- 30 Ocak 2013
- 29.425
- 43.922
- 798
- Konu Sahibi yazarhanim35
-
evt kendisi söyledi aslında acayp br gün oldu bn cafede arkdşla otururken (arkdşm erkekti) oda ordaydı tam karşımda oturuyordu br ara döndü baktı glümsedi gibi oldu sonra arkdşları ile tavlaya döndü hç br selam sabah yok sonra ben faceden yazınca öle dediaaa kendi mi söyledi?
öyle dediyse öyledirevt kendisi söyledi aslında acayp br gün oldu bn cafede arkdşla otururken (arkdşm erkekti) oda ordaydı tam karşımda oturuyordu br ara döndü baktı glümsedi gibi oldu sonra arkdşları ile tavlaya döndü hç br selam sabah yok sonra ben faceden yazınca öle dedi
etiket yaptım ya arkadaşlar muhabbet falan dye akşam üstüde onun br kız arkdşı etiket yapmş sebebi ziyaret dye sanki bna bu kısasa kısas gibi geldi
sdce ztn faceden knşyrdk onda da mesaj atmam artıköyle dediyse öyledir
kısasa kısas muhabbetlerini falan boşver
iletişimi kes bence direk..
sil hattasdce ztn faceden knşyrdk onda da mesaj atmam artık
oda ayıp olur çocuğasil hatta
hahahaoda ayıp olur çocuğa
hahaha
sen baya düşüncelisin he üzmesinler seni :)
sil hatta
Ben çocuğa sinir oldum birden gaza geldimSilmesin bence, silerse cocuk kendini bir halt sanar.
Bir sey yapma Elif cim, yazma arama sorma ama silme de.
Ben çocuğa sinir oldum birden gaza geldim
Bir de sanki tekrar yazacakmış gibi elife
bende öle düşündm silerse aa bak umutlandı sonra umutu söndü triplere girdi diye dşnyr bnde takmyrm hatta bugn erkek arkdş vardı yanımda sorun etmedm bleSilmesin bence, silerse cocuk kendini bir halt sanar.
Bir sey yapma Elif cim, yazma arama sorma ama silme de.
bende öle düşündm silerse aa bak umutlandı sonra umutu söndü triplere girdi diye dşnyr bnde takmyrm hatta bugn erkek arkdş vardı yanımda sorun etmedm ble
ben buna sorun yok unutalım gitsin dedim ama gülücük falan atmadım baktım bu glücük attı altınaBen çocuğa sinir oldum birden gaza geldim
Bir de sanki tekrar yazacakmış gibi elife
olablr cnm çnkü cumartesi saatlerce sohbet ederken kalbndeki aklındaki nerde diye sorasım geldi :)Bence kalbimde biri var bibibi diyip film cevirmis , o kadar :) Havaya girdi herhal.
ya brde aynı cafede otururyorz denk geliyorum istr istemez öğle arası v.sBence kalbimde biri var bibibi diyip film cevirmis , o kadar :) Havaya girdi herhal.
yazmayacğm ztn okl vr btün gn ama aralarda denk gelyrz işte sorun da o görmesem brşey olmazda göryrmCanim durum belli işte .sessiz kalacaksin. O yazarsa yazar ama sen kesinlikle yazma
Bakma kesinlikle hiç yokmuş gibi davran .benim fikrim bu. Selam filan vermeyazmayacğm ztn okl vr btün gn ama aralarda denk gelyrz işte sorun da o görmesem brşey olmazda göryrm
selam vermem zaten bugn umursamdım güldüm arkdşla gülüştk ettk de işte tamda karşımdaydı hatta sandalyesi tam bnm görecğim şeklde çevrktiBakma kesinlikle hiç yokmuş gibi davran .benim fikrim bu. Selam filan verme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?