Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Begendigim, Farkli Ev Dekorasyonlari

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları
çok güzeller ve ferah ferah duruyolar ben böyle bir düzenlemesi yapabilitmiyim aceba zorrrrrrr

çok güzeller ve ferah ferah duruyolar ben böyle bir düzenlemesi yapabilitmiyim aceba zorrrrrrr

ilk resimleri diyorsaniz cok emek isteyen bi dekorasyon.
o evin sahibi bayan cogu seyi kendisi yapmis biri,
aksesuarlardan sandalyelere kadar...
hazir bulmak biraz güc olabiliyor

hakikaten muhtesem evler. birkac evin resminide bilgisayara yukledim. ev yaptirirken bana yardimci olucaklar :)

dekarrasyonlar hakikaten muhteşem ama kullanışlılıkta önemli ben sade ve modern tazı çok severim burada eğer istersem türkiyedede uygulayabileceğim dekorasyonları beğendim. insanın aklında bunların olması gerekli görmek lazım ki evimiz olduğunda uygulayalım. faydalı bir link olmuş teşekkürler.

resimler sadece ilham icin, gerisi kisinin kendi yaraticiligina kalmis :)

rica ederim, faydali olabildiysem ne mutlu bana

hakikaten muhtesem evler. birkac evin resminide bilgisayara yukledim. ev yaptirirken bana yardimci olucaklar :)

Off çok beceriksizim...bırak bilgisayara yüklemeyi...sık kullanılanlara bile ekleyemedim!

(Explorer den k.k ya giremiyorum...mozilla firefox denen münasebetsizde sık kullanılanları bulamadım).
.

Off çok beceriksizim...bırak bilgisayara yüklemeyi...sık kullanılanlara bile ekleyemedim!

(Explorer den k.k ya giremiyorum...mozilla firefox denen münasebetsizde sık kullanılanları bulamadım).
.

canim resimleri kaydetmek icin sadece resmin üzerine sag tik yapip resmi kaydet demen lazim.
aslinda cok kolay

ALLAH herkese gönlündeki gibi bi ev yaptirmayi nasip etsin
Amiiin ins. cumlesiyle o gunleride gorucekmiyim acaba cok uzak geliyorda.

.

sag tusa tikla resmi farkli kaydet e bas istedigim yere at fotografi.
kolay gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…