- 13 Ağustos 2014
- 6.347
- 14.356
- 498
- 37
- Konu Sahibi yazarhanim35
-
Aynısını düşündüm konuyu okur okumaz :))ne güzel birinden hoşlanmak
onu görmek için fırsat yaratmak.gördüğünde pırpır kalbinin atması.
keşke o günlere dönebilsem diyorum bazen...
o çok yoğun bn yoğunum görüşmeye fırsatımız dahi olmyr ama arkdş halen hediyesni alacğm tabikideHediye aldığın çocuk da olmamış galiba.
:)Aynısını düşündüm konuyu okur okumaz :))
Ben de erkek olsam ciddiye almazdım. Ama gönül işi kural dinlemiyo.çok saçma be , ben hayatta yazamam öyle bir yere
herkes dalga amaçlı takılıyor o sayfalara
yalnızda olsa konuşmazdım sanırım yani yanına gidip konuşsaydın diyenler olursa diye yazdım o cümleyi benŞöyle demişsiniz; "Geçtiğimiz haftalarda üniversitenin cafesinde otururken çok güzel gülen biri dikkatimi çekti. Ama yanında arkadaşları vardı tanışma imkanımız yoktu."
Arkadaşları olmasaydı yanınıza gidecektiniz sanırım, o zaman çocuğu tenhada kıstırmaya çalışın.. (yani yalnızken konaşabilecekseniz öyle bir anı kollayın)
teşekkürlerBen de erkek olsam ciddiye almazdım. Ama gönül işi kural dinlemiyo.
Belki bigün asla dediklerimiizi yaptırtacak kadar başımızı döndüren biri çıkar da gurur dinlemeyizvalla sonu hayırlı olacaksa isterim lilyen ben de durumları biliyosun evet biraz laçka bi durum ama inşallah sonu güzel olur demeye çalışıyorum
zaten büyük ihtimal arkadaşları olur yanında bende gülümsemekle yetinirimBence gülümse geç.Fazlasını yapma.Ondan bekle artık.
yorm yapanlara teşekkür ederim :)
sonuçta aynı fakültede diğer bölümlerden de merhabalaştğm arkdşlarım vr onlara nasıl davranıyorsam onada öyle davranacğmNe yapmayı düşünüyorsun peki ?
cesaretim olursa konuşacağım zaten facede sürekli konuşmuyoruz habire nette ama arkadaşı oyun oynuyor mesajlarına bakmıyor hali ileBana sanki o da beğenmiş gibi geldi. İlk sayfayı okudum sadece. Kesinlikle görünce konuş. Bak gülümse geç demiyorum, konuş. Neden? Çünkü sürekli mesajlaş mesajlaş görünce gül geç. Çok çocukca olur. Ha belki ilkinde gülümsersin falan ama bi yerden sonra konuşmaZsan sanal ilişkiye döner durum.
hahah ilan vermediğim kaldı ama buldumdaha ne yapacan arama ilani cikarmissin gerisi ona kalmis :)
aaa kendi mi söyledi?aklında kalbinde biri varmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?