Doğuma Hazırlık beğendiğim isimlere bakar mısınız

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

oD2808

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2008
3.198
508
323
40
bebeğimin cinsiyeti daha belli değil fakat şimdiden isim düşünmeye başladım.eşimle daha evlenmeden önce çocuğumuz olursa erkek yağız;kız yaren diye düşünmüştük.sizce bu isimler güzel mi?birde kız olarak derin,sare isimleri dikkatimi çekti.sizce hangisi güzel?birde kendi seçtiğim isimlerin yanına ikinci isim olarak dini bir isim koymak istiyorum ahmet,Berat gibi.sizin aklınıza gelen var mı fikir verir misiniz?

Tebrik ederim sizi.Bebeğinizi hayırlısıyla,sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah.
Sare:Sıçrayan, atlayan,ihtiyaç susuzluk.
Derin:Çok gelişmiş,çok ilerlemiş,yoğun,içten gelen olarak geçiyor tdk'de.Anlam açısından Derin daha güzel bence.Ben Yağız ve Yaren isimlerini de çok beğenirim ama Yağız biraz fazla kullanılıyor.Bilginiz olsun.Ben çok dini isim bilmiyorum ama bir tanıdığımız oğlunun adını Batın Efe koymuştu.Sorduğumdas Batın'ın Allah'ın isimlerinden biri olduğunu söyledi.Bence güzel biri isim.Eymen var bi de;Uğurlu,bereketli demek.Umarım yardımcı olabilmişimdir.Aklıma geldikçe yazarım daha:D

Tebrik ederim sizi.Bebeğinizi hayırlısıyla,sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah.
Sare:Sıçrayan, atlayan,ihtiyaç susuzluk.
Derin:Çok gelişmiş,çok ilerlemiş,yoğun,içten gelen olarak geçiyor tdk'de.Anlam açısından Derin daha güzel bence.Ben Yağız ve Yaren isimlerini de çok beğenirim ama Yağız biraz fazla kullanılıyor.Bilginiz olsun.Ben çok dini isim bilmiyorum ama bir tanıdığımız oğlunun adını Batın Efe koymuştu.Sorduğumdas Batın'ın Allah'ın isimlerinden biri olduğunu söyledi.Bence güzel biri isim.Eymen var bi de;Uğurlu,bereketli demek.Umarım yardımcı olabilmişimdir.Aklıma geldikçe yazarım daha:D
çok aydınlatıcı bir yorum olmuş teşekkür ederim yazdıklarınız için..

Back
X