Beğendiğim kişinin benden 3 yaş küçük çıkması

Karşı taraf 99 lu ben 96 lıyım

Bu şekilde tecrübesi olanlar var mı?
Evliliklerde kadının büyük olması sıkıntı yaratır mı?
Ve neden?
Çok küçükmüş ya erkekler çok geç olgunlaşıyorlar çocuksu davranabilir bunlara katlanırım diyorsan devam et

Şimdi şöyle bişey var bana göre; 40-43, 32-35 ne bileyim 52-53 çok bişey değiştirmiyor gibi ama senin dediğin yaş aralığına dahil olduğum için o yaş grubu erkekler bana da küçük geliyor kişiye göre değişse de bizim kuşakta 1 yıl bile değişiyor. 92 Li biriyle 97 Li biri mesela çok değişiyor. Dinlediği müzik tarzından ergenlik yıllarındaki gördüğü dahil olduğu şeylere kadar bile farklı. Mesela biz lisedeyken alacakaranlık popülerdi ama benden sonra tiktok nesli çıktı Koreli gruplar popüler olmaya başladı falan. Anlatabildim mi bilmiyorum ama belki seninki olgundur yaşına göre. Tanımak gerek. Zamanla anlaşılır zaten.

Ve neden?

Beğendiğiniz kişi sizden 3 yaş küçük ve evliliklerde bu problem yaratır mı diyorsunuz. Biraz sakin gidin bence. Bi bakın, tanıyın, gözlemleyin önce. Sonra belki sevgili olursanız ve uzun süreli bir ilişkinin sonunda evlilik yoluna girerseniz zaten o zamana kadar anlamış olursunuz bunun problem yaratıp yaratmayacağını

Ve neden?
Sevgililik için hiç sıkıntı değil. Evlilik için ikiniz de küçüksünüz. 93 90 olsanız gayet oluru var.

Ve neden?
Bende 99 luyum ve kendi yaşıtım hiçbir erkekle görüşmedim sebebsiz on yargı bende ki kendimden en az 5 yaş büyük insanlarla görüşüyorum

Ve neden?

23 yaşında biriyle evlenmeyi mi düşünüyorsunuz?

Daha bilgisayar oyunu falan oynuyordur o ya. Üniversiteye gittiyse daha yeni mezun olmuştur. Hayatı World of Warcraft'ten ibaret sanıyordur boşverin.
AriaBlue çok haklı. Ben olsam 23 yaşında bir erkekle evlenmezdim. Türk erkekleri geç olgunlaşıyor ve sorumluluk almakta çok yavaşlar. Çok ilgi duyuyorsanız önce bir iki yıl flört edin.

Erkeğe göre değişir bence kimisi olgun oluyor hayatı öğrenmiş kimisi de laylaylom hiç bir şey görmemiş. Tanıyıp bakmanız lazım yaş farkı çok değil ama önemli olan kafaların uyuşması

Yaş o kadar fazla değilde erkek bi 25 i geçmeli anca olgunlaşır
sevgili olabilirler anlaşırlarsa da bir 5 yıl sonra evlenirler.bence de erken evlilik için.23 yaşındaki erkeğin iş kariyeri hatta doğru dürüst işi bile yoktur.birikimi yoktur hayatı tanımamıştır.sorun aradaki yaş farkında değil yaşların küçük olmasında bence.

30 yazacaktım aslında da 25 e indim
Aynen katılıyorum
Eski zamanda değiliz ki şimdiki genç kız erkek olsun geç olgunlaşıyor

Ve neden?
Bişey olmaz. Bak Seda Sayan'a oğlu yaşındaki adamla sahnelerde fingir fingir takma takıştır

Daha sevgili değilsiniz evlilik düşünüyorsunuz cesarete bak
gençlik hayalleri işte.çoğu böyle değil mi?üniversite de her kız sevgilisiyle evlenmeyi hayal ederdi uzun uzun planlarını anlatırdı valla dinlemekten bıkmıştım.içlerinde yüzde onu o kişilerle evlendi sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…