- 4 Mayıs 2021
- 186
- 146
- 53
- Konu Sahibi Berryhibiscus
-
Çok küçükmüş ya erkekler çok geç olgunlaşıyorlar çocuksu davranabilir bunlara katlanırım diyorsan devam etKarşı taraf 99 lu ben 96 lıyım
Bu şekilde tecrübesi olanlar var mı?
Evliliklerde kadının büyük olması sıkıntı yaratır mı?
Ve neden?
Karşı taraf 99 lu ben 96 lıyım
Ve neden?
Sevgililik için hiç sıkıntı değil. Evlilik için ikiniz de küçüksünüz. 93 90 olsanız gayet oluru var.Karşı taraf 99 lu ben 96 lıyım
Ve neden?
Bende 99 luyum ve kendi yaşıtım hiçbir erkekle görüşmedim sebebsiz on yargı bende ki kendimden en az 5 yaş büyük insanlarla görüşüyorumKarşı taraf 99 lu ben 96 lıyım
Ve neden?
fark çok az.bence hiç sorun olmazKarşı taraf 99 lu ben 96 lıyım
Ve neden?
Karşı taraf 99 lu ben 96 lıyım
Ve neden?
23 yaşında biriyle evlenmeyi mi düşünüyorsunuz?
Daha bilgisayar oyunu falan oynuyordur o ya. Üniversiteye gittiyse daha yeni mezun olmuştur. Hayatı World of Warcraft'ten ibaret sanıyordur boşverin.
sevgili olabilirler anlaşırlarsa da bir 5 yıl sonra evlenirler.bence de erken evlilik için.23 yaşındaki erkeğin iş kariyeri hatta doğru dürüst işi bile yoktur.birikimi yoktur hayatı tanımamıştır.sorun aradaki yaş farkında değil yaşların küçük olmasında bence.Yaş o kadar fazla değilde erkek bi 25 i geçmeli anca olgunlaşır
30 yazacaktım aslında da 25 e indimsevgili olabilirler anlaşırlarsa da bir 5 yıl sonra evlenirler.bence de erken evlilik için.23 yaşındaki erkeğin iş kariyeri hatta doğru dürüst işi bile yoktur.birikimi yoktur hayatı tanımamıştır.sorun aradaki yaş farkında değil yaşların küçük olmasında bence.
Bişey olmaz. Bak Seda Sayan'a oğlu yaşındaki adamla sahnelerde fingir fingirKarşı taraf 99 lu ben 96 lıyım
Ve neden?
gençlik hayalleri işte.çoğu böyle değil mi?üniversite de her kız sevgilisiyle evlenmeyi hayal ederdi uzun uzun planlarını anlatırdı valla dinlemekten bıkmıştım.içlerinde yüzde onu o kişilerle evlendi sadece.Daha sevgili değilsiniz evlilik düşünüyorsunuz cesarete bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?