- 30 Ocak 2013
- 29.425
- 43.922
- 798
- Konu Sahibi yazarhanim35
-
sanırım öyle oldu ama ister istemez denk geleceğiz yine yerleşkede utangaç biriyim hiç tanımamazlıktan mı gelsem gülümseyip selam versem kızarırımO anlamıştır hoşlandığını..
gülüpseyim selam ver hoşlandıysan sonuçta o da hoşlanıyor yani.sanırım öyle oldu ama ister istemez denk geleceğiz yine yerleşkede utangaç biriyim hiç tanımamazlıktan mı gelsem gülümseyip selam versem kızarırım
oda hoşlanıyor derken ? o kanıya varamadım ben ama muhabbet edilmeyecek ukala kendni beğenmiş biri de değil sanırım denk gelirsek selam veririm yoksa yanına gidip selam verememgülüpseyim selam ver hoşlandıysan sonuçta o da hoşlanıyor yani.
kızarırım kendmi blyrm ama gülümserim artık yapack brşey yok :)Karşılaşırsanız merhaba diyip geçebilirsin kendini kasmadan rahat bi tavırla.. kızarmazsın o kadarcıkla galiba :)
Ben de ondan korktum"Bilmem ne üniversitesi itiraf ediyooor" gibi bir sayfaya gidip de "şöyle bir çocuk var ondan çok hoşlandım" yazdıysan.. Ay, ne olur yazmadım de.
Arkdaş İzmir den büyük ihtimalle DEÜ itiraf sayfasından yazmıştır oraya öyle yazan çok oluyo görenler yazıyo ki bulabilsin gibisnden şimdi bakcam bende ne yazmışş merk ettim :)Sayfanın duvarına ne yazdın merak ettim
Direk birini beğendim onu arıyorum mu yazdın
Her üniversitenin var öyle sayfaları artık..Arkdaş İzmir den büyük ihtimalle DEÜ itiraf sayfasından yazmıştır oraya öyle yazan çok oluyo görenler yazıyo ki bulabilsin gibisnden şimdi bakcam bende ne yazmışş merk ettim :)
Diğerlerini bilmiyorumda deü nün daha aktiff :)Her üniversitenin var öyle sayfaları artık..
Atıyorum Marmara itiraf ediyor..
Ege itiraf ediyor gibi..
Sayfanın duvarına ne yazdın merak ettim
karşılaştığında merhaba demesen bile gülümse en azından rahat olduğunu bilsinbenim bile kıpır kıpır oldu içim umarım hakkınızda hayırlısı olur
Her karşılaştığında bir merhaba dersin. Eğer o da hoslanmissa zaten konusmayi uzun tutar. Merak etme.
( ayrica neden insanlar facebook sifrelerini arkadaşlarına verirler ki? Çok sacma )
utangaç birisimisin ? bana öyle gelmedi gülüşünden etkilendiğin birini ne yapıp edip bir şekilde bulmuş ve bir ortam yaratmışın bile...
Bence o kadar da utangaç değilsin, o sayfaya yazıp da bulmuşsun çocuğu, bir merhaba demek de o kadar zor olmasa gerek..
"Bilmem ne üniversitesi itiraf ediyooor" gibi bir sayfaya gidip de "şöyle bir çocuk var ondan çok hoşlandım" yazdıysan.. Ay, ne olur yazmadım de.
Arkdaş İzmir den büyük ihtimalle DEÜ itiraf sayfasından yazmıştır oraya öyle yazan çok oluyo görenler yazıyo ki bulabilsin gibisnden şimdi bakcam bende ne yazmışş merk ettim :)
İtiraf sayfasında olayı anlatıyolarSayfanın duvarına ne yazdın merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?