• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bedelli Askerlik ve Kız Tarafı

Günümüzde erkekler kendini ne kadar ağırdan satıyor.Vay canına. Erkek kardeşime böyle bir talip arıyorum.Yahudilerin drahomasını küçümseriz. E bu da başlık parası.Vah yavruuuuum kıyamam ben sana benim anam babam 18bin tl (+faizi) öder senin için.Bi de şu duruma takıldım.Öz abisi ve amcası parayı "borç" olarak verirse ömür boyu minnet borcu kalacak; başına kakacak da aileniz verirse karşılığında kızlarının el üstünde tutulmasını, kendilerine hürmet edilmesini beklemeyecek mi?Hayır, niyet böyle mi diye şüpheleniyor insan:cool:

Herkese teşekkür ederim yorumları için.

Size de şunu demek istiyorum, umarım kardeşinizin karşınıza da benim nişanlımı sevdiğim gibi sevecek birisi çıkar, bir yandan bu durumu yere batırırken diğer yandan aynı durumu kendinize istemeyi biliyorsunuz :KK66:

Ailem para verse de vermese de elbet kızlarının el üstünde tutulmasını isteyecek, hürmet bekleyecek; tıpkı benim onun ailesine hürmet edeceğim gibi. Evlilikte amacımız tam olarak da bu, evet.

KONUYLA ALAKAsız da dikkatimi çekti neden 36 milyar ödüyor, 18 milyar değil miydi bedelli yoksa sizinki farklı bir durum mu?? merakımı mazur görün lütfen, merak işte.. :D
Farkli bi durum evet.baska borclarda vardi.18 askerlige geri kalan baska bi borca gidecek.aslinda benim demek istedigim.aile cok onemli ve birlik beraberlik guven baska bisey gercekten.bu isler karsilikli.ama bence bu para isleri kardeslerden bile once anne babada bitmelidir.

Allah göstermesin ama ya nişanı bozarsa? Ve sonra o parayı ödemezse?

Senet filan yapacak mısınız?

Back
X