- 28 Eylül 2018
- 2.012
- 5.617
- 158
- Konu Sahibi Free Women
-
Doğum ve Gece dahil tabi. Muhmelen 1 buçuk gun yatarım hastanede.Tek doğum mu 10bin, gece kalma falan dahil mi bu fiyata?
Ben olsam biraz zorlardim bütçeyi
Bilemiyorum işte. 3 yıldan beri bu doktora alışkınım, mevcut dikişimle mutluyum. Yeni bi doktor yeni bir iz, düşündükçe içim daraliyobu kadar üst üste aynı dikişin açılıp dikilmesi %100 sağlıklı mı peki? profesör de olsa tek adamın lafıyla peki ben 10 bini zorliyim demezdim açıkçası.
Anladım aslinda profa göre ve işinde de iyiymiş 10bin iyi bir rakam. Kalması da dahilmis.Doğum ve Gece dahil tabi. Muhmelen 1 buçuk gun yatarım hastanede.
Gebeliklerimden bana kalan tek şey dikiş izim. Kilo almıyorum, selülit ve göbekte sarkma yada şekil bozukluğu gibi hiç bişey yaşamadım. Ilk gebeligimde aldığım 10 kilo 15 günde eridi gitti. Bundada 5 kilo aldım. Dogumdsn sonra oturduğum yerde veririm o kiloyu inşallahİzleri o kadar takiyor olsam 2 doğum yapmayi göze alamazdim ben en başta. Aldiysam da takmazdim doğum zaten vucudu genel olarak yipratan bir şey yani dogum yapmiş cevremdeki kadinlarin 1. Dogumdan sonra bile karinlari vs bir garip duruyor.
Ha diyorsaniz ben vucuduma çook yatirim yaptim cok emek verdim yillardir sıkı sporcuyum iz bana çok dert oluyor vs o zaman gözden cikarin o miktari.
Ayn yerden 3.kes kesilmek beni çok korkuturdu ,Merhaba. Tahmini 2 haftaya doğumum var.
Önceki ameliyatlarım; tanısal laparaskopi oldum ve iç kanama geçirince, aynı gün içinde açık ameliyata alındım ve bu ameliyat sonucu göbeğimden aşağıya 21 cm "dikey" dikişim oldu. Akabinde hamile kaldım ve doktoruma sezaryanı bu dikiş üzerinden yapmak istediğimi söyledim. Öylede oldu şükürdoğum doktorum profesör işinin ehli biri ❤ ama gel-gelelim 1 buçuk yıl önce 5 bine yaptığım doğuma bu yıl 10 bin istiyorlar 10 bin bizi bi miktar zorlayacağı için hastane bünyesindeki 3 ayrı doktorla görüştüm "onlara 5 bine doğum yapabiliyorum"
İşin trajik kısmı
İlk doktor hanım; ilerde dikişlerinde acilma olabilir. Klasik sezeryan yapalım dedi. Peki dedim çıktım.
2. Doktor hanıma gittim; oda sen çok ameliyat geçirmişsin ileride yapışıklık vs olur ve ciddi sorunlara yol açar dedi. Onada okey diyipdur bide doçent hanıma gideyim dedim. O baştan kesip attı, benim kolum ağrıyo, şu sıralar dogum almıyorum dedi.
Aldığım cevaplar karşısında ağlamaklı ağlamaklı prof. Doktoruma çıktım.
Hocam hiç biri mevcut dikiş üzerinden doğum yapmak istemiyo, risklerinden bahsediyorlar. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda? Adam gerile gerile ben yaparım dedi. E boşuna prof olmamış dedim içimdenkolaylıklar dileyip çıktım.
Eşimde yeni dikişlerin seni mutsuz edecekse zorlarız filan diyo ama benimde elim titriyo doğrusu.
Siz olsanız ne yapardınız bu durumda, ne hissederdiniz. Ben abartıyo olabilir miyim.
neden normal doğum yapmıyorsunuzMerhaba. Tahmini 2 haftaya doğumum var.
Önceki ameliyatlarım; tanısal laparaskopi oldum ve iç kanama geçirince, aynı gün içinde açık ameliyata alındım ve bu ameliyat sonucu göbeğimden aşağıya 21 cm "dikey" dikişim oldu. Akabinde hamile kaldım ve doktoruma sezaryanı bu dikiş üzerinden yapmak istediğimi söyledim. Öylede oldu şükürdoğum doktorum profesör işinin ehli biri ❤ ama gel-gelelim 1 buçuk yıl önce 5 bine yaptığım doğuma bu yıl 10 bin istiyorlar 10 bin bizi bi miktar zorlayacağı için hastane bünyesindeki 3 ayrı doktorla görüştüm "onlara 5 bine doğum yapabiliyorum"
İşin trajik kısmı
İlk doktor hanım; ilerde dikişlerinde acilma olabilir. Klasik sezeryan yapalım dedi. Peki dedim çıktım.
2. Doktor hanıma gittim; oda sen çok ameliyat geçirmişsin ileride yapışıklık vs olur ve ciddi sorunlara yol açar dedi. Onada okey diyipdur bide doçent hanıma gideyim dedim. O baştan kesip attı, benim kolum ağrıyo, şu sıralar dogum almıyorum dedi.
Aldığım cevaplar karşısında ağlamaklı ağlamaklı prof. Doktoruma çıktım.
Hocam hiç biri mevcut dikiş üzerinden doğum yapmak istemiyo, risklerinden bahsediyorlar. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda? Adam gerile gerile ben yaparım dedi. E boşuna prof olmamış dedim içimdenkolaylıklar dileyip çıktım.
Eşimde yeni dikişlerin seni mutsuz edecekse zorlarız filan diyo ama benimde elim titriyo doğrusu.
Siz olsanız ne yapardınız bu durumda, ne hissederdiniz. Ben abartıyo olabilir miyim.
çevrenizdekilerin 1. doğumdan sonra bile karınları garip duruyorsa bunun doğumla alakası yok kişilerle alakalı ya hareketleri azalmıştır, ya yeme düzenleri bozulmuştur ya da geceleri paso nescafe içip yağlanmışlardırİzleri o kadar takiyor olsam 2 doğum yapmayi göze alamazdim ben en başta. Aldiysam da takmazdim doğum zaten vucudu genel olarak yipratan bir şey yani dogum yapmiş cevremdeki kadinlarin 1. Dogumdan sonra bile karinlari vs bir garip duruyor.
Ha diyorsaniz ben vucuduma çook yatirim yaptim cok emek verdim yillardir sıkı sporcuyum iz bana çok dert oluyor vs o zaman gözden cikarin o miktari.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?