- 4 Mayıs 2021
- 186
- 146
- 53
- Konu Sahibi Berryhibiscus
-
Tam kafama göre birini buldum derken yaşını öğrendim33 yaşında deseydin, adam olgunsa senden küçük olması sorun olmaz derdim ama 23 yaşındaki erkek .. bilemedim bilgisayar oyunu oynuyodur yahu o daha ne evlenmesi?
Zengin olursunuz xjdjdjKarşı taraf 99 lu ben 96 lıyım
Bu şekilde tecrübesi olanlar var mı?
Evliliklerde kadının büyük olması sıkıntı yaratır mı?
Ve neden?
Babaannem dedemden 4 yaş büyük, dedem 23-24 yaşındayken evlenmişler. 55 sene sonra hala evliler. Kavga ettiklerini görmedim. Birbirlerine "hayatım" diyorlar hala. 60'lı yıllarda bile olabiliyorsa şimdi niye olmasın, abartıyorsunuz. 3 yaş fark yaşıt sayılır.Karşı taraf 99 lu ben 96 lıyım
Ve neden?
Ya beğendiyseniz sevgili olun, toplum kadının büyük olması konusunda muhafazakar ama bu toplumun haklı olduğu anlamına gelmiyor. Amerika'da araştırma yapmışlar ve en uzun evli kalanların yaşıt çiftler olduğunu bulmuşlar, aynı zamanda kimin büyük olduğu fark etmeden yaş farkı arttıkça bosanma olasılığı artıyormuş. 3 yaş fark az bir yaş farkı, o yüzden yaş ayrılmak için bir kriter olmamalı.Tam kafama göre birini buldum derken yaşını öğrendim
Yani olgun biri olduğu için anlamadım
Benim de tanıdığım bir çift var, kadın birkaç yaş büyük ve erkek çok iyi davranıyor kadına.Babaannem dedemden 4 yaş büyük, dedem 23-24 yaşındayken evlenmişler. 55 sene sonra hala evliler. Kavga ettiklerini görmedim. Birbirlerine "hayatım" diyorlar hala. 60'lı yıllarda bile olabiliyorsa şimdi niye olmasın, abartıyorsunuz. 3 yaş fark yaşıt sayılır.
33 30ken yaş farkı kalmayacak arada ama şu an biraz küçük tabi. Yine de oldun biriyse 3 yaş çok büyük değil…Karşı taraf 99 lu ben 96 lıyım
Ve neden?
3 yaş dan ne var ayol annemde babamdan 3 yaş büyüktü hiç de öyle büyük gözle görülür fark yoktu .Karşı taraf 99 lu ben 96 lıyım
Ve neden?
İdeali bu benceKarşı taraf 99 lu ben 96 lıyım
Ve neden?
26 yaş evlilik için ideal diye biliyorumyaşlar böyle bebeksu olunca ayların bile önemi oluyor yaşınız 30 lar olunca 3 yaş birşey değilde şuan ağzınız hala süt kokuyor daha birde evlilik falan demişsiniz evcilik demek istediniz sanırım barbie ken falan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?