten.

şimdi zara bişey olmadığı için, sen onunla bir şey yaşamamış mı oldun ben onu anlayamadım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…