BEDENİMDE BAŞKA DİKİŞ İZİ İSTEMİYORUM 😴

Benim gömülü bir yirmilik dişim vardı. Diş doktorum burada çekemem, operasyonla hastane bünyesinde alınması gerekiyor dedi. Sorduğum başka doktorlardan da aynı yanıtı aldım. Bir tanesi ben çekerim hiç problem olmaz dedi. Tamam dedim randevumu aldım. O gün neredeyse panik atak geçirecektim o diş çekilirken. Adam dişi o kadar zor bulup tuttu çekki ki ağzımı bile yırtmış. Ben derin ve sık nefesler almaya başlayınca bayılacağım sandı o bile tedirgin oldu. Aman aman riskli işlere bi daha asla girmem. Bir hafta da şiş suratla dolandım. Yerinde olsam yatay çizgiyi seve seve taşırım ki bende de var. Hiç göze batmıyor bence.

aynen öyle sezeryan dikiş izi normal dikiş gibi değil sanki lazerle yapıştırmışlar gibi incecik açık renk iz sanki eğilmiş doğrulmuşsunuzda kat izi olmuş gibi değil mi ve çok aşağıda
dikişi yapan doktor çok önemli çoğunluğuda estetikli gibi düzgün yapıyor artık...

Aynen.
4 ay oldu doğum yapalı, hamile kaldığım kilodan bile zayıfım şu an.
Vücut yapımla ilgili.
Süt yapacak diye herşeyi de yemedim. (sağlık sorunlarım oldu aç kaldım gerçi ben ama )

Sezeryande dikiş izi olmaz ki ,iyi bir doktorun yaptığı işlem zaman içinde kaybolur.Benim hic izim falan yok.Ama nice kişilerde gördüm kötü izler.Bunu yapabilmesi için prof olmasına gerek yok,deneyimli bir doktor ve iyi bir hastane zaten sezeyan izi olmaz ,yapistiriliyor.Zaman icinde kayboluyor.10 bin lira da prof icin gayet normal bir fiyat.Ama ayni yerden defalarca işlem geçirmek istemem ,sağlık her şeyden önemli

Aynen.
4 ay oldu doğum yapalı, hamile kaldığım kilodan bile zayıfım şu an.
Vücut yapımla ilgili.
Süt yapacak diye herşeyi de yemedim. (sağlık sorunlarım oldu aç kaldım gerçi ben ama )
ben hamileyken 14 kilo vermiştim doğum sonrası yalnızdım yanımda kimse yok akıl verende yok bilmedim süt yapar sandım yedim şerbetli tatlıları abur cuburları hamur işlerini

tam aksine sütüm azaldı doktora gittim sütüm çok azaldı diye

beslenmeni düzenle bol salata ye bol su iç inekleri düşün var bi bildikleri dedi su içtikçe sütün olur dedi
gerçekten bol su bol süt demek... ve yediğine dikkat edip +emzirince çok kısa sürede vücut toparlıyor

Ben de aynı doktorla iki defa sezaryen doğum yaptım, aynı yerden yapmadı, yarım cm gibi bir aralık var iki çizgi arasında. İyileşmiş kaynamış dokuları tekrar kesmem demişti bana.

Ben de hamileyken kilo verdim
Sonra bir anda ödem oldu preaklempsi yüzünden son iki hafta acayip kilo aldım.
Sonra hepsi gitti. Kısa süre içinde.
Dediğin gibi ben de hep su içtim, içiyorum.
Tatlıyı çok severim ama şerbetliler dokundu işte mecbur sütlü tatlıya kaldım

O kadar dr yanasmiyorsa ve aralarindan 1 tanesi yaparim diyorsa ben olsam bi bit yenigi arardim dogrusu altinda.. altta miydi 20 lik dis? Yukardakilerin cekimi daha kolaymis

Aynen kat izi gibi.
Hatta benim orda zaten kat izim vardı doktorum oradan kesmiş. Eli iyi olduktan sonra çok ciddi bir yıpranma olmaz gibi geliyor.

Aradaki fark 5 bin . 5 bin günümüzde çok değil .
Para gelir de gider de
Önemli olan sağlık
Kişinin kendini mutlu huzurlu hissetmesi
O dikişler sizi ömür boyu psikolojik olarak rahatsız edecek belli ki , 5 bin için gereksiz .

Sezaryen sonrasi vajinal dogum yapamiyor musunuz? Bilmedigimden soruyorum.

Yavrularımın sağlıklı bir anneye ihtiyacı izleri olmayan bir anneden daha fazla diye kendimi teskin ederdim sanırım.
Aynı dikişi açtırmak beni ürkütürdü açıkçası. Sezaryen dikişim estetik ve şu an varla yok arası ki oğlum henüz 17 aylık, ilerleyen zamanda hiç belli olmaz diye düşünüyorum.

Sağlıklı doğumlar dilerim.

Ben de gebeligimde kilo almadan ya da az alarak tamamlamak istiyorum.Demekki umut varmış

Gayet de doğumla ilgisi var
En azından benimkisi kesinlikle öyle
Ortaokuldan evlenene kadar aynı kilodaydım .
Doğumdan beri de 10 yıldır aynı kilodayım .
Yaşam şeklim ve yeme düzenim aynı .
O doğum / hamilelik göbeği duruyor gitmedi .

Korse kullandiniz mi dogumdan hemen sonra?

O kisiden kisiye gore degisiyor. Bazilwrinda ilk dogumda bisey olmazken sonrakilerde oluyor. Kimiside 4-5 cocukla cillop.. yas genetik vs hepsi onemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…