Bedene kilo almak istiyorum

ashleystella

Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2012
2
0
16
İstanbul
Merhaba arkadaşlar ben bedenime kilo almak istiyorum. kilo almaya çalıştığımda hep yüzüme gidiyor yüzüm şiş gibi oluyor kilo almışsın diyorlar ama bedenim yine zayıf duruyor. biraz da göğüslere baldır ve bacaklara kilo almak istiyorum yapabileceğim birşey var mı? ve ya yüzüme kilo almamın bi sebebi var mı?

ben de keşke yüze kilo alsam diyorum :) ..malesef bi çaresi yok canım. ilk etapta yüzüne gidiyordur, ama kilo almaya devam edersen daha sonra vücuduna da gider. sonuçta yüzün kocaman, acayip bir şey haline dönüşmez herhalde kilo almaya devam ettikçe :) sen de vücuda gidene kadar al.

o kadar acayip olmuyor ama, yine de bi sorayım dedim :) yüz egzersizleri varmış sanırım ya da sakız çiğnesem bi etkisi olur mu acaba :)

kilo kontrolu dıye bır yontem var ben kulanmadım kılomdan memnunum kardeşim kılo almak istiyordu bır ck yolu denedık ama kılo alamadı ama bır urun var şimdi onu acıklamak bahsetmek ıstemıyorum yasak olabilir o yol ile kılo alabilirsiniz aynı zmanda saglık danısmanınızda oluyo..

yazılanları okuyunca eski günlerim geldi aklıma.yıllarca kilo almaya çalıştım denemediğim yöntem kalmamıştı.balık yağları,yumurtalı sütler,şuruplar...hiçbirinden fayda göremedim 174 boyundayım ve 48 kiloydum bu durumu çok kompleks yapmaktaydım öyle ki her alışverişim kabusa dönüşüyordu eve gelip ağlıyordum.sokaktaki normal kiloda olan insanlara imrenerek bakıyordum.ve uzun araştırmalarım sonucunda en etkili yolun spor yapmak olduğunu okudum.sabahları yürüyüşe çıkıyordum eve dönüşlerimde kahvaltımı simitle yapıp ara öğünlerimde şekerli yoğurt ve muz yiyordum yaklaşık 2 ay devam ettim ve sonuç hızla kilo almaya başladım ve şu anda 59 kiloyum istediğim herşeyi giymenin nasıl bir mutluluk olduğunun tarifi imkansız.size şiddetle spor yapmanızı öneriyorum hatta imkanınız varsa bir spor salonuna yazılın...

ben de kilo almak istiyorum ama günüm günümü tutmuyor bi gün çok yemek yiyorum bi gün normal ama hiç az yemiyorum ekmege abanıyorum yok banamısın demiyor. şurup, vitamin, polen ne varsa hepsini denedim tiroidlerde bi sorun var mı diye baktırdım hiç bi sorunum yok. ama hala kilo alamıyorum.. yemeğin üstüne o kadar çok abur cubur da yiyorum cık.. şu şekerli yogurt muz olayı doğru mudur cidden işe yarar mı bende de boyum 1.70 kilom 46

merabalar kızlar.ben beslenme danışmanlığı yapıyorum.yani insanlara doğru beslenmeyi öğretiyoruz.kilo almak ya da vermek isterseniz ve yardıma ihtiyacınız olursa ben burdayım =)

merabalar kızlar.ben beslenme danışmanlığı yapıyorum.yani insanlara doğru beslenmeyi öğretiyoruz.kilo almak ya da vermek isterseniz ve yardıma ihtiyacınız olursa ben burdayım =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…