beğendiğine sevindim canım.. 3,5 yaşında bir yeğenim var 1 senedir her konuda benimle yarış içinde.. o da diline doladı "kızım olcak adı ekin olcak" diyor beni ne zaman görse.. hey allamm yaa :))))
evet biz de bayılıyoruz o ufacık ağzından çıkan cümlelere.. :))) öldürüyor bizi gülmekten fırlama.. haaa bu arada adı CEREN.. (adını da söyliyim de konu dışı kalmayalım) :)))
Benimde Oğluşum Olacak Ismini Arda Düşünüyoruz Ama Tam Anlamini Bilmiyorum, Kuranda Geçiyormu Acaba Araştiracam Bi Ara Bilen Arkadaşlar Varsa Yardim Bekilyorum
Benimde oğluşum olacak kısmetse ve ismini Ömer BUĞRA düşünüyoruz.Ömer eşimin babasının adı diğerinede biz karar verdik.Ama bana kalsaydı bir egeli olarak efe yada ege verirdim....
kızlar benim oğlum olcak nasipse rüzgar can YAKAR veya ateş can YAKARdüşünüyo eşim.henüs karar veremedik canlarım...hepimisin bebeği sağlıklı olsun inşallahh...
Banada isim konusunda yardım edebilirsiniz arkadaşlar oğlumun ismi Emir
Şimdi kızım olcak kızım olursa hep Nisa olsun ismi dedim ama şimdi Emir'e uygun İrem'mi olsun ne olsun diye düşünüyorum:)
İrem: Cennet Bahçesi
Nisa :Kadın Anlamına geliyor.
bana da yardım edin doktor %90 kız dedi....isimlerde karar veremiyorum erkek için hazır BARAN olcaktı ama büyük ihtimalle kız deyince bulamıyorum bi türlü Daha önceki bebişimin adı GÜLEN di (kaybettik onu) az rastlanır bi isim arıyorum....bide şunlar hoşuma gidiyor...
ece, yaşam, güneş, ilke....
offff ne zormuş karar vermek.....
destinacım ben seçiyorum isim eşim beğenmio ne biçim isim dio...kafamçokkarıştı Akşam oda bi kaç isim söledi
burçak, eylül, ekin...ama eylülde ısrarcı...burçak da en sevdiği bisküvi sırnaşık şey
bakalım bu akşamda bi kaç öneri suncam
dila: gönülçelen
ırmak: en büyük akarsu
nevra: beyaz çiçek (içime sindia.s)
ruzin: farsça gül goncası
serra: rahatlık, kolaylık
Akşam kocamın yanına gidicem tüm sevecenliğimle :1hug: isimleri sayıcam o yine bahane bulucakklava: ama zafer benim olcakjeyyar:hooray:
eylül güzel isimmişş hayatım..benim taktiği yap iki isim koyy..biri onun biri senin istediğin sonra doğunca kendi koyduğun isimle seslen etrafındakilerede onu söyle önce biraz mırın kırın ediyolar ama sonra unutuyolarr..unutkan yaratıklar erkekler biz olsak ölene kadar başına kakarız beni kandırdın diye:roflol:
kıslar karar verdik ismine ama galip gelen ben değilim fisfisfis koncam galip geldi denebilir hoş ortak kararımız tabi :1hug: Eylül koycaz valla nası ikna etti beni anlayamadım:sm_confused: nede olsa deli gibi seviyom ya kıyamıyom ve kıramıyom ya şımardı tabiiiii iyyiiceeeŞeniz
ya herkesin kızı olcak galiba ben kızım olcak sanıp birsürü isim bulmuştum ama erkek olduğunu öğrenince kala kaldım bende kayra yada eymen i düşnüyorum eymen sahabe ismi kayrada Allahtan gelen inayet anlamına geliyomuş 2 isim koymayı düşünüyotum mesela 2. olarak bahadır,tarık yada sinan olabilir ne bilim daha çok var ama erkek bebek anneleri birazda erkek ismi yazın yaaaa
görümcem yiğit kayınvalidem efe dedi YİĞİT EFE koyduk bana bıraksalardı eğer.
çınar
anıl
alp
batu
gökdeniz
furkan
giray
samet
bunlardan biri olurduŞeniz