- 30 Ocak 2013
- 29.425
- 43.922
- 798
- Konu Sahibi yazarhanim35
-
Arkdaş İzmir den büyük ihtimalle DEÜ itiraf sayfasından yazmıştır oraya öyle yazan çok oluyo görenler yazıyo ki bulabilsin gibisnden şimdi bakcam bende ne yazmışş merk ettim :)
Diğerlerini bilmiyorumda deü nün daha aktiff :)
başın göğe erdiyse sorun yokbuldummm kızz gerek yokk
çok saçma be , ben hayatta yazamam öyle bir yereİtiraf sayfasında olayı anlatıyolargördüm etkilendim şurdayfı bende burdaydım o bana baktı ben ona eğer bunu görüyosan ulaş bana falan filan diye anonim olarak yayınlatıyolar admine yorum atanlardan ya da beğenenlerden biriyse bu olayda olduğu gibi buluyolar
çok saçma be , ben hayatta yazamam öyle bir yere
herkes dalga amaçlı takılıyor o sayfalara
Ben yazarım bulmak için ne var ki nasip kısmet bu işler :)
Ama bu anların tadını çıkar bence acele etme. Sonra sevgili olacaksın falan bu kadar heyecan mutluluk olmayacak belki.
Aşk olsun ne var bunda ya bende o sayfaya bakıyorum güzel öyle gerçekten ciddiyetlik var o yüzden şey yaptım kırdıysam kusura bakmabaşın göğe erdiyse sorun yok
saman altında iğne arar gibi oldu sizinkisi biraz konuyu saptırıp direk ne yazdğma yöneldnzAşk olsun ne var bunda ya bende o sayfaya bakıyorum güzel öyle gerçekten ciddiyetlik var o yüzden şey yaptım kırdıysam kusura bakma
kız milleti vallasaman altında iğne arar gibi oldu sizinkisi biraz konuyu saptırıp direk ne yazdğma yöneldnz
nyse hatanızı anlayıp kusura bkma dediğinz için sorun yokkız milleti valla
ne güzel birinden hoşlanmak
onu görmek için fırsat yaratmak.gördüğünde pırpır kalbinin atması.
keşke o günlere dönebilsem diyorum bazen...
ksk'li cesur olur,ayıp değil.Tanıyınca belki sen hoşlanmayacaksın,o beğenecek seni.
tekrardan kusuruma bakmanyse hatanızı anlayıp kusura bkma dediğinz için sorun yok
29 yaşındayım evliyim mutluyum ama üniversite gibisi yok.:) her yaşın gelliği ayrı :)
tekrardan kusuruma bakma
29 yaşındayım evliyim mutluyum ama üniversite gibisi yok.
dibine kadar yaşadım ama hala özlüyorum
Ben cesaretlendirmek için söylemiştim.Ayıp değil,normal bişi :))
E sen zaten hoslandigini belli etmissin daha ayrica soylemene gerek yok
Yalniz cocuk senden hoslanmamis uzgunum
Bence bir daha bir erkege de bu kadar ilani ask etme erkekleri iter bu hareketler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?