- 28 Ocak 2010
- 7.509
- 434
- 398
- 37
- Konu Sahibi ThirtyFouR
-
Mükemmel....:)))
çok güzeller ve ferah ferah duruyolar ben böyle bir düzenlemesi yapabilitmiyim aceba zorrrrrrr
hakikaten muhtesem evler. birkac evin resminide bilgisayara yukledim. ev yaptirirken bana yardimci olucaklar :)
dekarrasyonlar hakikaten muhteşem ama kullanışlılıkta önemli ben sade ve modern tazı çok severim burada eğer istersem türkiyedede uygulayabileceğim dekorasyonları beğendim. insanın aklında bunların olması gerekli görmek lazım ki evimiz olduğunda uygulayalım. faydalı bir link olmuş teşekkürler.
hakikaten muhtesem evler. birkac evin resminide bilgisayara yukledim. ev yaptirirken bana yardimci olucaklar :)
Off çok beceriksizim...bırak bilgisayara yüklemeyi...sık kullanılanlara bile ekleyemedim!
(Explorer den k.k ya giremiyorum...mozilla firefox denen münasebetsizde sık kullanılanları bulamadım).
.
Amiiin ins. cumlesiyle o gunleride gorucekmiyim acaba cok uzak geliyorda.ALLAH herkese gönlündeki gibi bi ev yaptirmayi nasip etsin
Off çok beceriksizim...bırak bilgisayara yüklemeyi...sık kullanılanlara bile ekleyemedim!
(Explorer den k.k ya giremiyorum...mozilla firefox denen münasebetsizde sık kullanılanları bulamadım).
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?