Şiddet karakter ve kişilik meselesi , askerlik ile aynı kefeye koymak haksızlık olur , şiddet genellikle cahillikten ve bastırılmış duygulardan ibarettir. Millitarist insan diyerek çok önyargılı olduğunuzu söylemek isterim. Hoşunuza gidecek derken ben cani vurdulu kırdılı silahlı taramalı kan vahşet savaş yanlısıyım öyle mi

Siz benim söylediklerimi konyadan alıp anyaya götürmüşsünüz resmen, ama haksızda değilsiniz benim anlattığımı siz anladığınız kadarı ile anlayabilirsiniz. Baban mesleğinden mutsuzluğu genel kapsamlı söz konusu olamaz, siz babanızın asker oluşu açısında bakıyorsunuz ki bu konuda çok fena yanılıyorsunuz. Askerlik gereksiz ise tüm dünya aptal senin babanda pek bir zekiymiş doğrusu demeyi inan çok istedim ama ne yazık ki ... Siz anlamasanızda benim mesajımı anlayan anladı...
Bende asker yolu gözlüyorum , nişanlıyız , çok rahat bir yerde askerlik yapsa da evinin sıcaklığından ötede olduğu için bazı artılar katıyor sürekli kendine...
Askerlik babanızın konumundan baktığı yerden ibaret değil, askerlik neden yapılır ve askerliğin hem kötü hem de artıları nelerdir bir araştırmanızı öneririm.