Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Begendigim, Farkli Ev Dekorasyonlari

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları
Bu tarz ev dekorasyonlarına bayılıyorum çok güzel çok renkli insanın içini açıyor resmen. Sevimli böyle cicili bicili gibi ya

kızlar burayı takip etmek benide çok mutlu ediyor.çok güzel paylaşımlarınız var bende size fikir danışmak istiyorum.kendi evime geçeceğim ve oturma odam için yahşi cazibedeki kanepelerden aldım perdelerimi ve kırlentlerimi turkuaz halımıda sütlü kahve ve turkuaz karışımı bulabilirsem bu şekilde,
salonumuda salon takımım yanları krem deri yeşil kumaş üzerine fuşya ve turuncu küçük çiçekler var.spor bi takım.turuncu yeşil kombini içimi baydı bende yeşil ve mor uyumunu seviyorum oyüzden mor jakarlı perde ve objelerle dekore etmek istiyorum.ama mobilyayarım venge rengi .sizler nasıl buldunuz.birde duvarları ne renge boyatmalıyım fikirlerinizi bekliyorum.

Öncelikle hayırlı uğurlu olsun canım. Ben duvar rengi için kese kağıdı rengi ya da kum beji öneriyorum -ki ben de haziran'da yeni evime taşınacağım kısmetse ben kum beji boyatacağım. Kombinlerin hoş görünüyor. Benim yatak odam da venge rengi ben düz krem tül kullanıyorum ama şimdi tülüme gül kurusu fon perde ve yatak başının olduğu duvarı da gül kurusu-krem desenli duvar kağıdı düşünüyorum zaten halımda da krem zemin üzerine gül kurusu desen var onunla da uyum sağlamış olur diye düşündüm

ya bende bayılıyorum böyle karışık evlere ama temizleme kısmını düşünmekten dolayı evim hep az dekorlu
offfffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…