Bedeni evde ruhu ailesinde hala

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
eski konularınıza bir baktım da :KK43: bu adam size şiddet gösteriyor bir de. katlanmayı seçmişsiniz o zaman yapacak birşey yok. insan neden böyle bir adamdan çocuk yaparki anlamak zor..

Gerçekten zor bir durum arkadaşım senin için, iyi sabrediyorsun açıkçası fakat buna bir çözüm bulman gerekir zira böyle bir hayat geçmez ki. Önce eşinle bir konuşmayı dene sonrasında farklı yöntemler kullan.

En sinir olduğum tip.Kadın da olsa erkek olsa evlendikten sonra hala ailem ailem die her şeye onları katmalarını anlamıyorum.Madem o kadar ailekoliksin evlenme arkadaş.Benim bir tanıdığım vardır böyle.Ama tam tersi.Kadın her haltta ailem ailem der dururdu.Adam evleneli 2 yıl oldu daha eşimle Başbaşa bi akşam yemeği yiyemedik her akşam eşimin ailesi bizde derdi.En sonunda dayanamadı boşadı adam kadını.Size boşanın diyemem ama yavaş yavaş rest çekmeye başlayın bence.Hadi ailemle şunu yapalım derse gitmeyin.Bi şekilde eşiniz de göndermemeye çalışın.Böyle ömür geçmez Ya.

Eşim abarttığını kabul etmiyor sen geçimsizsin diyor. Kv kp bazen Naz'a çekiyorlar eşimde diyor ki bak insanlar salak değil senin istemediğini anlıyorlar gelmek istemiyorlar diyor. Ama eltimlere bu kadar yapamıyorlar çünkü kaynım eşim gibi değil o önce kendi eşi ne isterse ona sorar o istemezse gitmeZler.

Kafamda annesinin elinden tutan, onu her yere sürükleyen küçük çocuk canlandı. Siz artık hayatınızı kurmuşsunuz, baş başa kalmanız gerekiyor. Bazen aile ile görüşülür elbette zaten ama sürekli her yaptığınızda çağırmanız çok kötü bir durum. İnsan kocası ile vakit geçirmek ister. Hala çocukluğundan çıkamamış bir erkek modeli.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X