BEDENİMDE BAŞKA DİKİŞ İZİ İSTEMİYORUM 😴

bu kadar doktor bu riske girmek istemiyorsa bir bildikleri vardır heralde değil mi ?

ayrıca bende sezeryan oldum ama dikiş izim yok ki 6 yıl önce doğum yaptım estetik dikiş mi deniyor ne deniyorsa belli belirsiz bir ince çizgi var sadece ,sezeryan yeriniz olduğunuz ameliyatdaki gibi iz bırakmayacak yani

bence riske girmeyin aynı yerden defalarca ben olsam istemezdim niye boş yere riske gireceksiniz birde kucağınızda bebekle o hastane senin bu doktor benim ameliyat sonrası komplikasyon ile dolaşmasıda var
+1 daha :D 6 ay önce doğum yaptım ben bilmesem oradaki dikiş izi belli bile değil cok yakından görülüyor ancak. estetik dikiş evet

Bir apandisit iki de sezaryen ameliyatı oldum. İzim var mı acaba görmüyorum bile :/
Sizi bu kadar üzecekse on bini verin ama çok gereksiz takıyorsunuz bence.

İstediğiniz cevabı alana kadar doktor değiştirip işinize gelen şeyi söyleyeni “iyi doktor” ilan etmeniz çok mantıklı 😅😅 (belki en iyisi odur kastettiğim bu değil)
Tatlım tabi ki benim icin en iyi doktor ooo. 8 yıldan sonra çocuğum oldu, önce yaratanın lütfu sonrada bu doktorun maharetli elleri 🤲

daha yeni doğum yapmış sayılırsınız muhtemelen emziriyorsunuzda. o yüzden vücudunuz daha toparlanamadı.acele etmeyin biraz spor takviyesiyle halloluyor
Ben doğum yapalı 33 gün oldu 16 kilo almıştım şimdi 3-4 kilo fazlam kaldı ama karnım hala şiş biçimsiz ve çatlaklarla dolu oysa ki bir sürü yağlar kremler kullandım ama genetik kurbanıyım şuan tek korkum göbeğimin gitmemesi ve sarkması ne yapam gerekiyor

Ben doğum yapalı 33 gün oldu 16 kilo almıştım şimdi 3-4 kilo fazlam kaldı ama karnım hala şiş biçimsiz ve çatlaklarla dolu oysa ki bir sürü yağlar kremler kullandım ama genetik kurbanıyım şuan tek korkum göbeğimin gitmemesi ve sarkması ne yapam gerekiyor
Hizli kilo vermek saglikli degil maalesef.

10 bin cok mu 🥲 ben sirf epizyotomi kesisi atmicam diyor diye duz operatör doktora normal doguma 8 bin vericem Hicbisy dahil de dgil fiyata.

Doktora danışıp eğer uygun görürse korse kullanın. Külot korse daha iyi oluyor. Ama bel korseleri de toparlıyor. Hem iyileşme sürecini hızlandırıyor

Back
X